FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 02 maj 2016, 22:21

Chinaglia je napisao/la:sve pijano, drogirano, niko nema pojmaaaaaa, niko nema pojmaaaaa :opaopa:
To je to :mrgreen: :opaopa: :opaopa: :rol: :rol:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 maj 2016, 22:22

najjaca tema na dunjaluku, đe zlajci da upotpuni i uvelica ovaj dogadjaj :zviz:

#saketanje

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 02 maj 2016, 22:26

sloboda72 i zlaja nam fale da upotpunimo party... Hajdeeeeeeee budaleeeeeeee :opaopa: :opaopa:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 02 maj 2016, 22:41

. . .. e moji, vi baš dostavljate materijale za zajebanciju. @Solinaš, sad će te razapet na "prepucavanjima". . . samo što nisu počeli. . .

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 maj 2016, 22:44

Joj Tottenhama al' proda utakmicu lagano.
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 maj 2016, 22:45

pinoglavi je napisao/la:Joj Tottenhama al' proda utakmicu lagano.
stas drugo ocekivat' kada ih zidov drzi, Isusa su ubili

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 02 maj 2016, 22:46

slika

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 maj 2016, 22:47

Zodiac je napisao/la:
slika
:rol: :rol: :rol:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 02 maj 2016, 22:47

Zodiac je napisao/la:slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Boze Dragi kakav smo mi narod :damn: nismo zasluzili covjeka kao sto je Azmir

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 02 maj 2016, 22:48

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Da nije u avazovom sportu ovo :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 02 maj 2016, 22:49

Jel dosta više komentara i pričo o glupostima, koji vam je racku više i sa kopiranjem i citiranjem ovih morona!

Nabijem ih sve redom

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 maj 2016, 22:49

E svasta :urnebes:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 maj 2016, 22:49

Thranduil je napisao/la:Jel dosta više komentara i pričo o glupostima, koji vam je racku više i sa kopiranjem i citiranjem ovih morona!

Nabijem ih sve redom
da i ti nisi slucajno pravnik :mrgreen:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 02 maj 2016, 22:52

Leicester osvoji ligu, sada je red na nas :kafa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 maj 2016, 22:53

Chinaglia je napisao/la:
Podhitno ovo uefi prijavit,,ovo je svjetska namjestaljka,,treba pitat Husica zasto nije htio titulu uzeti? Zbog cega? Jel u savezu vec dogovorena titula za Zrinjski?
Nema dalje, ovo je dno dna citavu sezonu ste mi ogadili u 90 minuta, bez mene do kraja...
nema većih kriminalaca nego u slobodi doduše nije nikada ni bila nikakav klub samo teret narodu uefa bi trebala diskvalifikovati slobodu a musemić ako ima imalo časti treba pobjeći u mišiju rupu i ovo je za husićevu kladionicu odigrano
I nakon ovoga ja treba da idem u bijeljinu il mostar....nekoga da bodrim i navijam... evo vam ba racku....
Sramota,više nema sporta sve se okrenulo na profit i ptam se zašto trebaju navijaći
DODJES I GLEDAS PORAZE JEL TO NAM TREBA,TREBA SAVEZ DA KAZNI SVE ONE KOJI PRODAJU UTKMICE,
Trebate gledati sa vedrije strane. Od ove prodaje kladionici možda dođe neko pojačanje.
Idu u picku materinu i svi koji podrzavaju mesetarenje **** neka se igraju osjecajima svojih roditelja djubrad na celu sa svojim trenerom kako ce sutra pogledat u lice svojim prijateljima da imaju karakter ovo se nikada nebi dogodilo neka se stide ako imaju imalo obraza
e ovako se sramoti svoj klub i svoj grad
Uzeli pare za bas tu Evropsku kockarsku mafiju koji uzivaju i smiju se budalastom narodu i sad ce dati da Sloboda uzme Kup samo da zamazu oci ljudima koji ce skakati od srece i vikat ko idioti Slobodaaa Slobodaaa i nikom nista. Dno dna.Hocete da Sloboda pobijedi, onda bolje dajte sebi pravu Slobodu i to od kocke.Prestanite bacat i davati pare najgoroj mraki koja nije ni lopate uzela u ruke nikad u zivotu a volike pare uzimaju i to sve zato sto im vi dajete nebili dobili koju marku. Fujjjjj. Kolika pohlepa hara gadi mi se.
DOGOVORENO SVE UNAPRIJED
Prodana tekma
Admine ne seri života ti
Ma prodali utakmicu
Idete u PM
**** vam mater
Uzeo Azmir Husic pare, valja vratiti kredit Amerikancima.
Jel vas stid?
**** ti kladionicu, upropasti sport
Namijesteno da ustase titulu uzmu a pojedinci lovu u pade
Kakva sloboda
sto prodase utakmicu joj joj joj
sramota
Prodaliste utakmicu
**** tata ih ****
Prodali ste utakmicuuuuuuuu eeeeeeee!
Sramota ,
Supciiiiii
Nikad vise ne navijam SlOBodu
Sto brisete komentare,lijepo covjek pita hocel i ta tekma biti prodata?
ne treba otici na utakmicu protiv sarajeva pa neka malo vide za koga igraju
Malo je cudno da se domace utakmice gube pred svojom rajom ....a kvote su visoke,nesto smrdi u drzavi bosanskoj...
Batali brate taj posao, bili ste igračina velika, niste trebali spuštati se na taj nivo da vašim radom upravljaju neki koji su zalutali u nogomet
Prodane duse kako vas nije sramota momaka koji vas prate na svakom gostovanju sad ste im pljunuli u lice djubrad prodana.
Musemic je pitar malo ljubav malo para i eto stima sarajrvu sa malom slobodom jadni ste
NE SERI HUSREFE,NISI DOBAR GLUMAC,OVAKO VI NAMA ZA PRVI MAJ ZELITE NAJBOLJE
Jefno si prodo dusu kakote nije stid kupusaru sta ocekujes sutra nejmas opravdanja izdajico svesmo ti dali ti tako bolje ne pocinjati ono zasto nejmas srca a ti si nas prodao ljigavce volio bi te pogledati u lice sutra kase pr obudis izdajico **** jedno
Bio sam na tekmi ptica je vidila da ste prodali za. Sitne pare
Ja smrada i ekipe cuje se na daleko
I kup je nastiman radniku
Ja pado na slobodi za 100 maraka. I ko će meni dati te pare
Picke prodane ,vama je domet DRUGA LIGA !
Hebala vas pouka preko mojih ledja.Izbili ste mi 500 km iz dzepa.
nadam se da ćeš otići kod svojih u s arajevo
Niste svjesni sta Husref radi Husref se vraca u Sarajevo i šteli im evropu
A sto je neko digo lovu
jasno ko dan da ne mogu osvojit titulu pa sad prodaju utakmice
Ko visoko leti nisko pada...
Ma izvuci ces ti picku svoje matere konju jedan.
Tata ta **** kad ste pobijedili koga u prvenstvu
koeficijent na Drinu 20 x 1000 evrica eto vam odgovora...pozz
Jeftino ste se prodalii...
sve ovo smrdi
Dace Husref i Sarajevu 3 boda
Prodana utaknica
**** fuuujj!!
Jad...
PICKURINE
Soka za trenera!
OVU LIGU NIKO NE GLEDA NIKO NE GLEDA, ZATO STO JE CIJELA PRODANA, CIJELA PRODANAAA.

Već od početka sezone znam i vidi se da Zrinjski uzima ligu, a sad sam još i ubeđen da liga ide njima a kup Slobodi. Jučer Čelik preofirno proda, kukuruz liga.
Da Drini ova pobjeda moze kako pomoci al brate mili nista im ne znaci,stvarno sramota nad sramotama,cijelo vrijeme se prica kako Sloboda igra fudbal kako nema politike Amidža Dajdži,Strina Stričeva i ostale mnogobrojne rodbine i eto sta su napravili sami sebi lupili šamar,eto prodajte i kup i da prostite poserite se na sav ovaj narod sto je vidio u vama nesto dobro
samo pogledajte koeficijent na Drinu i sve ce vam bii jasno....par desetina hiljada evrica se diglo i to je to....hahhaa...svima dobro...Svinjski mora biti prvak...šte zao mi je postenog fudbala je itekako bilo...juce je i nas Čelik dao tekmu Vitezu za pare...20 je bio koeficijent na Drinu,poziv rodjaku u švabiju da uplati samo 1000 evrica i eto ga...posao gotov za 5 sekundi...do kada više??
Neočekivano jeste al pogledajte kvotu na kladionicama ovo je mucka zesca neko je debele pare uzeo za ovu utakmicu izgubiti od Drine koja ispada suvišno je bila sta kom.
SRAMOTA niste vi za Evrope , vas ponovo treba u niži rang
Ovo je toliko providno,kad je mogao Juventus,Glazgov,... u nizi rang zbog neregularnosti treba i Sloboda!
Vjerovatno neke velike pare su ulozene na 2 treba para za tribine .....
Ovo je cisto namjesteno kako vas nije sramota navijaca da namjestite i da izgubite od drine a veci rivali su padali na tusnju
Najvise ste pricali o postenju i "najpostenijoj" tituli ,sad kad ste uvidjeli da nemozete do titule uzimate pare od i na kladionicama,kvota 15 na pobjedu Drine...posteni ste nema sta !
Nemogu vjerovati zadnji kroji gace prvaku takose ostaje bez navijaća nismomi papci i ovce cijeli život navijam za Slobodu i rodnu Tuzlu sramota
tako vam i treba šupci jedni, dabogda i kup popušili, kad nemozete (necete) da pobijedite jednu popisanu drinu i od sirokog primate u 10 minuta 3 gola, šupci jedni....
E eto zašto ja više ne idem na utakmice SRAMOTA,odmah mi je bilo sumnjivo kada sam jutros vidio kvotu svi igrači slobode odigrali na 2,za 50 km hiljka
Dabogda izpali u 6 tu ligu inikad se ne vratili **** vas musemic u glavu svama stima sarajevu fuj...
Od pocetka mi je bila smjesna prica da Sloboda igra bez politike i kalkulacija, jer ipak je ovo BiH i od samog nastanka PL pa do danas svi trguju tekmama i kalklisu u zadnja 3-4 kola... Sloboda je mogla spasiti ugled bh nogometa al su sa ovim danas ispali ofirniji nego ikada i upropastili sve sto su dosad napravili... Ipak, nije mogla bolja prilika da pokupe kes od namjestanja tj.kladionica, jer jasno je i njima da ne mogu do titule a da je kup vjerovatno dogovoren uz odricanje od titule.. Naravno nije Sloboda ni prvi ni posljedni klub koji ovo radi, i upravo zbog toga nogomet u BiH ne treba da se igra sve dok se stvari ne dovedu u red.
Neznam kako zbog ovih najboljih navijaca tako mogu prodavati utakmicu nevjerovatno al eto istinito cujDrina da pobijedi Slobodu e svasta bruka i sramota ovo grad Tuzla i fukare sigurno nisu zasluzili
Zalosno jeftino prokockase titulu dugo I'm se ovalva sansa nece ukazati.sta bjese sa tim fudbalerima slobode ...pa drina nije niti zeljo niti sarajevo

Da izgube pa to je sramota....
Pa najprovidnije namjestaljke su ove sezone,moze misliti ko sta hoce,daj ba od Drine izgubiti nigdje veze jos kod kuce-.
Pa sta sam ja reko sinoc da je namjestena utakmica da ce Drina pobjediti...
Ipak nejma postenja svima u F K Sloboda jedite **** mars iz Tuzlefasist ovo nije grad za prodaju fasisti **** izdajnicka svi ste cetnici Tuzla vas netreba mars **** fuj kome smo vjerovali
Dzaba tribine i ostale zeze kad se ovako lako prodaju tekme.....nismo ovo zasluzili od voljenog kluba!!!!
ocito ovako vise zaradili ulozili sto hiljada i dobili milion i pol,taman da isplate porez.PRODANE DUSE
Pa sta reci svaka cast n.a. nagodbi ovo je sramota I toliko providno
Kvota 20 na Drinu u kladionicama. Budzet valja popravit....
Vi hoćete titulu i kup,vas treba u | ligu Federacije
Igrali su za kladionice
kladionice su prodale utakmicu sloboda samo dobro kasirala
Radnik uzima kup i to je dpgovoreno
BOGAMIIIIIII ZA KLADIONICU **** MU SUNCE
Slazem se sa mnogim komentarima. Nesto ne stima. Prodano,namjesteno.
Ne netreba drini al treba sarajevu ...
Drina slobodi nikad nije bod uzela sad sampioni drini ne treba vec ispali maaaa fuuujjj dzukelee!!!!
a.Zabraniti izlazak u Evropu!!1
Trebaju vas navijaci bojkotovati,sramota,**** nas,zbog para,gdje je ljubav prema klubu,navijacima,dresu,grbu ?? Sve to nestaje kad se ponudi velika cifra...hhm hm.. Nabijem vas sve na **** !! Pobjedi vas drina,a gazite sarajevo i zelju.....
Prodano
Prodato
Ides **** dalje kud ces dalje..kad je prodata utakmica
Mafija uzela lovu
Prodali seljaci sve namjesteno
Stidi te se klosari
Razlog i jedini razlog je **** kladionica, samo pogledajte kvote i sve ce vam biti jasno, a najbje to zna onaj koji ce da broji pare i da igracima,kako vas nije stid,supci jedni igrate protiv zelje ko barselona,a sad toliko providna utakmica ,toliko da otjerujete narod sa stadiona majmuni fuj,drugi se slade a vas boli ****,sve bi vas zubima trgo
Ginemo za Vas, a vi nas kradete.
Bravo, uzmite pare sa kladionice,
moju podrsku vise nemate.
drina uzela tri boda,a sloboda jedan milion,uplatili 100 000 i dobili 1 000 000
Žali boze samo navijaca koji bjeze sa posla da dodzu gledat ovu sramotu
Kako je danas tesko nac posao
Dabogda i kup izgubili prodane duse
Niste vi za prvaka
Utrpao vam je Široki 3 komada pa smo vas podrzavali
Desi se
Ali ovo je sramota
Prodat cete vi i kup
Namjestaljka,neko je tu uzeo velike novce!
Dno,dna,izdaja
SRAMOTA IZDALI STE KLUB, PREDSJEDNIKA, TUZLU NAVIJAĆE, DOBIJALI STE PREMIJE HODALI OD HOTELA DO NOTELA IMALI PRIPREME KAO NIKO SVE TO STE POPLJUVALI I NA KRAJU PONAVLJAM NAJVIŠE STE OPALILI ŠAMAR PREDSJEDNIKU HUSIČU
Dajte ne glumite 0:2 pa 1,10 je bio tečaj na vas a protiv vas15 , ma kome su trebale pare da ste prodali utakmicu treba vas sve prijavit
Bravo prodane duse...sramota...i na kraju normalno ce Sarajevo ce kupiti mec zadnji....i sve ce biti i najboljem redu...pu **** ti klub mrtvi
HVALA BRATE MOJ....PLACEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: ....HVALA JOS JEDNOM :tokralju: :tokralju: :tokralju: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 maj 2016, 22:54

Mi smo vise ko totenhem.jebga :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 maj 2016, 22:55

sta kaze, odigrao Husic za svoju kladionicu :urnebes: :urnebes: :urnebes:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 maj 2016, 22:56

Musemic:"Mi smo bosanski Totenehem" :thumbup:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 maj 2016, 22:58

NYKnicks Fan je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Citirate tamo i smijete se znas li ko je covjek sto je ostavio komentar da je plako na tribini? Ccccc
Ko je? :hmmmmm:
Mido. C.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 02 maj 2016, 23:02

Chinaglia je napisao/la:
Thranduil je napisao/la:Jel dosta više komentara i pričo o glupostima, koji vam je racku više i sa kopiranjem i citiranjem ovih morona!

Nabijem ih sve redom
da i ti nisi slucajno pravnik :mrgreen:
:D odakle to zaključi

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.