FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne samo Husref zivota vam.
Dosta dva puta..
Hvala njemu na svemu, bit ce legenda FkS al neka na tome ostane.
Dosta dva puta..
Hvala njemu na svemu, bit ce legenda FkS al neka na tome ostane.
Hau jes nou.svetastrana je napisao/la:Elcor je napisao/la:Ma sve dok Fan Shop nije u potpunom vlasništvu kluba, ili, u najmanju ruku, da prihodi velikom većinom idu našem klubu, ja ne kupujem. Tako da me puno ne interesuje ko pravi dresove. Da nekim lijevim likovima punim džepove preko leđa kluba neću i ne želim.
Pitanje za upućenije: koja je situacija sa shopom? Kome ide zarada?
Muscron , Adidas ili Nike....od ova 3 brenda jedan ce biti 100% nas dobavljac. Obavljeni su pregovori sa svakim. Ceka se odgovor od pomenutih.
Zarada iz shopa se dijeli cini mi se 60-40 u korist kluba. Toliko znam
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ovo 40%-60% jednostavno nije ni blizu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa upoređivali ste skoro cijene adidas dresova kod Maribora i kod nas , mislim da je kod nas i skuplje
a btw onda bi vjerovatno mogli uzimati iz adidas shopa direkt , a ne zahebavat se sa garmondom.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jel se to opet neko igra insajdera u vezi Adidasa?
Kad može Puma Olimpiću može i ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Ovo 40%-60% jednostavno nije ni blizu
pa haj da cujemo sveti Panto , kolko je ??
Neznam sta se zapelo za taj famozni Adidas .... uz duznpo postovanje Adisas je Adidas i tu nema sta puno rech, al ne serite svi bi sad kupili dres od 150 km ... bilo bi ih 10 na tribini .... pa bi bila prica Barsin jeftiniji ...Realov jeftiniji itd....
Nisam imao nista protiv Haada iako su imali uzasan dizain....... sad preko zime one jakne ono je sramota cuj da poboji trenerka.... pa da je iz kine bolje bi bilo .....
Ima 50 proizvodjaca u svijetu koji se bave sportskom opremom .... mene bi npr zadovoljio Umbro ....neka sredina .... nesto na taj fazon .... neka provjerena marka ....
Nisam imao nista protiv Haada iako su imali uzasan dizain....... sad preko zime one jakne ono je sramota cuj da poboji trenerka.... pa da je iz kine bolje bi bilo .....
Ima 50 proizvodjaca u svijetu koji se bave sportskom opremom .... mene bi npr zadovoljio Umbro ....neka sredina .... nesto na taj fazon .... neka provjerena marka ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ma sve ide klubusvetastrana je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Ovo 40%-60% jednostavno nije ni blizu
pa haj da cujemo sveti Panto , kolko je ??
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pa kako nece pobojiti kad strucnjaci u masinu stave sve i svasta jos ukljuce otkuhavanje...
Pa i Tom Tailor bi pobojio u pm...
Mi ove godine ulozili bruku para u ekipu, i sad se bojimo hocemo li evrope vidjeti a oni adidas spominju..
Ma i da je legea svejedno mi, samo da se dres natopi znojem i krvlju.
i da napokon uspijemo ekog favorita sa 2+ pobjediti
Pa i Tom Tailor bi pobojio u pm...
Mi ove godine ulozili bruku para u ekipu, i sad se bojimo hocemo li evrope vidjeti a oni adidas spominju..
Ma i da je legea svejedno mi, samo da se dres natopi znojem i krvlju.
i da napokon uspijemo ekog favorita sa 2+ pobjediti
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne moze biti niko veci ljigavac i licemjer od tebe i ovih tvojih poltrona.Evander je napisao/la:Sta cemo sa onom pricom podrzimo domace i slicno? Tu pricu ste furali kao argument zasto nosimo najnekvalitetniju robu nekakvog modnog macka.keli1946 je napisao/la:Ako je klub imao interes da radi sa hadom neka radi a ako misle da je bolje preci na macron neka pređu.Evander je napisao/la:Ovi koji su godinama podrzavali i opravdavali sto nosimo Haad, ocekujem da sad ospu paljbu kad dodje neka nornalna markaa da nas oblaci. Ne mozete biti za obje opcije nikako. Drzite se onoga sto ste oduvjek govorili.
Ja sam protiv modnog macka bio od prvog dana.
Ja ne navijam za adnana h. ni za adidas nego za Sarajevo, danas naai sutra lotto pa legea, haad, nike, royal, lesscon, umbro...to meni nije bitno, bitno je sta je najbolje za klub kad se sve oduzme i sabere.
Meni se j.ebe i za hada i za macrona i ostale
Gdje sad ta prica?
Vise ne podrzavate domace?
Joj kakvih licemjera i ljigavaca ovdje sve ima.
Bio sam napisao jedan duzi post ali izbrisem jer nisi vrijedan diskusije.
Evo tebi jedan

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Daj Boze da nisu budalastine ko i obicno...hilmo je napisao/la:Jel se to opet neko igra insajdera u vezi Adidasa?
- PitarBordo
- Kontakt:
Opet preprike na temu "ti si veći ljigavac - ne ti si veći - ne ti si - ne ne ne ne ne ti si plus jedan više da se ne izbriše".
Od Haad-a je i Alma Ras bolja opcija.
Od Haad-a je i Alma Ras bolja opcija.

Samo Saraj'vo.
Kako bi bilo fino da maleni ili ovi iz vatikana kiksaju u srijedu, pa da se odemo nadigravati sa slobodom za drugo mjesto

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- PitarBordo
- Kontakt:
Mi svejedno igramo sa Slobodom za drugo mjesto. DIrektno od nas zavisi ko će biti viceprvak.esprit24 je napisao/la:Kako bi bilo fino da maleni ili ovi iz vatikana kiksaju u srijedu, pa da se odemo nadigravati sa slobodom za drugo mjesto![]()

Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 02 maj 2016, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Ako neko od njih kiksa dovoljna su nam 4 boda iz zadnje dvije utakmice za Europe.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Brate Keli ignorisi levata,njemu je cilj samo da vrijedja i pljuje.Ja sam ga provalio i ne treba se zamarati sa njim.keli1946 je napisao/la:Ne moze biti niko veci ljigavac i licemjer od tebe i ovih tvojih poltrona.Evander je napisao/la:Sta cemo sa onom pricom podrzimo domace i slicno? Tu pricu ste furali kao argument zasto nosimo najnekvalitetniju robu nekakvog modnog macka.keli1946 je napisao/la: Ako je klub imao interes da radi sa hadom neka radi a ako misle da je bolje preci na macron neka pređu.
Ja ne navijam za adnana h. ni za adidas nego za Sarajevo, danas naai sutra lotto pa legea, haad, nike, royal, lesscon, umbro...to meni nije bitno, bitno je sta je najbolje za klub kad se sve oduzme i sabere.
Meni se j.ebe i za hada i za macrona i ostale
Gdje sad ta prica?
Vise ne podrzavate domace?
Joj kakvih licemjera i ljigavaca ovdje sve ima.
Bio sam napisao jedan duzi post ali izbrisem jer nisi vrijedan diskusije.
Evo tebi jedanovo kako si naucio od ovih par dezurnih djecaka
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
laze neda mi za pantole 55 km,a htio bi dres od 150,karinu ces kupit odma cu ga ja prodatkanarinac je napisao/la:Dres adidasa neka je 150 ja cu kupiti jer ce da vrijedi