FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 02 maj 2016, 17:08

[youtube][/youtube]

Tušanj krcat pun a nije utakmica.
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 maj 2016, 17:22

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju:

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 02 maj 2016, 18:30

Da se dogovorite oko Pirića Kenana prvo?! S
ad ovo što čitam je da je Pirija katastrofa od golmana, ne zna izaći s crte, sve što ide u gol je gol, nije ništa odbranio, treba ga se riješiti i staviti Azira na gol...
Eh sad, kako mislite prodati rupu od golmana kako se da zaključiti iz komentara, pa nisu idioti ni to što bi ga doveli?
Kako to da se krajem marta kada je reprezentacija igrala prijateljske Piriju na ovoj temi proglašavalo najboljim golmanom lige i da se *ebavalo Meši i Savezu što nije Piriju pozvao u A reprezentaciju? Samo zato što je iz Slobode/Tuzle nije dobio poziv da je iz Sarajeva bio bi drugi golman reprezentacije...
Nikako mi nije jasno ovo oko Pirića

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 02 maj 2016, 18:36

Thranduil je napisao/la:Da se dogovorite oko Pirića Kenana prvo?! S
ad ovo što čitam je da je Pirija katastrofa od golmana, ne zna izaći s crte, sve što ide u gol je gol, nije ništa odbranio, treba ga se riješiti i staviti Azira na gol...
Eh sad, kako mislite prodati rupu od golmana kako se da zaključiti iz komentara, pa nisu idioti ni to što bi ga doveli?
Kako to da se krajem marta kada je reprezentacija igrala prijateljske Piriju na ovoj temi proglašavalo najboljim golmanom lige i da se *ebavalo Meši i Savezu što nije Piriju pozvao u A reprezentaciju? Samo zato što je iz Slobode/Tuzle nije dobio poziv da je iz Sarajeva bio bi drugi golman reprezentacije...
Smiri se druze... Isto k'o da ne znas kakvi smo :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 02 maj 2016, 18:42

Pirija je prevazisao ovu ligu i stagnira.
Ako zeli napredovati mora ici i raditi na sebi a samim tim da i mi uzmemo koju kintu.
Ovakav kakav je moze braniti u Slobodi do kraja karijere ali nit on ima sta od toga niti mi,a i Azir je potencijal zasluzuje sansu.jel malo jasnije :thumbup:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Iznaroda
Kontakt:

Post Postao/la Iznaroda » 02 maj 2016, 18:47

Sta mislite dali ce Musemic ostati na klupi i naredne sezone.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 02 maj 2016, 18:49

Iznaroda je napisao/la:Sta mislite dali ce Musemic ostati na klupi i naredne sezone.
Za njega neznam,ali ti na ovoj temi neces (nebi trebao).
Ali kako moderacija obilazi ovu temu navikli smo.
OPCE DISKUSIJE :arrow:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 maj 2016, 19:11

kakva crna reprezentacija i Piric, mora on jos hljeba jesti za repku :facepalm: taj momak je strasan potencijal ali vec dugo vremena malo je reci da stagnira, skraceno decko se zasitio i Slobode i Tusnja i Premijer Lige :!: idemo redom Piric je sa 17 godina debitovao za Gradinu u premijer ligi njemu je za dva mjeseca 22 godine i krajnje je vrijeme da krene put inostranstva (imao vec jedan neuspjeli pokusaj u Gentu) :!: a evo zasto ovo sve govorim: prvi golman sa kojim cu ga uporediti je Jasmin Buric, debitovao za Celik sa 17 godina kao najtalentovaniji golman u drzavi, otisao iz Celika u Lech sa 22 godine i to za crkavicu od 70 milja eura :!: (najbolji golman u to vrijeme, strasan potencijal koji je vrijedio mnogo vise od pisljivih 70 milja). drugi golman s kojim uporedjujem Piriju je Ibrahim Sehic, debitovao za Zelju sa 19 godina sa 22 otisao u Mersin za 400 milja eura :!: Zeljo napravio top posao iako je bilo porblema oko rata transfera. kako god oboica su otisli sa 22 godine i napravili su uspjesne karijere (Buric bi jos bolju napravio da je ranije otisao) sada su clanovi reprezentacije kao drugi i treci golman :!: Piricu je ovo zadnja sansa da ode u neki manji europski klub jer ako ostane zavrsit ce kao hrpa domacih golmana kojima je vrhunak karijere bio transfer u Iran.........kako god i za Piriju i za Slobodu je najbolje da ode na kraju sezone :kafa:
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 maj 2016, 19:30

Moj dobri Pirija nas spasi u Sarajevu protiv vukova,bi igrač utakmice i kroz nepunu sedmicu primi takav pacerski go da se i moje dijete od 6 godina pošteno nasmijalo :facepalm:... Sit je on PL i bas mu je vakat da ide dalje...ima strasnu amlitudu od utakmice do utakmice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 maj 2016, 20:56

Sloboda mora vratiti dug koji ima da bi igrala evropu koji iznosi oko 2 miliona. Posto znamo da je koeficijent na pobjedu drine bio 15, samo se namece da se iz uprave namjerno igralo u kladionicama 2. Time je lahko zakljuciti za ulog od 130 hiljada dobije se cirka 2 miliona potrebni za evropu. Nadam se da ce pobijediti radnik u finalu kupa i srecno u europi

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 02 maj 2016, 20:59

Gori ovi "neutralni" posmatrači :urnebes:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 maj 2016, 21:00

Chinaglia je napisao/la:
Sloboda mora vratiti dug koji ima da bi igrala evropu koji iznosi oko 2 miliona. Posto znamo da je koeficijent na pobjedu drine bio 15, samo se namece da se iz uprave namjerno igralo u kladionicama 2. Time je lahko zakljuciti za ulog od 130 hiljada dobije se cirka 2 miliona potrebni za evropu. Nadam se da ce pobijediti radnik u finalu kupa i srecno u europi
Yebem ti zeno majku bozju :urnebes:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 02 maj 2016, 21:01

. . šta je ba bilo . . .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 maj 2016, 21:02

Tuzlak04 je napisao/la:. . šta je ba bilo . . .
da ti nisi slucajno ovaj sto je napisao ovaj biser :mrgreen:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 02 maj 2016, 21:02

Chinaglija daj mi gdje taj komentar sacu mu yebat famaliju gdje tacno ispod kojeg linka da ne trazim vazdan
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 02 maj 2016, 21:03

Chinaglia je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:. . šta je ba bilo . . .
da ti nisi slucajno ovaj sto je napisao ovaj biser :mrgreen:
. . odakle ti ovo izvuče . . .. nemoj me zaajebavat

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 maj 2016, 21:04

Agamemnon je napisao/la:Chinaglija daj mi gdje taj komentar sacu mu yebat famaliju gdje tacno ispod kojeg linka da ne trazim vazdan
na Faceu
ajmo mu svi j familiju :opaopa:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 02 maj 2016, 21:06

Chinaglia je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Chinaglija daj mi gdje taj komentar sacu mu yebat famaliju gdje tacno ispod kojeg linka da ne trazim vazdan
na Faceu
Pretpostavljam da je na fcb ispod kojeg linka ima 500 komentara od subote bolan
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 maj 2016, 21:07

na ovom gdje su slike sa tekme, samo dva komentara imaju

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 maj 2016, 21:08

Agamemnon je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
na Faceu
Pretpostavljam da je na fcb ispod kojeg linka ima 500 komentara od subote bolan

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.