FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Da se dogovorite oko Pirića Kenana prvo?! S
ad ovo što čitam je da je Pirija katastrofa od golmana, ne zna izaći s crte, sve što ide u gol je gol, nije ništa odbranio, treba ga se riješiti i staviti Azira na gol...
Eh sad, kako mislite prodati rupu od golmana kako se da zaključiti iz komentara, pa nisu idioti ni to što bi ga doveli?
Kako to da se krajem marta kada je reprezentacija igrala prijateljske Piriju na ovoj temi proglašavalo najboljim golmanom lige i da se *ebavalo Meši i Savezu što nije Piriju pozvao u A reprezentaciju? Samo zato što je iz Slobode/Tuzle nije dobio poziv da je iz Sarajeva bio bi drugi golman reprezentacije...
Nikako mi nije jasno ovo oko Pirića
ad ovo što čitam je da je Pirija katastrofa od golmana, ne zna izaći s crte, sve što ide u gol je gol, nije ništa odbranio, treba ga se riješiti i staviti Azira na gol...
Eh sad, kako mislite prodati rupu od golmana kako se da zaključiti iz komentara, pa nisu idioti ni to što bi ga doveli?
Kako to da se krajem marta kada je reprezentacija igrala prijateljske Piriju na ovoj temi proglašavalo najboljim golmanom lige i da se *ebavalo Meši i Savezu što nije Piriju pozvao u A reprezentaciju? Samo zato što je iz Slobode/Tuzle nije dobio poziv da je iz Sarajeva bio bi drugi golman reprezentacije...
-
- Kontakt:
Smiri se druze... Isto k'o da ne znas kakvi smoThranduil je napisao/la:Da se dogovorite oko Pirića Kenana prvo?! S

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Pirija je prevazisao ovu ligu i stagnira.Thranduil je napisao/la:Da se dogovorite oko Pirića Kenana prvo?! S
Ako zeli napredovati mora ici i raditi na sebi a samim tim da i mi uzmemo koju kintu.
Ovakav kakav je moze braniti u Slobodi do kraja karijere ali nit on ima sta od toga niti mi,a i Azir je potencijal zasluzuje sansu.jel malo jasnije

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Sta mislite dali ce Musemic ostati na klupi i naredne sezone.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
Za njega neznam,ali ti na ovoj temi neces (nebi trebao).Iznaroda je napisao/la:Sta mislite dali ce Musemic ostati na klupi i naredne sezone.
Ali kako moderacija obilazi ovu temu navikli smo.
OPCE DISKUSIJE

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
kakva crna reprezentacija i Piric, mora on jos hljeba jesti za repkuThranduil je napisao/la:Da se dogovorite oko Pirića Kenana prvo?! S

Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Moj dobri Pirija nas spasi u Sarajevu protiv vukova,bi igrač utakmice i kroz nepunu sedmicu primi takav pacerski go da se i moje dijete od 6 godina pošteno nasmijalo
... Sit je on PL i bas mu je vakat da ide dalje...ima strasnu amlitudu od utakmice do utakmice

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sloboda mora vratiti dug koji ima da bi igrala evropu koji iznosi oko 2 miliona. Posto znamo da je koeficijent na pobjedu drine bio 15, samo se namece da se iz uprave namjerno igralo u kladionicama 2. Time je lahko zakljuciti za ulog od 130 hiljada dobije se cirka 2 miliona potrebni za evropu. Nadam se da ce pobijediti radnik u finalu kupa i srecno u europi
Gori ovi "neutralni" posmatrači 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Yebem ti zeno majku bozjuChinaglia je napisao/la:Sloboda mora vratiti dug koji ima da bi igrala evropu koji iznosi oko 2 miliona. Posto znamo da je koeficijent na pobjedu drine bio 15, samo se namece da se iz uprave namjerno igralo u kladionicama 2. Time je lahko zakljuciti za ulog od 130 hiljada dobije se cirka 2 miliona potrebni za evropu. Nadam se da ce pobijediti radnik u finalu kupa i srecno u europi

. . šta je ba bilo . . .
da ti nisi slucajno ovaj sto je napisao ovaj biserTuzlak04 je napisao/la:. . šta je ba bilo . . .

Chinaglija daj mi gdje taj komentar sacu mu yebat famaliju gdje tacno ispod kojeg linka da ne trazim vazdan
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
. . odakle ti ovo izvuče . . .. nemoj me zaajebavatChinaglia je napisao/la:da ti nisi slucajno ovaj sto je napisao ovaj biserTuzlak04 je napisao/la:. . šta je ba bilo . . .
na FaceuAgamemnon je napisao/la:Chinaglija daj mi gdje taj komentar sacu mu yebat famaliju gdje tacno ispod kojeg linka da ne trazim vazdan
ajmo mu svi j familiju

Pretpostavljam da je na fcb ispod kojeg linka ima 500 komentara od subote bolanChinaglia je napisao/la:na FaceuAgamemnon je napisao/la:Chinaglija daj mi gdje taj komentar sacu mu yebat famaliju gdje tacno ispod kojeg linka da ne trazim vazdan
ajmo mu svi j familiju
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
na ovom gdje su slike sa tekme, samo dva komentara imaju
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Agamemnon je napisao/la:Pretpostavljam da je na fcb ispod kojeg linka ima 500 komentara od subote bolanChinaglia je napisao/la:na FaceuAgamemnon je napisao/la:Chinaglija daj mi gdje taj komentar sacu mu yebat famaliju gdje tacno ispod kojeg linka da ne trazim vazdan
ajmo mu svi j familiju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.