NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
najbolji strijelac timberwolwesa svih vremena je garnett,ko je drugi?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sam Mitchell. I to u vise kategorija je drugi iza KGa.filip13 je napisao/la:najbolji strijelac timberwolwesa svih vremena je garnett,ko je drugi?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
daBernardBarnjak je napisao/la:Sam Mitchell. I to u vise kategorija je drugi iza KGa.filip13 je napisao/la:najbolji strijelac timberwolwesa svih vremena je garnett,ko je drugi?
@Bernarde,ajde ti nesto postavi
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Koji NBA tim ima najvise neamerikanaca u rosteru ove sezone?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Orlando?BernardBarnjak je napisao/la:Koji NBA tim ima najvise neamerikanaca u rosteru ove sezone?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Denver?
Minnesota?
evo jedno od mene dok @Bernard ne potvrdi je li bilo tacnih odgovora,koji igrač je imao najveći prosjek asistencija kao rookie?
da nije MCW?
EDIT: sad vidim da nije nakon googlanja xD
Denver i Minessota imaju isti broj stranaca(6), tako da vjerovatno nije bilo tacnih odgovora, osim ako se Mudiay ne racuna u stranca, onda je Minesota..Ne vjerujem da neko ima preko 6 :S
EDIT: sad vidim da nije nakon googlanja xD
Denver i Minessota imaju isti broj stranaca(6), tako da vjerovatno nije bilo tacnih odgovora, osim ako se Mudiay ne racuna u stranca, onda je Minesota..Ne vjerujem da neko ima preko 6 :S
evo pomoć,tu sezonu je igrao u knicksima
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ja ne znam odgovor. I mene ovo zanima pa pitam. Ako neko zna tacan odg nek' napise.filip13 je napisao/la:evo jedno od mene dok @Bernard ne potvrdi je li bilo tacnih odgovora,koji igrač je imao najveći prosjek asistencija kao rookie?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Mark Jackson?filip13 je napisao/la:evo pomoć,tu sezonu je igrao u knicksima
BernardBarnjak je napisao/la:Ja ne znam odgovor. I mene ovo zanima pa pitam. Ako neko zna tacan odg nek' napise.filip13 je napisao/la:evo jedno od mene dok @Bernard ne potvrdi je li bilo tacnih odgovora,koji igrač je imao najveći prosjek asistencija kao rookie?

filip13 je napisao/la:evo jedno od mene dok @Bernard ne potvrdi je li bilo tacnih odgovora,koji igrač je imao najveći prosjek asistencija kao rookie?
??
jose je napisao/la:Dick McGuire
ne
BernardBarnjak je napisao/la:Mark Jackson?filip13 je napisao/la:evo pomoć,tu sezonu je igrao u knicksima
ne vidjeh tvoj odgovor,da,jackson je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.