Al da vidiš naših kafana,ulica i Rekla-kazala teorija zavjere i relativitetaSabinho je napisao/la:Ha ja brte, sad vodio raspravu sa punom kafanom, ljudi tvrde da ste vi prodali Drini. Dzaba sva logika, sve sto sam pokusao objasniti, oni su pali Slobodu za 18km na kladionici i nema nego prodano. Pokupim se i kuci, vidim medju kakvim sam specijalcima.staragarda je napisao/la:Ova je jaka pravoSabinho je napisao/la:Jos da kakav degen izjavi da je Siroki prodao Olimpiku da zakljucamo forum.![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Tomislav CuicMortemHz je napisao/la:Ko sudi uopste?vivaILchelik je napisao/la:Hajd sto je to sudija Zelje, zalosno je to sto sudija koji je u jednoj sezoni dva puta ostetio jedan klub i bio zbog toga suspendovan 8 kola, sudi isto tom klubu u nastavku? Toliko o postenom NFSBIHKenoRob je napisao/la:Zeljo je dobio svog sudca u Zenici ma ta' ce drugo
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Zar nije nas Jakupovic ?
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ajde i mi smo zasluzili da nas sudija malo pazi sta se odma zalite... kod nas samo valjic i jakupovic se menjanju... i bjelica vazda 4. sudija 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Lako je tebi, ja bi trebao iz grada pobjeci.Sabinho je napisao/la:Pokupim se i kuci, vidim medju kakvim sam specijalcima.
Ali jbg to je sve odraz onoga sta je liga predstavljala prije pa je to ostalo ljudima. Ima i sad namjestanja, ali puuuno manje nego sto se spominje. Ovdje je svaka utakmica gdje neko kome ne treba izgubi prodana 100%, kada igrac napravi neku smijesnu gresku poput igraca Radnika na Kosevu prodano je 100%, svaka sudijska greska je kupljen sudija ili poslan od saveza da navlaci tom timu 100%. Kada se sve to prica i pise zaboravlja se da je ovo jedna od najgorih liga u Europi, to se odnosi na primjere gresaka sudija i igraca.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ma ne sekerijte se momci, liga nam je za primjer u Evropi.To ove neznalice i dušmani hoće da napakoste najuspjesnijim sportskim kolektivima na prostoru JI Evrope, dušmanluk, što bi jedan uvaženi i prepošteni borac protiv korupcije u BH nogometu rekao.
Opušteno ba , libo vas taki za šmanadu
samo jako divovskim koracima i bahato naprijed
Opušteno ba , libo vas taki za šmanadu
Ma to je to. Meni je @pappy nakon 20.kola napisao da ce neko dobro slomiti zube na Drini. Par dobrih pojedinaca, rasterecenost i vjerovatno koja stocka premije je za epilog donijelo onakvu pobjedu.pinoglavi je napisao/la:Lako je tebi, ja bi trebao iz grada pobjeci.Sabinho je napisao/la:Pokupim se i kuci, vidim medju kakvim sam specijalcima.
Ali jbg to je sve odraz onoga sta je liga predstavljala prije pa je to ostalo ljudima. Ima i sad namjestanja, ali puuuno manje nego sto se spominje. Ovdje je svaka utakmica gdje neko kome ne treba izgubi prodana 100%, kada igrac napravi neku smijesnu gresku poput igraca Radnika na Kosevu prodano je 100%, svaka sudijska greska je kupljen sudija ili poslan od saveza da navlaci tom timu 100%. Kada se sve to prica i pise zaboravlja se da je ovo jedna od najgorih liga u Europi, to se odnosi na primjere gresaka sudija i igraca.
@staragarda kaze mdni jedan da vi njima vracate iduce sezone hahah. Moracete se premjestiti u RS naredne 2-3 sedmice i oduzeti sebi 30-ak bodova pa da im vratite. Boze sacuvaj.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I ja sam vise puta pisao da su dobri ove polusezone, ali jbg ti sto komentarisu da je prodana vide da je Drina primila 56 komada u sezoni, a ne znaju da su prvih par kola pofino zaplatili (ili samo prvo) kada su im igrali juniori, ne znaju da su ove polusezone dosta jaca ekipa nego prosle i da im je cilj uigravati tim koji im je veoma dobar i ekspresno se vratiti u PL. Jbg lakse srati samo po infomacijama sa stranice rezultata.Sabinho je napisao/la: Ma to je to. Meni je @pappy nakon 20.kola napisao da ce neko dobro slomiti zube na Drini. Par dobrih pojedinaca, rasterecenost i vjerovatno koja stocka premije je za epilog donijelo onakvu pobjedu.
To sve ne znaci da ih nismo trebali pobjediti, ali kad se ovako stvari posloze moze se reci da je Drina iznenadila, a oni koji samo prate Slobodu a po tabeli sude o Drini ne vide drugo objasnjenje nego da je prodano.
Nad tobom sunce najljepše sja
Nego ima li neki sudija da nije Zeljin.
Jos Prolica priljepite Zelji
Do derbija Jakupovic bi pitar odjednom promjeni dres, fakat smarate sa sudijama i namjestanjem.
Cisto me zanima ima li bar jedna tekma od rata da je odigrana, a da je pri tome i regularna.
Jos Prolica priljepite Zelji
Do derbija Jakupovic bi pitar odjednom promjeni dres, fakat smarate sa sudijama i namjestanjem.
Cisto me zanima ima li bar jedna tekma od rata da je odigrana, a da je pri tome i regularna.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- PitarBordo
- Kontakt:
Jedina za koju mogu da tvrdim da je regularna je od prije 4 godine, Leotar - Željezničar.propuh je napisao/la:Cisto me zanima ima li bar jedna tekma od rata da je odigrana, a da je pri tome i regularna.
Samo Saraj'vo.
Razmisljanje prosjecnog navijaca nekog BiH tima: 'Najregularnija je bila ona sezona kada smo mi bili prvaci'.propuh je napisao/la:Nego ima li neki sudija da nije Zeljin.
Jos Prolica priljepite Zelji![]()
Pljuj sve, samo svoje hvali. Netko ce opsovat Leotar i njegovu titulu, a ona ekipa bi ovu sezonu osvojila. Mozda bi se mucili, ali samo zato jer mnogi vise ne igraju pa nisu u nekoj formi
Upravu si. Treca sreca, sad ce biti nas u srijeduvivaILchelik je napisao/la:Hajd sto je to sudija Zelje, zalosno je to sto sudija koji je u jednoj sezoni dva puta ostetio jedan klub i bio zbog toga suspendovan 8 kola, sudi isto tom klubu u nastavku? Toliko o postenom NFSBIH
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Placite, boli nas ku.rac.KenoRob je napisao/la:Upravu si. Treca sreca, sad ce biti nas u srijeduvivaILchelik je napisao/la:Hajd sto je to sudija Zelje, zalosno je to sto sudija koji je u jednoj sezoni dva puta ostetio jedan klub i bio zbog toga suspendovan 8 kola, sudi isto tom klubu u nastavku? Toliko o postenom NFSBIH
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesam li nesto propustio ili? Posto citavu sezonu nisam procitao da je neko okej sa tim da Sloboda osvoji nesto, vecina drzave se nada da Sloboda ne ode u Evropu ili osvoji nesto i navija za Zrinjski i Radnik u ovom slucaju. A uz to svi jedva cekaju da Husic i Vugdalic odu iz Slobode tako da..Signore je napisao/la:Sad je OK ako Sloboda ili Zrinjski budu prvaci, a da je Radnik kojim slucajem zapeo tad vjerojatno ne bi bilo regularno, jer gdje ce Radnik osvojiti supermocnu PL pored europskih velikana u drzavi.
Jesam li se ono sa tobom kladio u avatar? Pa nisi moro sudiju angažovati da pobjediš...KenoRob je napisao/la:Upravu si. Treca sreca, sad ce biti nas u srijeduvivaILchelik je napisao/la:Hajd sto je to sudija Zelje, zalosno je to sto sudija koji je u jednoj sezoni dva puta ostetio jedan klub i bio zbog toga suspendovan 8 kola, sudi isto tom klubu u nastavku? Toliko o postenom NFSBIH
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, vecini drzave Sloboda predstavlja nesto pa se svi nadamo da ne odete nigdje. Zali Boze zraka kojeg udises.tuzlak1987 je napisao/la:Jesam li nesto propustio ili? Posto citavu sezonu nisam procitao da je neko okej sa tim da Sloboda osvoji nesto, vecina drzave se nada da Sloboda ne ode u Evropu ili osvoji nesto i navija za Zrinjski i Radnik u ovom slucaju. A uz to svi jedva cekaju da Husic i Vugdalic odu iz Slobode tako da..Signore je napisao/la:Sad je OK ako Sloboda ili Zrinjski budu prvaci, a da je Radnik kojim slucajem zapeo tad vjerojatno ne bi bilo regularno, jer gdje ce Radnik osvojiti supermocnu PL pored europskih velikana u drzavi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
@tuzlak: ja se brate ne nadam , ako odu postoji mogucnost da dodje neko sposoban
Da, trenutno, ali za deset godina nitko nece reci 'aj, pa Sloboda bila prvak, kupili'. I dan danas ce reci da su Modrica i Leotar kupili, ali jako rijetko ce se cuti da netko spori titule Zelje, Sarajeva, Zrinjskog itd. Bude podbadanja u toku sezone, to je logicno, bez tog se ne moze i ne treba, ali kasnije se ohladi.tuzlak1987 je napisao/la:Jesam li nesto propustio ili? Posto citavu sezonu nisam procitao da je neko okej sa tim da Sloboda osvoji nesto, vecina drzave se nada da Sloboda ne ode u Evropu ili osvoji nesto i navija za Zrinjski i Radnik u ovom slucaju. A uz to svi jedva cekaju da Husic i Vugdalic odu iz Slobode tako da..Signore je napisao/la:Sad je OK ako Sloboda ili Zrinjski budu prvaci, a da je Radnik kojim slucajem zapeo tad vjerojatno ne bi bilo regularno, jer gdje ce Radnik osvojiti supermocnu PL pored europskih velikana u drzavi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Komentari na forumu navijaca ostalih klubova u zadnju 1 god. govore sve. Ako imas sta argumentovano napisati napisi.MortemHz je napisao/la:Da, vecini drzave Sloboda predstavlja nesto pa se svi nadamo da ne odete nigdje. Zali Boze zraka kojeg udises.tuzlak1987 je napisao/la:Jesam li nesto propustio ili? Posto citavu sezonu nisam procitao da je neko okej sa tim da Sloboda osvoji nesto, vecina drzave se nada da Sloboda ne ode u Evropu ili osvoji nesto i navija za Zrinjski i Radnik u ovom slucaju. A uz to svi jedva cekaju da Husic i Vugdalic odu iz Slobode tako da..Signore je napisao/la:Sad je OK ako Sloboda ili Zrinjski budu prvaci, a da je Radnik kojim slucajem zapeo tad vjerojatno ne bi bilo regularno, jer gdje ce Radnik osvojiti supermocnu PL pored europskih velikana u drzavi.
Sarajevo navija za Zrinjski i Radnik i tako je to, nisam nista slagao, komentari govore za sebe.
A ovako Zrinjski i jeste kvalitetniji od nas, napravili su dobar plan za ligu i odradili je sigurno. Ali ne treba nas bombardovati na svakom koraku.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za nas i ne trebaju reci kada nikad nista i ne osvojimoSignore je napisao/la:Da, trenutno, ali za deset godina nitko nece reci 'aj, pa Sloboda bila prvak, kupili'. I dan danas ce reci da su Modrica i Leotar kupili, ali jako rijetko ce se cuti da netko spori titule Zelje, Sarajeva, Zrinjskog itd. Bude podbadanja u toku sezone, to je logicno, bez tog se ne moze i ne treba, ali kasnije se ohladi.tuzlak1987 je napisao/la:Jesam li nesto propustio ili? Posto citavu sezonu nisam procitao da je neko okej sa tim da Sloboda osvoji nesto, vecina drzave se nada da Sloboda ne ode u Evropu ili osvoji nesto i navija za Zrinjski i Radnik u ovom slucaju. A uz to svi jedva cekaju da Husic i Vugdalic odu iz Slobode tako da..Signore je napisao/la:Sad je OK ako Sloboda ili Zrinjski budu prvaci, a da je Radnik kojim slucajem zapeo tad vjerojatno ne bi bilo regularno, jer gdje ce Radnik osvojiti supermocnu PL pored europskih velikana u drzavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.