BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

balkanika
Kontakt:

Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la balkanika » 02 maj 2016, 16:35

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2016.html

Jbm ti zivot kad bi predstavnik Wales-a mogao biti nosioc, a nas bi mogao da bude cak i drugi najslabiji tim

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2016.html

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 maj 2016, 16:50

Besic je napisao/la:Anele ili Signore izvucite statistiku jesmo li liga sa najmanje datih golova u prosjeku .. ima li ko gori.
Izvuci sam sebi :mrgreen: Mrsko mi trazit, jos sam mamuran, ali nismo sto posto. Imas predstavnike Andore, San Marina, Gibraltara i ostalih koji vjerojatno znaju svi poispadati bez da daju jedan gol. Vjerojatno smo tu negdje pozicionirani kao i s koeficijentom.

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 02 maj 2016, 16:56

Skver je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Sloboda jos nije izborila europu,a kazu travnik dobio premije od 4 kluba ,skoro godisnji budzet,nek se dobro noge cuvaju,ta utakmica europu otima tuzlacima!
To vam onaj hinjo Karacic sto vam je prodao utakmicu rekao da ste novi prvaci.....mogli bi i vi malo nogice cuvati u Kaknju.....
slika :urnebes:
Ako vas pola od ovog dođe u Mostar proslavit ćemo zajedno :thumbup: :tralala:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 02 maj 2016, 17:12

Signore je napisao/la:
Besic je napisao/la:Anele ili Signore izvucite statistiku jesmo li liga sa najmanje datih golova u prosjeku .. ima li ko gori.
Izvuci sam sebi :mrgreen: Mrsko mi trazit, jos sam mamuran, ali nismo sto posto. Imas predstavnike Andore, San Marina, Gibraltara i ostalih koji vjerojatno znaju svi poispadati bez da daju jedan gol. Vjerojatno smo tu negdje pozicionirani kao i s koeficijentom.
Ja sam kriv nisam precizirao šta mislim :mrgreen: ne pitam za Euro takmičenja nego za golove unutar liga , kontam bola da smo najdefanzivnija liga u Europi možda ima Moldavija gori posjek od nas :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 maj 2016, 17:21

Besic je napisao/la: Ja sam kriv nisam precizirao šta mislim :mrgreen: ne pitam za Euro takmičenja nego za golove unutar liga , kontam bola da smo najdefanzivnija liga u Europi možda ima Moldavija gori posjek od nas :mrgreen:
Pa bar ti to nije tesko za pronaci, imas na wikipediji svake lige i prosjek golova. Kod nas je 2.02 po mecu, a ta Moldavija ti ima 2.27. Ja mislim da smo mi medju tri najneefikasnije lige u Europi. Najvise ti golova pada u ovim losim ligama tipa San Marino, Andora, Farski Otoci, Gibraltar i ostali koji imaju svi preko 3 prosjek. Mada, to ne odredjuje nista, jer bi mi bili Premiership onda :mrgreen: :mrgreen:

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 02 maj 2016, 17:24

He he, dobar ti potpis Signore.
Opet ponavljam, nikad nećemo biti jači nego ove godine u Evropi. :-)
Kocka je bačena

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 maj 2016, 17:27

Hendo je napisao/la:He he, dobar ti potpis Signore.
Morao sam. Smorili su, ali vise nitko ne pita :mrgreen:
Hendo je napisao/la: Opet ponavljam, nikad nećemo biti jači nego ove godine u Evropi. :-)
Za to bas i ne znam. Ovih dana jedino sto vjerujem da bi Zrinjski uz malo srece u zdrijebu mogao da se progura u trece pretkolo LP ako bude prvak. Ne znam, djeluju mi jako i mocno. Ako zadrze ekipu na okupu uz 2-3 pojacanja bit ce svasta.

Treba UEFA uvest da ispadanjem u drugom pretkolu LP ides u trece pretkolo EL :mrgreen: :mrgreen:

Matemotika
Kontakt:

Post Postao/la Matemotika » 02 maj 2016, 17:31

Ovo je ubjedljivo najbolja tema. Kakve se ovde kalkulacije prave to je za nepovjerovat.
Kad ćemo shvatiti da cijela Europa moli Boga da naše prestavnike izvuku jer smo najlakši mogući a nismo plaho daleko.
Jedva čekam svađu poslije ispadanja naših u 2. eventualno 3. pretkolu ko se više izblamiro. To je zanimljivije od cijele lige. Samo napred ljudi kontajmo koga bi mogli proći.
Svako dobro

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 02 maj 2016, 18:18

Signore je napisao/la:
Hendo je napisao/la: Opet ponavljam, nikad nećemo biti jači nego ove godine u Evropi. :-)
Za to bas i ne znam. Ovih dana jedino sto vjerujem da bi Zrinjski uz malo srece u zdrijebu mogao da se progura u trece pretkolo LP ako bude prvak. Ne znam, djeluju mi jako i mocno. Ako zadrze ekipu na okupu uz 2-3 pojacanja bit ce svasta.

Treba UEFA uvest da ispadanjem u drugom pretkolu LP ides u trece pretkolo EL :mrgreen: :mrgreen:
Ja to govorim jer Sloboda nikad nije bila jaka kao ove godine pa ni Zrinjski, čak ni Željo. Mislim da su i Sarajevo i Široki bili jači prethodne godine ali vidjećemo šta nova sezona donosi. Svi igrači će se odmoriti, nadati se da neće biti prodaja.
Kocka je bačena

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 maj 2016, 18:20

Matemotika je napisao/la:Ovo je ubjedljivo najbolja tema. Kakve se ovde kalkulacije prave to je za nepovjerovat.
Kad ćemo shvatiti da cijela Europa moli Boga da naše prestavnike izvuku jer smo najlakši mogući a nismo plaho daleko.
Jedva čekam svađu poslije ispadanja naših u 2. eventualno 3. pretkolu ko se više izblamiro. To je zanimljivije od cijele lige. Samo napred ljudi kontajmo koga bi mogli proći.
Svako dobro
Znamo to svi ali ne skodi da se nadamo i dalje ;), kada smo dolazili do play off-a dva puta mozda mozemo nekad ponoviti isto a poslije, ko zna..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 maj 2016, 18:36

Tko je sve igrao u LP, Kupu UEFA i EL u zadnjih 15tak godina, mislim da je realno da ce netko nas jednom dogurati do tog. Evo gledam, LP, sezona 00/01 i u kvalifikacijama igraju Dunffer - Rosenborg :mrgreen: Jest Rosenborg nekad bio jak, ali ipak... Najzanimljivije mi je ovo u pretkolima, jednostavno je morao uci netko losiji. Ulazi i danas, ali recimo da je tad bilo milom, a sad je silom jer je odvojen zdrijeb. Najzanimljiviji par bio Leeds - Munchen 1860 :mrgreen: :mrgreen:

Ferencvaros, GAK, Egaleo, Amica, Viking, Litex, Tromso, Levski, Larissa, Zilina, sve klubovi s kojim bi nasi predstavnici mogli igrati i proci dalje, a oni su svi igrali grupe Kupa UEFA u onih par sezona dok se igrao taj sistem. Pa kasnije Shamrock igrao grupe EL. Jesu bili kanta, ali su ipak igrali. Poveli protiv Tottenhama 1-0 u gostima, ovi su brzo izjednacili i okrenuli, ali kladim se da bi svaki pravi navijac nekog naseg kluba platio da njegov klub bar deset minuta vodi protiv Tottenahama vani u grupama EL pa nek izgubi kasnije i to i sve ostalo. Premala je to stvar, ali za mnoge nikad dozivljena i ljudi bi svasta napravili za trunku srece na tribinama.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 02 maj 2016, 18:44

Signore je napisao/la:

Malo srece,ali nase uvijek zapadnu Izraelci a ioni nas ubise,Polaci bi nas pojeli ,mozda opet probat Maribor ako osvoji nekako su mi oni najizgledniji,sumjam da nekoga sa zapada mozemo dobiti u zdrijebu,mozda bi i onaj skenderbegu bio dobar kako li se vec zove!? :rol:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 02 maj 2016, 18:47

Dinamo Zagreb - Zrinjski Mostar

Taktička inferiornost Mamića u odnosu na Vinka Marinovića svih 180 minuta , modri odlaze kući uplakani . Zakarić slavi gol protiv svog kluba.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 02 maj 2016, 18:49

Besic je napisao/la:Dinamo Zagreb - Zrinjski Mostar

Taktička inferiornost Mamića u odnosu na Vinka Marinovića svih 180 minuta , modri odlaze kući uplakani . Zakarić slavi gol protiv svog kluba.
Pojeli bi ih! :urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 02 maj 2016, 18:54

hskzmostar je napisao/la:

Pojeli bi ih! :urnebes:
Jedino bi u ovom slučaju BB bio pun :mrgreen: čak bi imali podršku i Torcide Mostar :urnebes:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 maj 2016, 18:58

hskzmostar je napisao/la:
Malo srece,ali nase uvijek zapadnu Izraelci a ioni nas ubise,Polaci bi nas pojeli ,mozda opet probat Maribor ako osvoji nekako su mi oni najizgledniji,sumjam da nekoga sa zapada mozemo dobiti u zdrijebu,mozda bi i onaj skenderbegu bio dobar kako li se vec zove!? :rol:
Skenderbeu se zove. Dobra su oni ekipa, dobili su kuci Sportinga 3-0. I Dinamo su malo mucili na domacem terenu, vjerojatno su ih podcijenili, ali onda su ih u uzvratu natamburali. Zrinjski bi njih mogao proci, ali sigurno ne tako lako kao sto se zamislja. Doduse, nije Zrinjski jos prvak, a i oni su popusili prednost, cetiri kola do kraja i imaju samo dva boda viska. Ja sam jednom ovdje napisao da njih ne bi pozelio nasem prvaku zbog cinjenice da ce se dignuti euforija, bit ce podcjenjivanja, a kad se to desi svi znamo kako se prodje. Eno Zeljo protiv Maribora, a Maribor pojam za PL.

Evo Dinamo Tbilisi, ne bih imao nista protiv, a tu je i Trencin, mozda se ugura Zalgiris, ima nekog izbora na istoku Europe, ali se nadam da nece biti neki izraelci, mada je izgledno da ce HBS biti prvak i da nece uopce biti nositelji tako da mozemo svi odahnuti sto se Izraela tice.

Prosli bi gore nego protiv Partizana, s tim da ovaj put ne bi isli dalje :mrgreen: :mrgreen:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 02 maj 2016, 19:01

Jesi subjektivan

Signore za koga navijaš ako se eventualno sastanu Zrinjski i Dinamo :idea: :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 maj 2016, 19:07

Besic je napisao/la:Jesi subjektivan

Signore za koga navijaš ako se eventualno sastanu Zrinjski i Dinamo :idea: :mrgreen:
Vec sam napisao nekad na forumu. Dinamo je jedini klub za koji bi navijao da igra protiv nekog BiH kluba. Da Rijeka, Hajduk, Osijek, Belupo, Split, nebitno tko igra protiv bilo kojeg BiH kluba, nebitno jel se radi o Zelji, Sarajevu, Celiku, Zrinjskom, Velezu, Sirokom, navijao bih za BiH predstavnika.

Protiv Dinama bih navijao samo ako bi igrali protiv Zepca :lol: :lol:

I naravno, da mi netko kaze da moram izabrati od koga ce Dinamo ispasti, radije bih izabrao da ispadne od nekog BiH kluba nego od Manchestera, jer to znaci da BiH klub ide dalje. Recimo da bih bio tuzan da Dinamo ispadne od Zrinjskog, ali bi to lakse podnjeo nego da se to desilo protiv bilo kojeg nebosanskohercegovackog kluba.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 02 maj 2016, 19:11

Izdajnik :mrgreen:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 02 maj 2016, 19:55

Oj Dinamo ko udari na te
sa Lištice pucaće granate... :D
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.