FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Haad je bio s cjenama konkurentan Adidasovim fan shopovima bez obzira na ogromnu razliku u kvalitetu, ovdje je to nekoliko puta predstavljano. Ni u samom startu nije bio "dobar", tako da ta priča "prerasli smo ga" je smiješna.
Samo Saraj'vo.
Trebao si Ameru Bekiću reći da nemaš za dresa on bi ti ga bacio na Istok džaba.muhamedhulk je napisao/la:Prvi ja nemam da dam za dres 80km, za adidas dres od 160km sam dao jednom pare (Bayern u pitanju) i to je to.
Jasno je ko je kvalitetniji, ali gledam i sa marketinske strane, duplo skuplji je adidasa od haada. A valjda bi se trebalo i prodati koji dres, a velika vecina nema tih 160km za dres.
Zato kazem, naci kvalitetno sa finim dizajnom, a da je do 100km, idealno bi bilo.
Boli Hajrulahovića racku on je itekako profitirao od FKS. On je odradio što je trebao sa ovim ugovorom sa FKS, a to je da se je žestoko opario i sa smijehom može ići dalje. Pamatan Hajrulahović skontao da nema velike love od vjenčanica pa onda vidio gdje love ima ( FKS ), skontao kome se treba ulizati da bi sebe i firmu digao. FKS mu je digao firmu na noge pa je počeo otvarati u drugim gradovima nove filijale i zapošljavati nove radnike kao primjer u Zenici 30 radnika. Hajrulahović treba do groba zahvaljivati za ovo što ima prvo Dini Selimoviću što ga je ugurao u klub i što je aminovao ovaj ugovor kao direktor kluba. Haad kao firma će biti upamćena po tome da se je razvila od para FK Sarajevo.
A to što neki pričaju da se dres raspada nakon 3 pranja i mijenja boju to nikoga ne zanima. Važno je da si dao lovu za taj dres.
SRETAN BROJ - 1725
Ma sve dok Fan Shop nije u potpunom vlasništvu kluba, ili, u najmanju ruku, da prihodi velikom većinom idu našem klubu, ja ne kupujem. Tako da me puno ne interesuje ko pravi dresove. Da nekim lijevim likovima punim džepove preko leđa kluba neću i ne želim.
Pitanje za upućenije: koja je situacija sa shopom? Kome ide zarada?
Garmond uzima pilav. Klubu ide nekih par % samo.Elcor je napisao/la:Ma sve dok Fan Shop nije u potpunom vlasništvu kluba, ili, u najmanju ruku, da prihodi velikom većinom idu našem klubu, ja ne kupujem. Tako da me puno ne interesuje ko pravi dresove. Da nekim lijevim likovima punim džepove preko leđa kluba neću i ne želim.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Na žalost, kao i što sam pretpostavio. Nadam se da će se to promijeniti u bliskoj budućnosti. Do tada, mogu cijene nabijati Nailovoj materi i za HAAD, Adidas ili koga već...uNbx je napisao/la:Garmond uzima pilav. Klubu ide nekih par % samo.Elcor je napisao/la:Ma sve dok Fan Shop nije u potpunom vlasništvu kluba, ili, u najmanju ruku, da prihodi velikom većinom idu našem klubu, ja ne kupujem. Tako da me puno ne interesuje ko pravi dresove. Da nekim lijevim likovima punim džepove preko leđa kluba neću i ne želim.
I to sa obje rukepitic je napisao/la:Trebao si Ameru Bekiću reći da nemaš za dresa on bi ti ga bacio na Istok džaba.
Adidas je 3 puta skuplji ali 5 puta kvalitetniji i 10 puta ljepsi dizajn - dakle Adidas daje bolju vrijednost.pitic je napisao/la: Boli Hajrulahovića racku on je itekako profitirao od FKS. On je odradio što je trebao sa ovim ugovorom sa FKS, a to je da se je žestoko opario i sa smijehom može ići dalje. Pamatan Hajrulahović skontao da nema velike love od vjenčanica pa onda vidio gdje love ima ( FKS ), skontao kome se treba ulizati da bi sebe i firmu digao. FKS mu je digao firmu na noge pa je počeo otvarati u drugim gradovima nove filijale i zapošljavati nove radnike kao primjer u Zenici 30 radnika. Hajrulahović treba do groba zahvaljivati za ovo što ima prvo Dini Selimoviću što ga je ugurao u klub i što je aminovao ovaj ugovor kao direktor kluba. Haad kao firma će biti upamćena po tome da se je razvila od para FK Sarajevo.
A to što neki pričaju da se dres raspada nakon 3 pranja i mijenja boju to nikoga ne zanima. Važno je da si dao lovu za taj dres.
Najači su bili kada su onu knjigu prodavali u fan shopu 160 km mislim, ako ne i višeElcor je napisao/la:Na žalost, kao i što sam pretpostavio. Nadam se da će se to promijeniti u bliskoj budućnosti. Do tada, mogu cijene nabijati Nailovoj materi i za HAAD, Adidas ili koga već...uNbx je napisao/la:Garmond uzima pilav. Klubu ide nekih par % samo.Elcor je napisao/la:Ma sve dok Fan Shop nije u potpunom vlasništvu kluba, ili, u najmanju ruku, da prihodi velikom većinom idu našem klubu, ja ne kupujem. Tako da me puno ne interesuje ko pravi dresove. Da nekim lijevim likovima punim džepove preko leđa kluba neću i ne želim.

SRETAN BROJ - 1725
Ako je klub imao interes da radi sa hadom neka radi a ako misle da je bolje preci na macron neka pređu.Evander je napisao/la:Ovi koji su godinama podrzavali i opravdavali sto nosimo Haad, ocekujem da sad ospu paljbu kad dodje neka nornalna markaa da nas oblaci. Ne mozete biti za obje opcije nikako. Drzite se onoga sto ste oduvjek govorili.
Ja sam protiv modnog macka bio od prvog dana.
Ja ne navijam za adnana h. ni za adidas nego za Sarajevo, danas naai sutra lotto pa legea, haad, nike, royal, lesscon, umbro...to meni nije bitno, bitno je sta je najbolje za klub kad se sve oduzme i sabere.
Meni se j.ebe i za hada i za macrona i ostale
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Next season under SP moja predikcija
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Husref se pojebo sa Azmirom nesto,do kraja sezone ce odradit,ima mjesec dana dogovorio se sa Sarajevom,rijeci Gradimira Crnogorca.
Samo Sarajevo
Cisto sumnjam.kanarinac je napisao/la:Husref se pojebo sa Azmirom nesto,do kraja sezone ce odradit,ima mjesec dana dogovorio se sa Sarajevom,rijeci Gradimira Crnogorca.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
Volio ga je i Crni slafinat', ali taj prvi dio mislim da je donekle i tačan u svakom slučaju.kanarinac je napisao/la:Husref se pojebo sa Azmirom nesto,do kraja sezone ce odradit,ima mjesec dana dogovorio se sa Sarajevom,rijeci Gradimira Crnogorca.
Samo Saraj'vo.
Čisto sumnjam da će on doć dok je god Dino u klubu.kanarinac je napisao/la:Husref se pojebo sa Azmirom nesto,do kraja sezone ce odradit,ima mjesec dana dogovorio se sa Sarajevom,rijeci Gradimira Crnogorca.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Dakle eto ga uskorouNbx je napisao/la:Čisto sumnjam da će on doć dok je god Dino u klubu.kanarinac je napisao/la:Husref se pojebo sa Azmirom nesto,do kraja sezone ce odradit,ima mjesec dana dogovorio se sa Sarajevom,rijeci Gradimira Crnogorca.

Nezz bgm ja tako cuo,a sad mozda da zamijeni DinuuNbx je napisao/la:Čisto sumnjam da će on doć dok je god Dino u klubu.kanarinac je napisao/la:Husref se pojebo sa Azmirom nesto,do kraja sezone ce odradit,ima mjesec dana dogovorio se sa Sarajevom,rijeci Gradimira Crnogorca.

Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Elcor je napisao/la:Ma sve dok Fan Shop nije u potpunom vlasništvu kluba, ili, u najmanju ruku, da prihodi velikom većinom idu našem klubu, ja ne kupujem. Tako da me puno ne interesuje ko pravi dresove. Da nekim lijevim likovima punim džepove preko leđa kluba neću i ne želim.
Muscron , Adidas ili Nike....od ova 3 brenda jedan ce biti 100% nas dobavljac. Obavljeni su pregovori sa svakim. Ceka se odgovor od pomenutih.
Zarada iz shopa se dijeli cini mi se 60-40 u korist kluba. Toliko znam
Amin!kanarinac je napisao/la:Husref se pojebo sa Azmirom nesto,do kraja sezone ce odradit,ima mjesec dana dogovorio se sa Sarajevom,rijeci Gradimira Crnogorca.
Nije to ni toliko loše s obzirom da klub i nema nekih troškova oko toga a ipak dobija neku lovu, i kao neko prelazno rješenje. Međutim mora se to sto prije riješiti da klub bude vlasnik shopa. Hvala na odgovorusvetastrana je napisao/la:Elcor je napisao/la:Ma sve dok Fan Shop nije u potpunom vlasništvu kluba, ili, u najmanju ruku, da prihodi velikom većinom idu našem klubu, ja ne kupujem. Tako da me puno ne interesuje ko pravi dresove. Da nekim lijevim likovima punim džepove preko leđa kluba neću i ne želim.
Muscron , Adidas ili Nike....od ova 3 brenda jedan ce biti 100% nas dobavljac. Obavljeni su pregovori sa svakim. Ceka se odgovor od pomenutih.
Zarada iz shopa se dijeli cini mi se 60-40 u korist kluba. Toliko znam

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sta cemo sa onom pricom podrzimo domace i slicno? Tu pricu ste furali kao argument zasto nosimo najnekvalitetniju robu nekakvog modnog macka.keli1946 je napisao/la:Ako je klub imao interes da radi sa hadom neka radi a ako misle da je bolje preci na macron neka pređu.Evander je napisao/la:Ovi koji su godinama podrzavali i opravdavali sto nosimo Haad, ocekujem da sad ospu paljbu kad dodje neka nornalna markaa da nas oblaci. Ne mozete biti za obje opcije nikako. Drzite se onoga sto ste oduvjek govorili.
Ja sam protiv modnog macka bio od prvog dana.
Ja ne navijam za adnana h. ni za adidas nego za Sarajevo, danas naai sutra lotto pa legea, haad, nike, royal, lesscon, umbro...to meni nije bitno, bitno je sta je najbolje za klub kad se sve oduzme i sabere.
Meni se j.ebe i za hada i za macrona i ostale
Gdje sad ta prica?
Vise ne podrzavate domace?
Joj kakvih licemjera i ljigavaca ovdje sve ima.
Knjigu nije napisao "nekakav lik" već Sirko, drugo knjiga nije bila historija Sarajeva kako ti kažeš, već je bila o navijačima, a usput su popračeni i neki rezultati i tekme kluba. Kniga se radila 4 godine i u njoj je odlično obrađena tema o kojoj knjiga govori. Da si malo upućeniji, a vidim da nisi onda bi razumio zašto se baš zove " Knjiga vremena". Treće knjiga je bila 140 KM, a ne 160 KM.pitic je napisao/la:Najači su bili kada su onu knjigu prodavali u fan shopu 160 km mislim, ako ne i više![]()
Nakav lik napisao knjigu istorije FKS stavio malo nekih starih slikica i hajde lijepite se pitari. Tražili toliku lovu za knjigu, a nisu bili u knjizi naveli ni polovinu istorije FKS, ali hebo to daj lovu.
I ta cijena je puno, ali ako već pljujemo i ako se žalimo na nešto daj da to bude sa argumentima.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.