Pisamo po sirotinji

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zadnja tri kola moraju biti igrana u istome terminu,zato je u 17:00Sarajlijica1946 je napisao/la:Mihojevic gdje god da odigra odigra kvalitetno!U tome je razlika izmedu menaderskih igraca(citaj kramar)i momaka koji su tu prvenstveno zbog truda i taalenta i trpljenja svakakvih strucnjaka!Ne mogu da ne spomenem termin tekme u 17:00,pasa moj neko radi do 19:00
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Boli nas racku neka se svi izvole branitiFrancescoTotti je napisao/la:Abidas
Pisamo po sirotinji
sve ostale utakmice na stranu, ova tekma je najbitnija, i ova tekma donosi trenutnih 6 bodova razlikepitic je napisao/la:Travnik - FKS --- 1 - 0
FKS - Zrinjski --- 0 - 1
Slavija - FKS --- 1 - 0
Željezničar - FKS --- 1 - 0
Mladost DK - FKS --- 2 - 1
Lištica - FKS --- 1 - 0
FKS - Željezničar --- 0 - 1
7 poraza u ligi u ovoj sezoni i to sve porazi sa 1 razlike, 6 poraza sa po 1 - 0. Nevjerovatno![]()
Dva kluba koja su ispala nam izbiše titulu iz džepa.
Ha cujte, nema fore. Dino nam je sredio adidas za sljedecu sezonu samo da ostane. To je sve.Besic je napisao/la:A koji vam je fazon s ovim adidasom , moze i u pp
Makar neces dobiti krpu koja se unisti nakon 2-3 pranja..muhamedhulk je napisao/la:Ko da se haad nosio sto godina; na pocetku i nije bio los...sad smo ga prerasli, i to je to. Idemo dalje. Adidas bi bio zlatna koka, ali njegove cijene dresova su preskupe za nas, tako da mi i nije nesto primamljivo...
Ne znam za tebe, al malo je ko ovdje bogat da kupuje jeftine stvari. If ju nou vot aj min. A da stvar bude tužnija, haad je skup.muhamedhulk je napisao/la:Ko da se haad nosio sto godina; na pocetku i nije bio los...sad smo ga prerasli, i to je to. Idemo dalje. Adidas bi bio zlatna koka, ali njegove cijene dresova su preskupe za nas, tako da mi i nije nesto primamljivo...
Za Adidas se vise isplati dati 150KM nego za ono smece 80KM. Fakat smo smijesno izgledali u onome.muhamedhulk je napisao/la:Ko da se haad nosio sto godina; na pocetku i nije bio los...sad smo ga prerasli, i to je to. Idemo dalje. Adidas bi bio zlatna koka, ali njegove cijene dresova su preskupe za nas, tako da mi i nije nesto primamljivo...
Trenutno korisnika/ca: boki86, maroon46, mosarajvosa83, Rokitansky i 65 gostiju.