FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 02 maj 2016, 14:50

Polako s to slavljenje :lol:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 maj 2016, 14:52

NYKnicks Fan je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:A ovi sto seruckaju po fb, nadam se da nece slaviti ukoliko osvojimo kup.
Najjaci komentari od subote ikada na stranici :thumbup:
Mene stid.
Nad tobom sunce najljepše sja

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 maj 2016, 14:56

ako ikoga trebamo prodati sad na ljeto to je Piric! taj momak ima ogroman problem u glavi i kako vrijeme ide taj problem je sve veci. ja se ne sjecam da je decko nesto specijalno odbranio u zadnje vrijeme cak sam poprilicno siguran da je poprilican procenat suteva ulazio u mrezu :!: previse se drzi linije, ne izlazi u pravo vrijeme da zatvori uglove, vecinu vremena uspavan na golu pa se desi situacija da mu propali Kuzmanovic slozi golcinu sa 20 metara. moguce da se zasitio nase lige i upravo zbog toga treba malom Muminovicu dati sansu :kafa:
Sloboda Tuzla

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 02 maj 2016, 15:03

kad se vec pisu neke zelje na ovaj mrtvi ponedeljak ja bi rekao dva imena iz nase lige, toni livancic i toni jovic a sto se tice igraca koje bi volio da
ostanu pod svaku cijenu kostic i ordagic :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 maj 2016, 15:04

fukaratz je napisao/la:ako ikoga trebamo prodati sad na ljeto to je Piric! taj momak ima ogroman problem u glavi i kako vrijeme ide taj problem je sve veci. ja se ne sjecam da je decko nesto specijalno odbranio u zadnje vrijeme cak sam poprilicno siguran da je poprilican procenat suteva ulazio u mrezu :!: previse se drzi linije, ne izlazi u pravo vrijeme da zatvori uglove, vecinu vremena uspavan na golu pa se desi situacija da mu propali Kuzmanovic slozi golcinu sa 20 metara. moguce da se zasitio nase lige i upravo zbog toga treba malom Muminovicu dati sansu :kafa:
Njega prodati dok zainteresovani ne shvate da je precijenjen, Ordagica prodati radi para, da mu se pruzi prilika da se dokaze u Europi a i tim transferom bi postali veoma pozeljan klub za talente iz nase lige. Jebga volio bi i ja da Ordagic igra za nas dok moze hodati na dvije noge ali mislim da nije fer prema njemu da ga zadrzimo ukoliko dodje ozbiljna ponuda za njega. Ostali sakrt odbaciti, ove bolje svim silama pokusati zadrzati i kupovati sta nam treba pocevsi iz nase lige.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 02 maj 2016, 15:09

Kostic,Muminovic,Efendic,Mehmedagic,Ivetic,Veselinovic,Saric,Zeba,Ahmetovic,Piric,i Ordagic (ako ih ne prodamo ).
To je ta ekipa oko koje treba graditi ostatak tima.
Ovi bi trebali ostati po svaku cijenu.
A opet sta nam je Azmir spremio za ljeto pitaj boga dragog. ....
Vidjecemo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 maj 2016, 15:10

NYKnicks Fan je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la: Najjaci komentari od subote ikada na stranici :thumbup:
Što ih brišeš, pa ljudi samo pitaju :lol:
Ne brisem :tralala: neka stoje :kafa: neka svi vide kakvi degeni i mentoli navijaju za Slobodu :urnebes: a slavit ce Kup na kraju svi 100% :rol:
Napisi im da smo mi kosarkaski klub koji igra fudbal, to ce biti sad u modi za ljeto/jesen i objasni im da je neki amerikanac preselio kosarkaski klub iz Majamija.....ima da bude pun stadion i svi biti IN koji dodju na stadion....treba samo da utipkaju stadion Tusanj na navigaciji.
🔴⚫️

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 02 maj 2016, 15:17

Agamemnon je napisao/la:Kostic,Muminovic,Efendic,Mehmedagic,Ivetic,Veselinovic,Saric,Zeba,Ahmetovic,Piric,i Ordagic (ako ih ne prodamo ).
To je ta ekipa oko koje treba graditi ostatak tima.
Ovi bi trebali ostati po svaku cijenu.
A opet sta nam je Azmir spremio za ljeto pitaj boga dragog. ....
Vidjecemo.
Gledaj, Piric ce vjerovatno otici ove godine, kao i Ordagic... Znaci, treba nam desno krilo, spic i zadnji vezni za prve postave.

Treba nam jos desni bek, stoper, lijevi bek, vezni, playmaker, krilo i spic jos jedan.

Nisam ni ja za da stalno mijenjamo ekipu, ali ako zelimo nesto vise u Evropi i u Ligi 12, pojedini igraci nas moraju napustiti. Kada nas neko napusti, onda moramo dovesti nekoga umjesto njega!

Ali nejse, idemo korak po koram! Prvo da Travnik apsolviramo! :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 maj 2016, 15:25

Jbg tako je kako je, ako hoces da uzmes najvece talente iz lige pomiri se s tim da ces ih prodati za sezonu, dvije, i da neces moci oko njih graditi dugorocno ekipu. Sto ih prije prodas, zapaziti ce i ostali menadzeri a i sami igraci da Sloboda ne pravi probleme mladim igracima oko transfera pa cemo postati veoma pozeljna destinacija za nove mlade talente. Takav je fudbal, jbg i Dinamo ima ovu politiku.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 02 maj 2016, 15:32

pinoglavi je napisao/la:Jbg tako je kako je, ako hoces da uzmes najvece talente iz lige pomiri se s tim da ces ih prodati za sezonu, dvije, i da neces moci oko njih graditi dugorocno ekipu. Sto ih prije prodas, zapaziti ce i ostali menadzeri a i sami igraci da Sloboda ne pravi probleme mladim igracima oko transfera pa cemo postati veoma pozeljna destinacija za nove mlade talente. Takav je fudbal, jbg i Dinamo ima ovu politiku.
Eh to je to! Ja bih najvise volio kada bi se na to bazirali... Sve talente iz BiH dovesti i prodavati ih. Uvijek cemo biti u profitu. Plus dovesti neke iskusnije igrace koji ce tu biti u ekipi godinama, a ove ostale dovodit i prodavat. Tako bas Dinamo radi i nadam se da cemo i mi! :clap: :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 maj 2016, 15:50

Pa Azmir je izjavio da ce zaposliti oko 50 trenera koji ce raditi na citavom kantonu gdje ce biti Slobodine skole fudbala, to je ogromna baza gdje ce vjerovatno najbolji dolaziti i igrati za omladinske selekcije Slobode.
🔴⚫️

mosnikmosnik
Kontakt:

Post Postao/la mosnikmosnik » 02 maj 2016, 15:53

Mogu li se nazvati navijačima oni koji pričaju o prodaji utakmice?
Mogu li se nazvati navijačima oni koji vrijeđaju Husrefa Musemića?
Mogu li se?
Nikada, ama baš nikada, Tuzla se nije naučila na greškama. Uvijek je borba protiv fantomskih, danas virtuelnih neprijatelja, a u stvari borimo se sami između sebe, glođemo, dok sportski suparnici sve to koriste.
U ovoj godini kada smo trebali uživati, dolaze takve poruke. Desne ruke Azmira Husića javno pišu protiv Husrefa Musemića. Pa ima li to smisla? Ovako se ne grade rezultati.
Pojedini nazovi navijači su najveći neprijatelji Slobode, upamtite to, jer im je interes novac. Iskompleksirani su i pokušavaju na hampu zadržati pozicije. Ovaj grad to trpi, ali ne zauvijek.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 maj 2016, 15:58

Skver je napisao/la:Pa Azmir je izjavio da ce zaposliti oko 50 trenera koji ce raditi na citavom kantonu gdje ce biti Slobodine skole fudbala, to je ogromna baza gdje ce vjerovatno najbolji dolaziti i igrati za omladinske selekcije Slobode.
To je strasna stvar ali plodove toga cemo tek ubirati za 3-4 godine.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 maj 2016, 16:08

Pa ne ide nista preko noci.....svi bi mi voljeli odmah i titulu i kup i super mlade igrace......to je proces koji ce malo potrajati da bi imao koristi od svega toga....to ljudi poput Azmira dobro znaju, nije ni on preko noci stekao sve sto ima.
🔴⚫️

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 maj 2016, 16:12

Husrefu niko ne smije nista pisnuti jer da nije njega ovaj tim bi se borio za sesto mjesto! sa 8-9 dobrih igraca mi se borimo na dva fronta ostatak je nazalost skart i treba ih se sto prije rijesiti! dobro je sto Sloga ulazi najvjerovatnije u prvu federalnu tako da cemo imati ekipu u kojoj ce se kaliti nasi perspektivni juniori uz jos par igraca koji nece imati mjesto u Slobodi (Mehidic, Prses, Salihovic). imali smo dobru sansu ove sezone ali prelazni rok nije odradjen po propisima (mozda i nismo mogli bolje radi finansija)! izgurati ovo do kraja i nadam se da ce nas sreca ispostovati pa da u Europi zavrsimo :thumbup:
Sloboda Tuzla

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 maj 2016, 16:19

fukaratz je napisao/la:Husrefu niko ne smije nista pisnuti jer da nije njega ovaj tim bi se borio za sesto mjesto! sa 8-9 dobrih igraca mi se borimo na dva fronta ostatak je nazalost skart i treba ih se sto prije rijesiti! dobro je sto Sloga ulazi najvjerovatnije u prvu federalnu tako da cemo imati ekipu u kojoj ce se kaliti nasi perspektivni juniori uz jos par igraca koji nece imati mjesto u Slobodi (Mehidic, Prses, Salihovic). imali smo dobru sansu ove sezone ali prelazni rok nije odradjen po propisima (mozda i nismo mogli bolje radi finansija)! izgurati ovo do kraja i nadam se da ce nas sreca ispostovati pa da u Europi zavrsimo :thumbup:
Tako je....npr. Celik ima bolje i fudbalski skolovanije igrace, ljudi da su imali trenera i uslove koje su imali Slobodini igraci sigurno bi bili ispred Slobode.
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 maj 2016, 16:41

fukaratz je napisao/la:Husrefu niko ne smije nista pisnuti jer da nije njega ovaj tim bi se borio za sesto mjesto! sa 8-9 dobrih igraca mi se borimo na dva fronta ostatak je nazalost skart i treba ih se sto prije rijesiti! dobro je sto Sloga ulazi najvjerovatnije u prvu federalnu tako da cemo imati ekipu u kojoj ce se kaliti nasi perspektivni juniori uz jos par igraca koji nece imati mjesto u Slobodi (Mehidic, Prses, Salihovic). imali smo dobru sansu ove sezone ali prelazni rok nije odradjen po propisima (mozda i nismo mogli bolje radi finansija)! izgurati ovo do kraja i nadam se da ce nas sreca ispostovati pa da u Europi zavrsimo :thumbup:
SLOGA neće uci u 1. Federalnu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 02 maj 2016, 16:45

staragarda je napisao/la:
Sto :?
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 maj 2016, 16:50

staragarda je napisao/la:
oformljeni omladinski pogoni, od ove sezone djeca igraju omaldinsku ligu sjever sto je bila prepreka da udju prosle godine. ako zavrse prvi a na dobrom su putu jer Svatovac nema namjeru ulaziti u visi rang (sve pare ulazu u stadion) razigravat ce s ostalim pobjednicima drugih liga (jer ove sezone samo dvije ulaze u visi rang umjesto ranijih 4). ako ne udju ove sezone nece ni sljedece 100% jer jedan dosta jaci tim ima ambicije :kafa:
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 maj 2016, 17:02

Neće uci Sloga... 90 % sam siguran... Druge stvari su u pitanju... 1.federalna je preskupa a od sljedeće godine će biti još skuplja... Sad za sad je Slogi ova liga mjera
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.