Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Više ljudi na Grbavici nego na svim ostalim stadionima zajedno, a borimo se za opstanak. 
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Posle svakog remija Slobode a pogotovo poraza najavljujete isto,pad raspad blabla.
Tako je bilo i prije Olimpica nema Zebe raspad poraz....
A uvjek smo se vracali jos jaci.
Vidim vec cestitate Zrinjskom titulu a ne vidim razlog da ljudi(mladost) ne otkinu bod i eto nas u egalu pred Mostar.
Husref nece i nije ni protiv Drine kombinovao vec je bio prisiljen igrati bez Veselinovica Ordagica Ivetica i td.
U Travnik kao i protiv Olimpica idemo na pobjedu.
Kao sto rekoh nije jos ni titula izgubljena i mogla bi se sinocna arogancija obiti doticnom kao bumerang.
Cuj frajer slavi titulu vec.polako momci.
Vidim vec cestitate Zrinjskom titulu a ne vidim razlog da ljudi(mladost) ne otkinu bod i eto nas u egalu pred Mostar.
Husref nece i nije ni protiv Drine kombinovao vec je bio prisiljen igrati bez Veselinovica Ordagica Ivetica i td.
Kao sto rekoh nije jos ni titula izgubljena i mogla bi se sinocna arogancija obiti doticnom kao bumerang.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ako je tako tu bi ga đavo mogao i odnjeti,ali ipak mislim da on nije toliko glup.Agamemnon je napisao/la:Posle svakog remija Slobode a pogotovo poraza najavljujete isto,pad raspad blabla.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Klasicne budaleAgamemnon je napisao/la:Posle svakog remija Slobode a pogotovo poraza najavljujete isto,pad raspad blabla.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Mater ti je ubicakanarinac je napisao/la:Moze abd da opet ubice zijanesamozeljo1987 je napisao/la:Sloboda će zijanit sve tri utakmice do kraja, protiv drine je bio samo početak.Osvojit će kup i tako doci do Evrope a u ligi Zrinjski Zeljo i Sarajevo idu u Evropu...scenarij do kraja lige.
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Qko Sloboda moze dobiti Travnika,Sarajevo i Zrinjski u 10 dana onda zasluzujete igrati u grupama LP!!
Plus jos kup protiv Radnika.
Husref ni do sada nije kalkulisao a mogao je lagano da pusti kup i da igra samo ligu i vjerovatno bi bili prvaci. Da li je to bila dobra opcija vidjecemo na kraju jer moze sveizgubiti ali sigurno nece kalkulisati u travniku i ice jako do kraja jbg takav je covjek izgleda.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
i to cemo jedva izboriti opstanak... odlucice na kraju medjusobni omjer pa cemo zbog gola vise u gostima ipak biti 10. na kraju sezone...PipiDugaCarapa je napisao/la:Više ljudi na Grbavici nego na svim ostalim stadionima zajedno, a borimo se za opstanak.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sve-utak ... osu/193109
Čelik - Željezničar Moja TV
Travnik - Sloboda Moja Tv
Sarajevo - Mladost Arena ; FKS youtube
Široki - Borac NKŠBTV
Zrinjski - Velež BHT ; Zrinjski TV
Čelik - Željezničar Moja TV
Travnik - Sloboda Moja Tv
Sarajevo - Mladost Arena ; FKS youtube
Široki - Borac NKŠBTV
Zrinjski - Velež BHT ; Zrinjski TV
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Meni je toliko drago što mislite da ćete lako s nama, što ste se nabrijali, a znamo šta vam se prošli put tako desilo. Izgubimo mi od Širokog, pa slijedeću uradimo ono Želji.Zip je napisao/la:Qko Sloboda moze dobiti Travnika,Sarajevo i Zrinjski u 10 dana onda zasluzujete igrati u grupama LP!!
Protiv Drine je bio kombinovan sastav, plus 4 ključna igrača koji su iznjeli ovu sezonu nisu igrali, a vratiće se protiv vas. Tako da sumnjam da ćete vi nas dobit ali izvolite radujte se unaprijed, ne brani vam niko.
Ako nas ne dobijete, teško ćete do trećeg mjesta, onda vam opet valja navijat za nas u kupu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sljedece sezone mozda sve utakmice budu na tv ekranima , ko u engleskoj hehehe.
To bi bilo savršeno .
To bi bilo savršeno .
Pa jel Premijer liga ili nije??club21 je napisao/la:Sljedece sezone mozda sve utakmice budu na tv ekranima , ko u engleskoj hehehe.
To bi bilo savršeno .
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ako mi pobijedimo u Zenici, bice vam gutavo, onda morate pobijediti zamalo prvake.kanarinac je napisao/la: Po ovom rasppredu ja sam vec siguran da je Sarajevo najmanje 3,a mislim da smo blizu I 2 mjesta
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Inače, Popović je istakao da finale posljednje sezone “Zvezda Granda” treba biti održano u Sarajevu, jer je prošle godine bilo u Makedoniji.
– U odluku da finale bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 odsto. Ne mogu ništa stoprocentno potvrditi, jer još nismo sigurni u datum, budući da je Ramazan od 5. juna do 5 jula. S tim u vezi, dvoumimo se oko termina održavanja finalne večeri, tako da je u opticaju nekoliko datuma. Ipak, otkriću da se kao najvjerovatniji termin održavanja finala pominje 16. juli i to na veleljepnom stadionu “Koševo” – objasnio je Popović.
Oj tuge.

Bar će se nešto desiti u gradu, kada već niti jedna ekipa iz glavnog grada neće nastupiti u EL.
– U odluku da finale bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 odsto. Ne mogu ništa stoprocentno potvrditi, jer još nismo sigurni u datum, budući da je Ramazan od 5. juna do 5 jula. S tim u vezi, dvoumimo se oko termina održavanja finalne večeri, tako da je u opticaju nekoliko datuma. Ipak, otkriću da se kao najvjerovatniji termin održavanja finala pominje 16. juli i to na veleljepnom stadionu “Koševo” – objasnio je Popović.
Oj tuge.
Bar će se nešto desiti u gradu, kada već niti jedna ekipa iz glavnog grada neće nastupiti u EL.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
pa da je halalio kup, mi bi jos bili u kandjama Jesica...club21 je napisao/la:Husref ni do sada nije kalkulisao a mogao je lagano da pusti kup i da igra samo ligu i vjerovatno bi bili prvaci. Da li je to bila dobra opcija vidjecemo na kraju jer moze sveizgubiti ali sigurno nece kalkulisati u travniku i ice jako do kraja jbg takav je covjek izgleda.
Veleljepnom 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
I to sve na MojaTVclub21 je napisao/la:Sljedece sezone mozda sve utakmice budu na tv ekranima , ko u engleskoj hehehe.
To bi bilo savršeno .
Kako je to Mladost matematicki osigurala opstanak joj ludih novinara upm
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jeste... i celik je... jer ovi dole medjusobno igraju (vitez-slavija, borac-vitez) pa sami sebi i drugima oduzimaju bodove... nemoguce je da svi dole preteknu celik i mladost...bojler je napisao/la:Kako je to Mladost matematicki osigurala opstanak joj ludih novinara upm
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.