Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Devil » 10 jun 2010, 22:26

Na stranu sto je Gourcuff odlican igrac nosilac igre Bordeauxa predhodnih sezona on uopste nije potreban Realu.To bi onda znacilo da bi neko od odlicnih igraca morao ici na klupu sto je sasvim bespotrebno i bespotrebno se stvara guzva u timu.Perezu i Realu bi bolje bilo da se okrenu odbrani jer trebace im i najmanje 1 stoper i 1 kvalitetan desni bek da bi Mourniho uspeo sve to da poslozi kako on zna.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 jun 2010, 16:43

Higuain je kloc nad klocevima.Evo i za Argentinu promasuje zicere,to mu se precesto desava.Dzaba njemu toliki golovi,kada statistiku nabija protiv timova kao sto su Valladolid ili Almeria.Gdje je bio protiv Barcelone ili Lyona??
I ne znam uopste o kakvim se to zvijezdama toliko prica kada je rijec o Realu,osim 5-6 igraca sve polovnjaci tipa Higuain,Drenthe,Garay,oba Diarre..puno vise zvijezda imaju recimo Barcelona ili Chelshae.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 12 jun 2010, 17:25

Dylan Dog je napisao/la:Higuain je kloc nad klocevima.Evo i za Argentinu promasuje zicere,to mu se precesto desava.Dzaba njemu toliki golovi,kada statistiku nabija protiv timova kao sto su Valladolid ili Almeria.Gdje je bio protiv Barcelone ili Lyona??
I ne znam uopste o kakvim se to zvijezdama toliko prica kada je rijec o Realu,osim 5-6 igraca sve polovnjaci tipa Higuain,Drenthe,Garay,oba Diarre..puno vise zvijezda imaju recimo Barcelona ili Chelshae.
****, neko mora i Almeriji zabijati, jel tako? Nema Benzema ni protiv Almerije. **** i Ibrahimovica kad ne moze takvim klubovima davati, ti to tako gledas.

Higuain polovnjak?

LASSANA DIARRA?

Iz sume si, j3bo mi ti sve ako nisi :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 jun 2010, 18:03

Dylan Dog je napisao/la:Higuain je kloc nad klocevima.Evo i za Argentinu promasuje zicere,to mu se precesto desava.Dzaba njemu toliki golovi,kada statistiku nabija protiv timova kao sto su Valladolid ili Almeria.Gdje je bio protiv Barcelone ili Lyona??
Fulo i Messi odlične šanse znači i on je polovnjak.Što mrzim kad neko pogleda jednu utakmicu i onda se javi pa ljudi fulaju to je normalno sad je po tebi cijeli napad Argentine klocovi kad je Heinze zabio go :roll: :roll: :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 14 jun 2010, 12:49

Juan Manuel Vargas je postao nova meta madridskog Reala, javljaju talijanski mediji.

Čini se kako su dani Roystona Drenthea u Real Madridu odbrojani. Prema tvrdnjama talijanskih medija, Florentino Perez je pokrenuo pregovore za Juana Manuela Vargasa za kojeg Fiorentina traži čak 20 miliona eura, što iz Reala nisu spremni isplatiti.

Navodno se Fiorentini pruža mogućnost da napokon dobiju Drenthea kojeg su dugo tražili, te još 13 miliona eura za Vargasa koji igra na poziciji lijevog krila i lijevog beka. Vargas ima 26 godina i procijenjen je na 15 miliona eura, no kako je u pitanju Real Madrid, cifra se popela na 20 miliona eura.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 14 jun 2010, 12:53

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 14 jun 2010, 12:54

Casillas je napisao/la:Sluzbeno: 13. augusta 2010. godine na Allianz Areni prijateljska utakmica izmedju Bayern Munchena i Real Madrida.
jedva cekam ovo da gledam bb
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 14 jun 2010, 12:57

i hocete kloca kolarova
klocina mrtva pa bolji je i marcelo njub lik ne moze zaustaviti ni one gance a kamoli mesija i co
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 jun 2010, 16:34

El_7 je napisao/la:
tax je napisao/la:i hocete kloca kolarova
klocina mrtva pa bolji je i marcelo njub lik ne moze zaustaviti ni one gance a kamoli mesija i co
Ma glava mu u Madridu ,noge ostale u Rimu :D lik nikad popularniji nije bio :D ako dodje u sake MOU....... opssssssss mora se vratiti u Rim po noge
Ma nije ni Marcelo loš,ali on je više za sredine i imali bi dobru lijevu stranu Kolarov i Marcelo ispred njega nema potrebe da dođe Di Maria
EDIT:50 postova za 12h da ti nije Pipita šta :mrgreen: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 14 jun 2010, 18:09

Ma kakav Marcelo ne moze meda, sve ce to Veliki Jose protjerati te limitirane igrace, ako izbori klupu moze se udarat nogom u guzicu, to mu je plafon.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jun 2010, 09:26

Trebao bi Real dovesti Kolarova :P Već se radi na tome koliko sam upućen :?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 jun 2010, 16:25

mater mu njegovu ufuranu - jest bio faul al kome se on onako obraca - trebo ga je onaj iz Obale Slonovace stuc.
pravi kreten i prvi ispad na SP. Od koga no od njeg..... sramota

p.s. a da ja zaboravio da samo on igra fudbal ostalo su zivotinje i neznalice :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 jun 2010, 18:45

bparena je napisao/la:mater mu njegovu ufuranu - jest bio faul al kome se on onako obraca - trebo ga je onaj iz Obale Slonovace stuc.

p.s. a da ja zaboravio da samo on igra fudbal ostalo su zivotinje i neznalice :evil:
A šta je rekao nisam čuo fakat me zanima :?

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 16 jun 2010, 12:29

I Rooney postao Realova želja

Nakon što je iskazan interes za Stevena Gerrarda novo ime na popisu želja madridskog kluba je i Wayne Rooney...
Prema pisanju engleskih medija Real je za dovođenje Stevena Gerrarda i Waynea Rooneya na Bernabeu spreman izdvojiti 110 milijuna funti. Za Rooney se zakačio predsjednik Reala Florentino Perez, dok je Mourinho već naglasio kako je Gerrard prvi na listi njegovih želja.

Za Liverpoolovog kapetana i veznjaka, u Madridu su spremni izdvojiti 30 milijuna funti, a za napadača Manchester Uniteda ni manji ni više nego 80 milijuna funti.

No, tu nije kraj priče jer u Realu navodno žele u svoje redove dovesti i Nemanju Vidića, a uz određenu novčanu naknadu put Engleske bi otišao Karim Benzema kojeg su spremni ustupiti Manchester Unitedu.

U svakom slučaju na Otoku, kad su transferi u pitanju, nikad nije dosadno.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 jun 2010, 14:43

Slažem se koji će nam on idemo Kolarova,Maicona i Di Mariu ovaj J.Martinez nije loš,ali gdje bi igrao pored Alonsa i Lassa

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 16 jun 2010, 14:45

bparena je napisao/la:mater mu njegovu ufuranu - jest bio faul al kome se on onako obraca - trebo ga je onaj iz Obale Slonovace stuc.

NEma nikakve razlike izmedju Ronalda i male varalice i simulatora od Messija kojem nije strano ni rukom postici gol.
Dio Arsenala

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jun 2010, 14:57

Ako se iko trudi da zadrži loptu u nogama i ustaje za njom čim padne, a ne valja se po podu :arrow: onda je to Messi.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 jun 2010, 15:06

Ako se iko trudi da ne spamma i ne vrijeđa onda sam to ja,ali ako neko još jednom Messija spomene ovdje,a da ga mi nismo kupili ili neko kaže šta je Ronaldo uradio na utakmici grupe SP ima za to tema SP Grupa g ja ću njemu reći nešta,a onda ću vjerovatno biti banovan zato nemojte zbog mene

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 16 jun 2010, 15:19

Ovi moderatori skoptisali na mene :lol:

Sta ovaj bparena prica bezveze :D nije Ronaldo ufuran nego ga ruse na svakom koraku pa covjeku dosadi.. uostalom, ko je onaj nigger pa da ronalda smije dirati :mrgreen:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 16 jun 2010, 15:26

Brnjoo je napisao/la:Ovi moderatori skoptisali na mene :lol:

Sta ovaj bparena prica bezveze :D nije Ronaldo ufuran nego ga ruse na svakom koraku pa covjeku dosadi.. uostalom, ko je onaj nigger pa da ronalda smije dirati :mrgreen:
ma ti si im stalna musterija ne bi imali sta radit bez tebe :mrgreen:

samo da je Maicona i Gerrarda ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.