FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja tri kola sve tekme u 17h isti dan.
- PitarBordo
- Kontakt:
Fala raja, totalno sam smetnuo s uma stanice zadnja tri kola. Popilo se, ne hatorite. 

Samo Saraj'vo.
Dobar, dobar u ovim utakmicama što je dobijao prilike.PitarBordo je napisao/la:Čataković mi se pravo svidio jučer ono malo što je igrao, baš je željan igre, mislim da mu treba dozirati neku minutažu, ako bude prostora i u slijedeća tri kola.
U onom svom debiju mi nije nešto izgledao, ali premijerni nastup, trema... sve je to uticalo na njega pa mu ne možemo zamjeriti. Lagano pokazuje kvalitet i opravdava zašto je najbolji strijelac juniorske lige. Dobar šut ima, da je imao sreće iz onog slobodnjaka, kakva bi to golčina bila.
Što kažeš, ovo do kraja mu treba pružiti prilike još više, naravno koliko bude prostora, a već sljedeće sezone ozbiljno početi računati na njega.
On voli Sarajvo pravi je Hordaš
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ispast ce da samo mi na kosevu nemamo modernog semafora a necemo imat u skoroj buducnosti ..
- PitarBordo
- Kontakt:
CSR bi implodirao da očisti tribine od košpica, kamoli semafor da instaliraju...
Samo Saraj'vo.
Igrač kola: Haris DULJEVIĆ 
i najbolji gol...
Hejteri na aparatima

i najbolji gol...
Hejteri na aparatima

FLOP kola se zna i pored toga sto je postigao zgoditak sto bi rekao Hurta
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Da je ušla ona, umjesto što je sastav pogodila. Jao, kakav bi to gol biohilmo je napisao/la:Igrač kola: Haris DULJEVIĆ
i najbolji gol...
Hejteri na aparatima![]()

Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
Ma da je pogodio penal u Prijederu, da je usao onaj sut na derbiju od Kosoricevu ruku u precku...
Prosto nevjerovatno kakvu smo sansu propustili da opet uzmemo titulu. Pa imamo 7 poraza, oba derbija izgubili, 4 trenera promjenili i opet samo 6 bodova iza Zrinjskog. Znaci, da smo ih dobili u onoj prvoj na Kosevu kad smo ih nadigrali, a izgubili, sad bi mi lideri bili, na stranu sve ostalo sto nam se izdesavalo. Samo ta jedna utakmica...
Prosto nevjerovatno kakvu smo sansu propustili da opet uzmemo titulu. Pa imamo 7 poraza, oba derbija izgubili, 4 trenera promjenili i opet samo 6 bodova iza Zrinjskog. Znaci, da smo ih dobili u onoj prvoj na Kosevu kad smo ih nadigrali, a izgubili, sad bi mi lideri bili, na stranu sve ostalo sto nam se izdesavalo. Samo ta jedna utakmica...
-
- Kontakt:
Ova četvorka plus sedam Kramara na čelu sa Dinom Selimovićem bi rasula najboljih 11 trenutno.r3m1 je napisao/la:
-
- Kontakt:
Znc nista od titule ove sezone(tek ako punac ne sredi)
Mislim ako amidja Tan ima planove,onda treba ocekivat na ljeto ulaganje u ekipu...Pare koje smo dobili u kamp smo ih ulozili...
Znc ovo ljeto ocekivat stvaranje ekipe,al ja da se pitam u klubu ,ne bih dovodio polovnjake iz nekih'evropskih' ekipa...tipa Ikande Kramar itd
Samo treba pratiti politiku Bayerna...Pokupujes najbolje igrace iz lige,oslabis konkurente i slijedi serija titula...
U nasoj ligi ima jako dobrih igraca ,npr:Kozulj,Crnov (Listica)Zakaric,Arezina(svinjski)Dzidic (celik)u godinama je a jos moze dobro posluzit, Obradovic (Radnik) i na kraju da sve to poslozi kako treba je S.Petrovic,zvani Spalleti iz Bijeljine..

Mislim ako amidja Tan ima planove,onda treba ocekivat na ljeto ulaganje u ekipu...Pare koje smo dobili u kamp smo ih ulozili...
Znc ovo ljeto ocekivat stvaranje ekipe,al ja da se pitam u klubu ,ne bih dovodio polovnjake iz nekih'evropskih' ekipa...tipa Ikande Kramar itd
Samo treba pratiti politiku Bayerna...Pokupujes najbolje igrace iz lige,oslabis konkurente i slijedi serija titula...
U nasoj ligi ima jako dobrih igraca ,npr:Kozulj,Crnov (Listica)Zakaric,Arezina(svinjski)Dzidic (celik)u godinama je a jos moze dobro posluzit, Obradovic (Radnik) i na kraju da sve to poslozi kako treba je S.Petrovic,zvani Spalleti iz Bijeljine..

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nacekao si se moj Hilmo,opravdao je ocekivanja protiv polaznika skole fudbala Velezhilmo je napisao/la:Igrač kola: Haris DULJEVIĆ
i najbolji gol...
Hejteri na aparatima![]()
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Nema nafake dok se ne dozvoli 11 stranaca u ekipi .
-
- Kontakt:
Puzigaca

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bjezi baHeraklitMracni je napisao/la:Puzigaca![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Ili bar 10, imaš Okića domaćeg.Besic je napisao/la:Nema nafake dok se ne dozvoli 11 stranaca u ekipi .
I on je iz Istre on je ovde kod nas uvozni zato je ovako dobarSiouxLukavac je napisao/la:Ili bar 10, imaš Okića domaćeg.Besic je napisao/la:Nema nafake dok se ne dozvoli 11 stranaca u ekipi .
Samo Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
nisi normalan hahahhahahhahhahahhahahhahhhahhaahHeraklitMracni je napisao/la:Puzigaca![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.