Hvala Bogu moze nam se, pokrast cemo i zadnje tri,i vas ostavit bez europe !samirr je napisao/la:I vi takodjer ocigledno spustanje gaca od strane vitez. Dobili travnik 0-4 al prva dva gola iz ofsajda. Pokrali Siroki. Najbolje sudjenje ove sezone imate.hskzmostar je napisao/la:Ako bude sve realno Travnik uzima Slobodu,protiv Mladosti kuci nezasluzena pobjeda a protiv Olimpica vas vila Amalka pronosala,jeste mi ubjedljivi u p.m!SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ako bude sve korektno, Mladost uzima bod(ove) Zrinjskom
PS: oj Karacica... Gostovali Zrinjskom, novom sampionu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
GradKamena1
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Prije ovog dvomeca u kupu, zadnji put ste nas pobjedili 2010, a u zadnjih 13 godina otkako se igra PL imali ste cast da nas pobjedite ukupno 3 puta (jedna od tih je i "slucaj Gavaric"), dok smo mi vas dobili 13 puta, uz 7 remija. Bila bi ova razlika i izrazenija da niste ispadali iz lige.
- hskzmostar
- Kontakt:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sjecam se ovdje je jedan.momak piso prije dva tri mjeseca da se vec zna da je zrinjski novi prvak. Da je takav dogovor. Svi mu se smijali, a kad se malo pogleda kako taj grinjski dolazi do bodova onda sve postaje kristalno jasno ! Sumnjivi penali, golovi iz ofsajda, radnik im se sklanja u bijeljini da ga zabiju itd itd... stvarno zalosno ali istinito. Jos dugo ce trebati da ova liga bude cista kolko tolko.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- hskzmostar
- Kontakt:
Sve zbog punca...zovi amidju zobi nanu zovi babu....bhfanatic14 je napisao/la:Sjecam se ovdje je jedan.momak piso prije dva tri mjeseca da se vec zna da je zrinjski novi prvak. Da je takav dogovor. Svi mu se smijali, a kad se malo pogleda kako taj grinjski dolazi do bodova onda sve postaje kristalno jasno ! Sumnjivi penali, golovi iz ofsajda, radnik im se sklanja u bijeljini da ga zabiju itd itd... stvarno zalosno ali istinito. Jos dugo ce trebati da ova liga bude cista kolko tolko.
Trebalo bi ovu temu promjeniti u teorije zavjere bh fudbala..!!!
Ima logike.hskzmostar je napisao/la:Mogla bi tuzlacima bit protiv nas bitna utakmica za europu ako ih sarajlije pobjede,dosao bi posteni Azemir sa ponudom koja se ne moze odbiti!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Imaju najbolje sudjenje ove sezone. Po meni su jedino bas drasticno pokrali Siroki.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- hskzmostar
- Kontakt:
Bas bi bila fora kad bi Radnik osvojio Kup...nekako mislim da su ljudi i zasluzili,kako tuzlaci nemaju igru prema naprijed i sve im se svodi na to da netko padne na rubu 16 m da Zeba sutne a Radnik ima najbolju odbranu nekako tipujem na njih i vjerovatno ce i osvojit,po meni favoriti !
Bila bi baš fora da vi kiksate jednu od dvije utakmice prije nas, da mi ove dvije dobijemo, a onda i vas dole da uzmemo. Fora, ne?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Bas su odmorni igraci radnika vec mjesec dana igraju na "ler"... A uzvrat kuci... Uz dobrog trenera, nije nemoguce!hskzmostar je napisao/la:Bas bi bila fora kad bi Radnik osvojio Kup...nekako mislim da su ljudi i zasluzili,kako tuzlaci nemaju igru prema naprijed i sve im se svodi na to da netko padne na rubu 16 m da Zeba sutne a Radnik ima najbolju odbranu nekako tipujem na njih i vjerovatno ce i osvojit,po meni favoriti !
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
pa pročitao čovjek vaš pdf, zatim facebook i čemu čuđenje. Još je korektan bio u odnosu na vaše bljuvotine o vašem klubu.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Vec su nas otpisali BHT i Karacic![]()
gledam ove golove premier lige i sloboda drina sta reci ,mislim po pregledu smjesno je povjerovati da je regularna utakmica,ali opet se sjetim one musiceve face poslije utakmice koda daje zadnje atoma zivota,jer zna od koga je izgubio..msm necu se zamarati glavom prodata ili ne..svakako je zrinji i svakoj drugoj ekipi koja osvoji ovo smjesnu ligu ,vec u osmom mjesecu samaranje od strana albanaca ,kazastanaca,maltazana i ostalih klubova koji manje muljaju ovako kad treba zavrsavati sampionat
Jel još nema na youtube pregled kola,ne stigoh pogledat na TV
Sve sam čuo, ali da klub kojeg četiri pobjede dijele od prve titule u istoriji proda utakmicu, e to još nisam...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zrinjski Mostar prvak .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Namjestena utakmica u Mostaru. Velez - Sarajevo. Kazu okic noc ranije vidjen u kladionici imal kakve istine tu ?Besic je napisao/la:Zrinjski Mostar prvak .
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ima, uplatio 100 km, dobio 7 km.samirr je napisao/la:Namjestena utakmica u Mostaru. Velez - Sarajevo. Kazu okic noc ranije vidjen u kladionici imal kakve istine tu ?Besic je napisao/la:Zrinjski Mostar prvak .
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
uvijek slobodi neko drugi kriv. Kad pobijede u transu su i osvajaju titulu na najpošteniji način u povijesti lige. Kad izgube ili nedaj bože prodaju utakmicu ne kažu koja je cifra u pitanju. Ali ima vrli predsjednik phone i čuva sve poruke...
-
GradKamena1
- Kontakt:
Bola hajvani citam vec dva dana i ne vjerujem,da likovi namjeste za neku sicu a u igri im 550 000eura to je strasno sta sve neces procitat !Virtu4l je napisao/la:Sve sam čuo, ali da klub kojeg četiri pobjede dijele od prve titule u istoriji proda utakmicu, e to još nisam...
-
ultra gitano
Besic je napisao/la:Zrinjski Mostar prvak .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.