FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 jun 2010, 12:15

boccaccio je napisao/la:Pa i ne treba nam vise igraca,da ne nagomilavamo bez veze,ovi koji su otisli,njih nadoknaditi i gotovo,ako je Gancev vec tu,pokriven je desni bok i stoper,Karic umjesto Radosevica,ako uleti Nikolic to je opet po desnoj strani,moze on i malo naprijed i u vezu ako zatreba,ako uleti Zeba pokriven Bekric...i eventualno ako naleti neki dobar igrac da pojaca neku poziciju i eto ga,kompletni smo,ja super zadovoljan,samo jos da se dese potpisi navedenih igraca,posto jos niko nista nije potpisao,tako da nista nije ni gotovo
Pokrit cemo sve ali ostasmo deficitarni sa napadacima. Imamo mi njih, nije to skroz suplje ali nema onog pravog, ubojitog, klasicnog spica.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 jun 2010, 12:18

carina je napisao/la:Colic ti je otisao prije 5 dana u Trnavu. Ugovor 4 godine. Dzafic trazi angazman u Turskoj, Osmanagic isto tako...Bojim se da cete zakasniti....Dzafic je odlican napadac, ali znam sigurno da ni za jedan nas klub nece potpisati vise od jednogodisnjeg ugovora, pa tako i mislim da su se vasi tu i slomili kad su sa njima razgovarali...
U pravu si sto se tice te duzine ugovora. Ipak su Dzafic i Osmanagic u ovoj nasoj ligi medju, po meni, 5-10 najboljih igraca i ujedno igraci koji se sigurno mogu prodati vani i uzeti neku finu paru. Jedino ako slucajno ne prodju tamo ostaje mogucnost potpisivanja za neki domaci klub na neki ugovor 1+1 ili maksimalno 2 godine.
AMAR OSIM

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jun 2010, 12:19

Stole iz Bora je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Pa i ne treba nam vise igraca,da ne nagomilavamo bez veze,ovi koji su otisli,njih nadoknaditi i gotovo,ako je Gancev vec tu,pokriven je desni bok i stoper,Karic umjesto Radosevica,ako uleti Nikolic to je opet po desnoj strani,moze on i malo naprijed i u vezu ako zatreba,ako uleti Zeba pokriven Bekric...i eventualno ako naleti neki dobar igrac da pojaca neku poziciju i eto ga,kompletni smo,ja super zadovoljan,samo jos da se dese potpisi navedenih igraca,posto jos niko nista nije potpisao,tako da nista nije ni gotovo
Pokrit cemo sve ali ostasmo deficitarni sa napadacima. Imamo mi njih, nije to skroz suplje ali nema onog pravog, ubojitog, klasicnog spica.
Realno od kako je litex otisao u penziju nemamo spica,Alen je u godinama za PL nam moze valjati ali u Europi su standardi visociji tako da cemo imati problem u napadu,steta zbog onog Dake da je bio malo ozbiljni tokom povrede bio bi itekako koristan ovako nista od njega,izgleda da ce opet Amar morati "izmisliti" nekog od ovih sto dođu na probu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 jun 2010, 12:21

Nema nesto ni na trzistu takvog igraca,bilo bi dobro kada bi jednog pronasli,koji je onako bas golgeter,koji ne pametuje,a nadje se uvijek gdje treba,kao nekad Nermin Vazda :D ...bilo bi sjajno,ali valjda cemo se snaci i sa ovim sto imamo...ja bi pored njega volio jos jednog lijevog bocnog i onda bi svaka pozicija bila bas dobro pokrivena,pod uslovom da ovi neki potpisu koji se spominju
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 jun 2010, 12:23

Prosle sezone je davanje golova bilo pokriveno od strane drugih igraca i odlicno je islo a kako ce biti ove godine, ako ne nadju nekog dobrog spica, vidjet cemo ..
AMAR OSIM

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 jun 2010, 12:28

Stole iz Bora je napisao/la:Prosle sezone je davanje golova bilo pokriveno od strane drugih igraca i odlicno je islo a kako ce biti ove godine, ako ne nadju nekog dobrog spica, vidjet cemo ..
to je zato sto je sistem nase igre bio takav,imao si jednog pravog isturenog,a vise igraca u vezi,s tim da se jedan pridodavao napadu,imao si brze krilne igrace i pravljenje viska u napadu je bila prednost,pa se najvise zbog toga desavalo da neki veznjak zabije npr. jer mu se otvara vise prostora nego staticnom napadacu na kojem leze dvojica protivnickih,pa je napadac bar na tom planu radio sjajan posao,udvajajuci odbranu i praveci prostor drugima da pokusaju...da li ce se nesto mijenjati,cisto sumnjam,jer ne dovodimo napadaca bar trenutno,a nemamo ih toliko u ekipi da mozemo igrati recimo 4-4-2 varijantu

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 16 jun 2010, 12:33

sta je s onim arsenijevicem iz slavije ?

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 16 jun 2010, 12:34

TOJEMOJTIM je napisao/la:hamo strpi se malo
razumijem ja tvoje godine ali saburli budi
sigurno ne ulazimo lošiji nego prošle sezone
do kraja sedmice 2 potpisa treba da se dese....ja očekujem Zebu i vjerovatno onog bivšeg Slobodinog i zrinjevca...on je fin igrač
Ne mislim ja dami ulazimo lošiji u sljedeću sezonu,naprotiv smatram da ulazimo iste jačine ili čak jači.Ja imam potpuno povjerenje u Amara i nikad nisam imao bojazan da se raspadamo ili nešto tako jer očigledno je da Amar ima sve u planu i programu zapisano.Volio bi vidjeti u Želji Nikićevog sina radi Nikole ali i radi Banetove frizure. :mrgreen:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 16 jun 2010, 13:08

Za par dana će se sve znati, nadam se da će Zeba doći, a i jedan od ovih par igrača što se dvoume između našeg i drugih klubova PL-a

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 16 jun 2010, 13:47

Hamo je napisao/la:
TOJEMOJTIM je napisao/la:hamo strpi se malo
razumijem ja tvoje godine ali saburli budi
sigurno ne ulazimo lošiji nego prošle sezone
do kraja sedmice 2 potpisa treba da se dese....ja očekujem Zebu i vjerovatno onog bivšeg Slobodinog i zrinjevca...on je fin igrač
Ne mislim ja dami ulazimo lošiji u sljedeću sezonu,naprotiv smatram da ulazimo iste jačine ili čak jači.Ja imam potpuno povjerenje u Amara i nikad nisam imao bojazan da se raspadamo ili nešto tako jer očigledno je da Amar ima sve u planu i programu zapisano.Volio bi vidjeti u Želji Nikićevog sina radi Nikole ali i radi Banetove frizure. :mrgreen:
Dok je Amara, i nevolja se lakse podnosi :D

strumf
Kontakt:

Post Postao/la strumf » 16 jun 2010, 13:49

Hamo je napisao/la:Koja su to dva EXTRA pojačanja prošla su dva dana... :lol:
ja sam sinoc cuo (jaran mi se druzi sa vecinom igraca iz kluba) da Zeba dolazi 100% Nikic mali jos uvijek vaga neke ponude al jos se nista ne zna(vjerovatno nista od toga) Osmanagic ce u kod nas ako ne dobije nikakvu ponudu iz vana on mi rece da je cuo da i Dzafic zeli igrati samo u zelju u PL ako ne ode negdje

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 16 jun 2010, 13:56

Evo i Srđan Savić se počeo spominjati kao eventualno pojačanje...

[youtube][/youtube]

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jun 2010, 14:01

bistrikboy je napisao/la:
Realno od kako je litex otisao u penziju nemamo spica,Alen je u godinama za PL nam moze valjati ali u Europi su standardi visociji tako da cemo imati problem u napadu,steta zbog onog Dake da je bio malo ozbiljni tokom povrede bio bi itekako koristan ovako nista od njega,izgleda da ce opet Amar morati "izmisliti" nekog od ovih sto dođu na probu.
Moguce pojacanje na poziciji koja je deficitarna: http://transfermarkt.de/de/some/transfe ... 54768.html
Da ne bude Pile supak suti :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 16 jun 2010, 14:06

pile87 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Moguce pojacanje na poziciji koja je deficitarna: http://transfermarkt.de/de/some/transfe ... 54768.html
Da ne bude Pile supak suti :D
uhh ovaj bi bio odlican , samo nek nije bijel mora biti dobar :mrgreen: :mrgreen:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jun 2010, 14:06

Ovaj Savic iz Zvijezd eje dosta dobar igra ci sigurno bi bio od koristi Zelji,a treba imati u vidu da bi kod Amara jos mogao napredovati... Ubjedjen sam da ce Zeljo u narednoj sezoni biti jaci bar 30-40% nego prosle sezone! Zasad je sigurno da ce Osim dovesti 6-7 novih igraca,od cega ce bar njih 4 biti standardni prvotimci...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 jun 2010, 14:15

Dobro ste se pojacali , sutra vam pospisuju Skaljic i Osmanagic !! Iz pouzdanih izvora !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 jun 2010, 14:19

:mrgreen: za 20 minuta ima jedno desetak novih imena :mrgreen: ...mislim da malo pretjerujemo...pile,gdje ovoga iskopa :mrgreen:

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 16 jun 2010, 14:26

Čolić slomio ruku, ali ipak potpisao za Spartak. :D
1996

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 jun 2010, 14:31

cassanova je napisao/la:Čolić slomio ruku, ali ipak potpisao za Spartak. :D
nado sam se da bi mogo za nas potpisat...ali jbg
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 16 jun 2010, 14:32

koliko li kosta ovakav jedan clanak kod borovine

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL i 29 gostiju.