The same situationTuzlak04 je napisao/la:. . . . još me ovo ne popušta. Razočarenje teško . . .

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
The same situationTuzlak04 je napisao/la:. . . . još me ovo ne popušta. Razočarenje teško . . .
Isti sam,bolje da ništa ne pišem bar sedmicu dana.Tuzlak04 je napisao/la:. . . . još me ovo ne popušta. Razočarenje teško . . .
tebe je Liverpool dotukao, jos ako ispadnete od VillarrealaZodiac je napisao/la:Isti sam,bolje da ništa ne pišem bar sedmicu dana.Tuzlak04 je napisao/la:. . . . još me ovo ne popušta. Razočarenje teško . . .
Vjeruj da mi je trenutno do šaketanja,u takvoj sam kriziChinaglia je napisao/la:tebe je Liverpool dotukao, jos ako ispadnete od VillarrealaZodiac je napisao/la:Isti sam,bolje da ništa ne pišem bar sedmicu dana.Tuzlak04 je napisao/la:. . . . još me ovo ne popušta. Razočarenje teško . . .![]()
![]()
dogovorit' cemo nestoZodiac je napisao/la:Vjeruj da mi je trenutno do šaketanja,u takvoj sam krizi.
svaka cast brate pa ne mogu vjerovat sve ziva negativa osvoimo li kup ja cu biti prezadovoljan polako doce i titula a jos smo u igri i za titulu i za kup vjeru u SLOBODU NIKAD IZGUBIT NECU i od svih forumasa tebe i jos par njih naj vise cijenimSaltCityAttack je napisao/la:Idemo Kup Kup je nas !! Mislim da ovi sto spominju kladionice i slicno kad uzmemo kup ne trebaju ni slavit...dva covjeka spominju kladionice, citav FB za njima ...jebote ne smijes izgubit, a rekao sam ne zasluzujemo mi titule jer smo cudna sredina ..znao sam da ako ne uzmemo titulu sta ce se desiti..pohlepni smo Pagani, a i ono plitak potok i slicno nam se obilo od glavu ...znao sam da ce biti ovakvim komentara jednostavno tako je kako je...za mene je titula potpis reprograma , sve ostalo je extra ako se uradi....sad moramo kup uzeti nema nam druge jer gubili smo ga 7 puta i vakat je
Ne mogu da se ne sjetim ovog, realno baš je ovo smiješnoAgamemnon je napisao/la:Sta je ba Zlaja rano nemamo ni jednu titulu u 100 godina.zlajci je napisao/la:Za titulu je prerano.
Za kup taman.
Kako god neko treba odgovarati za ovo.
Treba im uzeti 50 posto plate za ovu blamazu.
fukara87 je napisao/la:Ja jos uvijek vjerujem u duplu krunu, cucemo se poslije utakmice Mladost DK - Zrinjski
fukara87 je napisao/la:Ja jos uvijek vjerujem u duplu krunu, cucemo se poslije utakmice Mladost DK - Zrinjski
Kada se kupuje, kupuje se pametno. Zrinjski je davnih dana premirao Drinu da spusti gace Mladosti za njihovo spustanje gaca Mostarcima koje je na rasporedu za 2 kola. Znaci dvica ko zgrada...fukara87 je napisao/la:Ja jos uvijek vjerujem u duplu krunu, cucemo se poslije utakmice Mladost DK - Zrinjski
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, Skojevska i 10 gostiju.