FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
De da malo popustimo Velež. U zadnje vrijeme koga god smo doveli iz Veleža, ovdje je samo živce nam pojeo. 

Samo Saraj'vo.
golman od 30 godina nije star i moze nam valjati par sezona, dotad ce valjda izletiti neki dvometras iz akademije 

Pyro is not a crime !
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sto se Okica tice,nigdje ga od ljeta 2014 protiv Haugesunda!Malo se probudio kod Kodre,sve u svemu smijesan igrac izvan 16 a nasi vrli treneri znaju kakav je trhnicar pa ga stavljaju po krilu,cak je i desetku igrao!Najmanje je kriv Okic kako god okrenes!
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Meni je Okic ok i pravo gotivan igrac. Bolji tehnicar od Amera 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Sumnjivo haos

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Koga sam ja to negdje prijavio ili ogovarao nađi mi molim te nije ferPitarBordo je napisao/la:Radiš istu stvar za koju prozivaš ostale @sekac.
Sarajevo ljubavi moja!
Ispraviše ovaj gaf na službenoj al gdje ima vatre ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima i vode da je ugasiBesic je napisao/la:Ispraviše ovaj gaf na službenoj al gdje ima vatre ...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne uvlači me u offtopic prepirku, već mjesec dana konstatno prozivaš ostale sagovornike ovdje o tome kako oni prozivaju druge. Ovdje završavamo razgovor. Vozdra.sekac je napisao/la:Koga sam ja to negdje prijavio ili ogovarao nađi mi molim te nije ferPitarBordo je napisao/la:Radiš istu stvar za koju prozivaš ostale @sekac.

Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Ima li gdje klip kad je nodi na proslavi poveo skandiranje uprava napolje?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Amer Bekic,Sefko Okic,Kramar I Cezara iduce godine pustiti da idu,dovesti dobrog trenera I samo par igraca iz nase lige dovesti koji su zeljni dokazivanja,poput Memisevica ,Hodzica,Obradovic,Besirevic,Jovic,Redzic,I jos par mladih igraca koji nece da imaju velike plate poput Stepanova,Alispahica itd,a koji ce da grizi na treningu I zelit ce da naprediju I neka napravis jednog Cimirota I jednog Dulju ti ces sve da desetruko iisplatis.
Samo Sarajevo
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja nemam realno predstavu kojeg igraca dovesti iz nase lige da valja,fin je Bobic iz veleza,ima onaj Kartal iz slavije dobro igra protiv nas obradovic i to je to.Realno ostalo go ****
Znaš šta tebe **** a i ostale ko ne misli kao vi odma je izdajnik e pa ja nikad nisam bio istomišljenik sa ovima što tjeraju upravu a ti ulazi u off topic ili na **** što se mene tiće završili smo priču.A ja sam samo rekao da ste dosadni sa prozivanjem ali ja ne mislim kao večina i odma ne valja je li ? Zaboli me šta ko misli ja imam svoje mišljenje o upravi o svemu ne mora niko misliti kao ja ali ja ga ne mrzim niti gledam drugim očima kao što to večina vas ovde radi postajete kao oni na SINFO-u.PitarBordo je napisao/la:Ne uvlači me u offtopic prepirku, već mjesec dana konstatno prozivaš ostale sagovornike ovdje o tome kako oni prozivaju druge. Ovdje završavamo razgovor. Vozdra.sekac je napisao/la:Koga sam ja to negdje prijavio ili ogovarao nađi mi molim te nije ferPitarBordo je napisao/la:Radiš istu stvar za koju prozivaš ostale @sekac.
Sarajevo ljubavi moja!
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da se većina slaže sa tim, ako ništa barem na osnovu ove dvije-tri sezone to nam treba da bude zaključak. Nadajmo se da će se raditi u tom smjeru... Stvarno mislim da takva ekipa može napraviti mnogo.kanarinac je napisao/la:Amer Bekic,Sefko Okic,Kramar I Cezara iduce godine pustiti da idu,dovesti dobrog trenera I samo par igraca iz nase lige dovesti koji su zeljni dokazivanja,poput Memisevica ,Hodzica,Obradovic,Besirevic,Jovic,Redzic,I jos par mladih igraca koji nece da imaju velike plate poput Stepanova,Alispahica itd,a koji ce da grizi na treningu I zelit ce da naprediju I neka napravis jednog Cimirota I jednog Dulju ti ces sve da desetruko iisplatis.

Samo Saraj'vo.
Ne treba Amera otjerat .
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ameru bi bolje leglo da igra zadnjeg veznog,trci vise od N'golo kanteaBesic je napisao/la:Ne treba Amera otjerat .

Neka ga još , prvo treba krenuti od najgorih .
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337, plisek i 38 gostiju.