Izvinjavam se na upadu, TA nam daje 250.000 eura godisnje, plus bonusi za titulu i Evropu. Jer ne placaju da se reklamiraju u Travniku i Doboju kod Kaknja.PiazzaGrande je napisao/la:300 000 KM... 100% Pa i nije mala cifra za naše uvjete... Toliko otprilike, ako imam točan info, TA daje FK Sarajevu...FaustinoAsprilla je napisao/la:Otkud ta cifra od 300 000 godisnje? Ja sam iz prilicno upucenog izvora cuo iznos od 200.000 godisnje . Nama je to cifra a njima mizerija s obzirom da ce aluminij od njih kupovat plin a tu se radi o desecima miliona prometa godisnje .PiazzaGrande je napisao/la:Još uvijek nije sve gotovo ali se nadam da bi u srijedu a najkasnije u subotu mogli proslaviti titulu...Samo pamet u glavu...
@hskzmostar---nije više tajna, iznos koji nam daje PPD je 300 000 KM samo za ovu godinu...Nakon osvojene titule i eventualno dobrog euro nastupa očekujem da dogodine malo i podebljaju cifrua očekujem, naravno, da se i još neki sponzori uključe u ovu našu pozitivnu nogometnu priču jer svi vole biti uz šampione
Kako izgleda, dupla kruna stiže u MostarPiazzaGrande je napisao/la:Samo da napomenem da su i juniori HŠK Zrinjski na prvom mjestu na tablici sa 4 boda prednosti ispred juniora FK Sarajevo i FK Sloboda...
Svaki koji zasluzi igrace za prvi tim kao sto su i do sada.Ako se ne mozes dokazati u Branitelju ,Gosku ili Brotnju nemas sta traziti u prvom timu.Ja bih volio da svih 11 budu nasi juniori ali ocito to tesko ide.Sunjic,Anicic,Arezina,Milicevic,Zlatic,Karacic su uspjeli sto znaci da se moze ali treba raditi.Jedini promasaj po meni je Zvone Kozulj.Je li juniori igraju ligu prvaka ako ostanu prvi?rebel je napisao/la:Kakve koristi što će juniori biti prvi, nitko ih ne j..e pet posto. Svi će na stajanju završiti kada uzmu medalje!!
Kakvo bola slanje...dalmatinac je tohskzmostar je napisao/la:Moj Luka ugledaj se na kolegu Rakitica i posalji nesto Zrinjskom,barem djeci lopte i dresove zidove jedan,mozda bi on i poslao al mi ona njegova zena djeluje kao zmija zesca!
![]()
Pa poslao nam je dosta novaca od svojih transfera...espresso je napisao/la:Kakvo bola slanje...dalmatinac je tohskzmostar je napisao/la:Moj Luka ugledaj se na kolegu Rakitica i posalji nesto Zrinjskom,barem djeci lopte i dresove zidove jedan,mozda bi on i poslao al mi ona njegova zena djeluje kao zmija zesca!
![]()
Jedan jehskzmostar je napisao/la:Karacica legende,kaze Zrinjski novi sampion,u Mostaru ce bit slavlje,Zrinjski titulu slavi a Velez ispada...
Čisto sumnjam .ALOBOLA je napisao/la:Zar je moguce da ce u srijedu proci bez kise u vrijeme utakmice.?
haha ali zanimljivo je kako se slatko nasmijao dok je to govorioultra gitano je napisao/la:Jedan jehskzmostar je napisao/la:Karacica legende,kaze Zrinjski novi sampion,u Mostaru ce bit slavlje,Zrinjski titulu slavi a Velez ispada...Branko Karačić
Vjerojatno si mislio na lijevog bočnog...Pero neće moći nastupiti a vjerojatno ni Stoja pa pretpostavljam da bi desno mogao Blaić a lijevo Čolić ili obrnuto...ALOBOLA je napisao/la:Tko ce na desnog bocnog?Nema Pere,nema sada ni Stoje a ni Graovca.Zlatic nije odigrao utakmicu ima godinu dana od tadasnjeg derbija u Vrapcicima.Moze li se vratiti u ovom derbiju ili jos nije spreman.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.