HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ultra gitano

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ultra gitano » 01 maj 2016, 14:52

FaustinoAsprilla uprati sliku što si postavio dobra :D i ja se predružujem svim navijačima i igračima Zrinjskog sretan Vaskrs :thumbup:

slika

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 01 maj 2016, 16:38

PiazzaGrande je napisao/la:
FaustinoAsprilla je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Još uvijek nije sve gotovo ali se nadam da bi u srijedu a najkasnije u subotu mogli proslaviti titulu...Samo pamet u glavu...

@hskzmostar---nije više tajna, iznos koji nam daje PPD je 300 000 KM samo za ovu godinu...Nakon osvojene titule i eventualno dobrog euro nastupa očekujem da dogodine malo i podebljaju cifru :D a očekujem, naravno, da se i još neki sponzori uključe u ovu našu pozitivnu nogometnu priču jer svi vole biti uz šampione ;)
Otkud ta cifra od 300 000 godisnje? Ja sam iz prilicno upucenog izvora cuo iznos od 200.000 godisnje . Nama je to cifra a njima mizerija s obzirom da ce aluminij od njih kupovat plin a tu se radi o desecima miliona prometa godisnje .
300 000 KM... 100% Pa i nije mala cifra za naše uvjete... Toliko otprilike, ako imam točan info, TA daje FK Sarajevu...
Izvinjavam se na upadu, TA nam daje 250.000 eura godisnje, plus bonusi za titulu i Evropu. Jer ne placaju da se reklamiraju u Travniku i Doboju kod Kaknja. :D

PS. Cestitke na tituli.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 01 maj 2016, 18:25

Priča li se šta o pojačanjima iz naše lige za narednu sezonu, spominju li se kakva imena...igdje...Nešto sam načuo da se priča o golmanu Koziću iz Rudara i I.jakovljeviću iz Radnika, možda je šuplja, ne znam...moja želja bi bio Obradović iz Radnika, čini mi se da je odlična špica, onako laički gledajući...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 01 maj 2016, 18:37

Samo da napomenem da su i juniori HŠK Zrinjski na prvom mjestu na tablici sa 4 boda prednosti ispred juniora FK Sarajevo i FK Sloboda...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 01 maj 2016, 19:51

PiazzaGrande je napisao/la:Samo da napomenem da su i juniori HŠK Zrinjski na prvom mjestu na tablici sa 4 boda prednosti ispred juniora FK Sarajevo i FK Sloboda...
Kako izgleda, dupla kruna stiže u Mostar :clap:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 01 maj 2016, 19:58

Kakve koristi što će juniori biti prvi, nitko ih ne j..e pet posto. Svi će na stajanju završiti kada uzmu medalje!!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 01 maj 2016, 20:22

rebel je napisao/la:Kakve koristi što će juniori biti prvi, nitko ih ne j..e pet posto. Svi će na stajanju završiti kada uzmu medalje!!
Svaki koji zasluzi igrace za prvi tim kao sto su i do sada.Ako se ne mozes dokazati u Branitelju ,Gosku ili Brotnju nemas sta traziti u prvom timu.Ja bih volio da svih 11 budu nasi juniori ali ocito to tesko ide.Sunjic,Anicic,Arezina,Milicevic,Zlatic,Karacic su uspjeli sto znaci da se moze ali treba raditi.Jedini promasaj po meni je Zvone Kozulj.Je li juniori igraju ligu prvaka ako ostanu prvi?
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 01 maj 2016, 22:57

Moj Luka ugledaj se na kolegu Rakitica i posalji nesto Zrinjskom,barem djeci lopte i dresove zidove jedan,mozda bi on i poslao al mi ona njegova zena djeluje kao zmija zesca!
:urnebes: :urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 01 maj 2016, 23:00

hskzmostar je napisao/la:Moj Luka ugledaj se na kolegu Rakitica i posalji nesto Zrinjskom,barem djeci lopte i dresove zidove jedan,mozda bi on i poslao al mi ona njegova zena djeluje kao zmija zesca!
Kakvo bola slanje...dalmatinac je to :urnebes:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 01 maj 2016, 23:05

Karacica legende,kaze Zrinjski novi sampion,u Mostaru ce bit slavlje,Zrinjski titulu slavi a Velez ispada... :urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 01 maj 2016, 23:17

espresso je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Moj Luka ugledaj se na kolegu Rakitica i posalji nesto Zrinjskom,barem djeci lopte i dresove zidove jedan,mozda bi on i poslao al mi ona njegova zena djeluje kao zmija zesca!
Kakvo bola slanje...dalmatinac je to :urnebes:
Pa poslao nam je dosta novaca od svojih transfera...
I opet će ako bude sreće...
Volim te bola'!

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 02 maj 2016, 00:00

hskzmostar je napisao/la:Karacica legende,kaze Zrinjski novi sampion,u Mostaru ce bit slavlje,Zrinjski titulu slavi a Velez ispada... :urnebes:
Jedan je :tokralju: Branko Karačić :zviz:

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 02 maj 2016, 12:37

Zar je moguce da ce u srijedu proci bez kise u vrijeme utakmice.?
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 02 maj 2016, 13:28

ALOBOLA je napisao/la:Zar je moguce da ce u srijedu proci bez kise u vrijeme utakmice.?
Čisto sumnjam . :lol:

Nije nas vrijeme nimalo mazilo u ovoj polusezoni, ne znam jeli bila ijedna utakmica da je bilo lijepo vrijeme.Jedino mislim protiv Rudara da nije kiša padala ali je hladno bilo :crazy:

U srijedu javljaju fino vrijeme, tako da očekujem napokon dobru posjetu a i željni su ljudi utakmica, pogotovo kad ne moraš nositi kabanicu u 5. mjesecu... :thumbup:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 02 maj 2016, 15:06

ultra gitano je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Karacica legende,kaze Zrinjski novi sampion,u Mostaru ce bit slavlje,Zrinjski titulu slavi a Velez ispada... :urnebes:
Jedan je :tokralju: Branko Karačić :zviz:
haha ali zanimljivo je kako se slatko nasmijao dok je to govorio :D :D
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 02 maj 2016, 15:12

Branko Karačić je samo educirao većinsko neuko gledateljstvo. Ništa više ni manje. :)

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 02 maj 2016, 16:04

:urnebes:
[youtube][/youtube]

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 02 maj 2016, 16:55

Tko ce na desnog bocnog?Nema Pere,nema sada ni Stoje a ni Graovca.Zlatic nije odigrao utakmicu ima godinu dana od tadasnjeg derbija u Vrapcicima.Moze li se vratiti u ovom derbiju ili jos nije spreman.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 02 maj 2016, 19:13

ALOBOLA je napisao/la:Tko ce na desnog bocnog?Nema Pere,nema sada ni Stoje a ni Graovca.Zlatic nije odigrao utakmicu ima godinu dana od tadasnjeg derbija u Vrapcicima.Moze li se vratiti u ovom derbiju ili jos nije spreman.
Vjerojatno si mislio na lijevog bočnog...Pero neće moći nastupiti a vjerojatno ni Stoja pa pretpostavljam da bi desno mogao Blaić a lijevo Čolić ili obrnuto...
Obzirom da je Graovac ozljeđen, štoperski par bi trebao biti Laštro-Katanec a na klupi S.Radeljić...
Zlatić se oporavio i trenira, koliko znam, ali mislim da je ova sezona za njega davno završena kao i za već pomalo zaboravljenoga Peku...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 02 maj 2016, 19:27

U taboru lidera PL BiH žele ići sigurnom rutom bez kalkulacija.Znaju da će s još šest bodova iz duela s otpisanim Veležom i sigurnom Mladosti u zrak podići pehar, bez obzira što Tuzlaci urade...
Vinko Marinović: Da, u srijedu može biti gotovo, ali ponovio sam to sto puta i evo opet ću, mi jedino možemo ići utakmicu po utakmicu. Želim ostati fokusiran samo na Velež, a vjerujem da će to u srijedu biti i igrači...
– Bit će to više od derbija, jer milijun je razloga zbog kojih želimo pobijediti. Ali ekipa Veleža sigurno će biti jako motivirana pa zbog toga moramo ostati i oprezni. Moramo sto posto ući u utakmicu u kojoj nas zanima samo pobjeda...
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.