Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Ma teško će se riješiti DR1 i ako budu htjeli, ja kod njega vidim problem u glavi. On je morao bolje razigravati igrače. Kad se već povredio morao je i tricu popraviti,on ne pokvario. Vidjecemo sta ce bit uprava je problem broj 1
Ne mogu da vjerujem da se jos uvijek krivica prebacuje za nase neuspjehe uvijek pogresnim ljudima. Prosle sezone Thibs, sad Derrick i Jimmy.
Derrick poslje allstara je odigrao odlicnu sezonu. Imao najefikasniji period u svojoj karijeri.
Zna se dobro ko je krivac.
Po meni nas je Pau Gasol najvise unazadio. Onakvi tipovi igraca u danasnjoj kosarci su samo za ulaziti sa klupe a ne da nam bude jedan od glavnih igraca. Njegova nemobilnost i soft odbrana je od nas napravila propuh ekipu. Noah je zato za mene BOGOTAC, to je strasno kolko je nama taj covjek falio, mada ni sa njim nismo sjajni bili ali opet sa njim bi sigurno PO izborili.
Ocito da nece biti promjena u menadzmentu, tako da trebaju napokon dodati ovoj ekipi atletike. Atleticnog centra i atleticno krilo, dosta mi je vise ovih sto imaju odraz ko da se bave bilijarom. Treba nam vise igraca kao Etwuan Moore.

Derrick poslje allstara je odigrao odlicnu sezonu. Imao najefikasniji period u svojoj karijeri.
Zna se dobro ko je krivac.
Po meni nas je Pau Gasol najvise unazadio. Onakvi tipovi igraca u danasnjoj kosarci su samo za ulaziti sa klupe a ne da nam bude jedan od glavnih igraca. Njegova nemobilnost i soft odbrana je od nas napravila propuh ekipu. Noah je zato za mene BOGOTAC, to je strasno kolko je nama taj covjek falio, mada ni sa njim nismo sjajni bili ali opet sa njim bi sigurno PO izborili.
Ocito da nece biti promjena u menadzmentu, tako da trebaju napokon dodati ovoj ekipi atletike. Atleticnog centra i atleticno krilo, dosta mi je vise ovih sto imaju odraz ko da se bave bilijarom. Treba nam vise igraca kao Etwuan Moore.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma Rose je od bozica bio dobar i procenat suta i sve...Jimmya krivit nema potrebe liik je povredjen ebiga ..ali ima malo bubica i on kao i Rose ..Rose jer se promjenio jer vise ne razmislja kao nekad ali ima razloge ebiga ..kad je ranije se vracao svi su ga gotovili kad su se povrede desavale media ga pljuvala, dobar dio navijaca i td..tako isto Jimmy zeli da bude lider nakon potpisivanja kontrakta malo se podogao i onda zeli istisnuti Noaha sa pozicije lidera u svlacionici i ostatak igraca to nije prihvatio pa je Jimmy sam se izdvoji i presvlaci, sam jede i td ..nije bio nesto povezan sa suigracima kad su jasno dali do znanja da je Noah lider u svlacionici.a zaista i jeste cak i na utakmici kad je zdrav ...
Idemo naredne godine valjda bude bolje i ocekujem srecu na draftu
Idemo naredne godine valjda bude bolje i ocekujem srecu na draftu

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Butler je sa razlogom prozivao ove pi.ckice da se tako izrazim, niko nikakav effort nije davao u utakmicama. Previse soft igraca imamo, zato smo tu i gdje jesmo. Majke mi sa pozelim one borce Brewera, Bogansa, Asika, Watsona. Gasola ako produzimo to ce biti propast.
Naravno i trener koji nista ne poduzima, ili tacnije ne zna sta da radi. Dali su covjeku da se uci na ekipi koja bi trebala napadat sampionat. Svaka cast i Garu i Paxu.
I ja bi pobudalio da sam na Jimmy-jevom mjestu.
Naravno i trener koji nista ne poduzima, ili tacnije ne zna sta da radi. Dali su covjeku da se uci na ekipi koja bi trebala napadat sampionat. Svaka cast i Garu i Paxu.
I ja bi pobudalio da sam na Jimmy-jevom mjestu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- akisarajevo92
- Kontakt:
In his upcoming free-agency, rumors and speculations have been surrounding the Houston Rockets center Dwight Howard that he will not be playing for the Rockets next season and will be joining the Chicago Bulls, according to The Inquisitr.
Would it be a smart move for the Bulls to get Dwight in free agency?

Don't believe the hype.
Haj ako ništa 1 manje da udara Rosea
Bolje i on neg Gasol, makar ce branit reket kako treba. Jedino me brine sto je u zadnje vrijeme stalno pod povredama.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Samo ću reći, hell fuckin' no.
Kada ga nismo uspjeli dovesti dok je bio u naponu snage, ne treba nam ni sada kada se raspada.
Kada ga nismo uspjeli dovesti dok je bio u naponu snage, ne treba nam ni sada kada se raspada.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Bolje ovako reći, kad ga nisu doveli dok su imali Thibsa onda ni sad ne trebaLeSa je napisao/la:Samo ću reći, hell fuckin' no.
Žemo i tako.
Svejedno, to je lik koji nikad' neće naslov uzet, cirkusant.
Svejedno, to je lik koji nikad' neće naslov uzet, cirkusant.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
U sustini besmisleno mi je to. Radije da produze Chupu. Kad bi birao izmedju te dvojice, Chupino srce nema pramca.
Postovanje treba zaraditi.
2011/12 - 88,2
2012/13 - 92,9
2013/14 - 91,8
2014/15 - 97,8
2015/16 - 103,1
2012/13 - 92,9
2013/14 - 91,8
2014/15 - 97,8
2015/16 - 103,1
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Gasol ode kod brata u Memphis vjerovatno barem mi tako rece covjek to mu je prva ppcija vidjet cemo hoce li mu neko ponudit bolje uslove .
Treba doves Conleya i Ruzu prebacit na SG i bilo bi nam to puno bolje ..obavezno ovo pokusat uradit
Treba doves Conleya i Ruzu prebacit na SG i bilo bi nam to puno bolje ..obavezno ovo pokusat uradit
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I onda bi uz Butlera imao bukvalno tri igrača na ključnim pozicijama po (današnjem NBA-u) kojima trica nije jača strana u vrijeme kada se trica najviše počela cijeniti.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa ja ne znam koga realno da ocekujemo..Mike je gotov , Mirotica i onako treba koristiti na PF....ne pada mi na pamet vise niko ko bi bio realan za dovest ...poznavajuci nas ovo je realno..Korver ne znam da li je slobodan covjek, ali ako jeste i njega zaganjat obavezno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Hipotetičko pitanje ?
Pošto vidim da Butler nije bas sretan , bil bullsi pristali na tarde : Butler - Randle - Clarkson i 1 ili 2 pick (Ingram - Simmons) ???
Pošto vidim da Butler nije bas sretan , bil bullsi pristali na tarde : Butler - Randle - Clarkson i 1 ili 2 pick (Ingram - Simmons) ???
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ko kaze da Butler nije sretan?
I, ne, to se nece desiti, iz cistog razloga sto bi to bilo kretanje u rebuilding, a nasi mozgovi i dalje misle da smo mi ekipa za titule.
I, ne, to se nece desiti, iz cistog razloga sto bi to bilo kretanje u rebuilding, a nasi mozgovi i dalje misle da smo mi ekipa za titule.
Butler nesretan ?
Gdje si tu dezinformaciju pročit'o
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kao smetalo mu je sto Noah lider u svlacionici , pa onda Rose trosi previse lopti za svoje mogucnosti , ali to su tracevi , tako da vjerovatno nije 100%LeSa je napisao/la:Butler nesretan ?
Kako sam ja shvatio on bi htio da je lider i u svlacionici i na terenu , .....
btw. ako Gasol opt out kakave su sanse da vi koga potpiste za max. tj. blizu maxa ?
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Lol, to mora da si na ESPNu procitao. Sve su to suplje. Koliko su samo ti isti bolidi pisali da ima kavga izmedju Rosea, i Butlera, pa od tog nikad nista nije bilo istina. Butler je bio nezadovoljan zalaganjem igraca, i mekanim pristupom Hoiberga. On kao jedan od lidera je svatio da je na njemu najveca odgovornost, pa i duznost da malo igrace proziva. A i za Hoiberga je bio u pravu. Covjek je ko plisani medo, premekan za NBA (samo jedna od mana).
Nase sanse za max igraca, tj. superstara su nikakve, kao i vase. Razlog, jer nam obje fransize imaju odlican FO, koji zna svoj posao (mislim da si uhvatio sarkazam).
Najbolje sto su nasi za max doveli u ekipu, je Carlos (gimme that shit) Boozer. To ti sve govori.
Nase sanse za max igraca, tj. superstara su nikakve, kao i vase. Razlog, jer nam obje fransize imaju odlican FO, koji zna svoj posao (mislim da si uhvatio sarkazam).
Najbolje sto su nasi za max doveli u ekipu, je Carlos (gimme that shit) Boozer. To ti sve govori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.