i tebi ovo predstavlja nešto za ponos?BordoArmy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
OOOOOOO
ODLAZI DINOOO
ODLAZI DINOOO
SVE TI JE.BEMOOO

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
i tebi ovo predstavlja nešto za ponos?BordoArmy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
OOOOOOO
ODLAZI DINOOO
ODLAZI DINOOO
SVE TI JE.BEMOOO
Darecepivedik je napisao/la:i tebi ovo predstavlja nešto za ponos?BordoArmy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
OOOOOOO
ODLAZI DINOOO
ODLAZI DINOOO
SVE TI JE.BEMOOO
jesu li mu ovo vikleri na glaviBesic je napisao/la:
Ćelo UFO
Neki ovdje trolaju i dan danas i ni prijavljivanje komentara ne pomaže. Ovo @Besic što radi nije ni trolanje, nego više šega, a obzirom s kim se šprda niko mu ovdje ne zamjeri. Osim ako Ševko ne čita forum pa tražio opomenu.uNbx je napisao/la:On ne smije furat svoju zajebanciju sa Okićem, a neki drugi (dokazani trolovi), mogu pisat regularno...
Nisi. Odlično brani i grehota ga skidat s gola... Ne znam da je kriv za bilo koji gol koji smo primili otkako on brani...PitarBordo je napisao/la:Neki ovdje trolaju i dan danas i ni prijavljivanje komentara ne pomaže. Ovo @Besic što radi nije ni trolanje, nego više šega, a obzirom s kim se šprda niko mu ovdje ne zamjeri. Osim ako Ševko ne čita forum pa tražio opomenu.uNbx je napisao/la:On ne smije furat svoju zajebanciju sa Okićem, a neki drugi (dokazani trolovi), mogu pisat regularno...
Nego, jesam li ja jedini koji želi da Pavlović brani u preostalim utakmicama?
Mene stid ,poslije svega sto je uradio za klub ovo nije zasluzio,neko se ponosi sa ovim.Mene je sramotarecepivedik je napisao/la:i tebi ovo predstavlja nešto za ponos?BordoArmy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
OOOOOOO
ODLAZI DINOOO
ODLAZI DINOOO
SVE TI JE.BEMOOO
Stvarno je Olimpic jucer djelovao kao prava ozbiljna ekipa.THEC je napisao/la:ee pa sad vidite kako se igra kad se premira, i to sa dvije strane
Uvijek je lijepo kad Listica izgubi,jos kad bi ostali bez Evrope [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]THEC je napisao/la:ma njima opstanak puno ne znaci, mislim na igrace, ode Nijaz tako da nema vise tu ko finansirati, ubijedjen sam da ce se veci dio njihove sadasnje ekipe razbjezati po drugim PL klubovima, Lede bi mogao kod nas, nadam se i malom Andjusicu, Hebibovic se svakako vraca, tako da su juce sigurno igrali za sebe, tj premije, ne mogu da tvrdim ali eto nacuo sam da je bilo, a mnogi su pali na kladionici jer su ubijedjeni bili da je Listica zavrsila utakmicu
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, muhamedhulk, Proximic i 38 gostiju.