Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

DenchiNL
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la DenchiNL » 01 maj 2016, 13:03

slika

Forbidden in Tuzlia :lol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 01 maj 2016, 13:10

Evo jedno pitanje za Fukare,da li je cudnija pobjeda Drine koja je davno ispala protiv Slobode koja se bori za prvu titulu u Historiji na svom stadionu,il ona pobjeda Leotara koji se borio za opstanak protiv Želje koji je objezbjedio titulu par kola prije kraja?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 maj 2016, 13:17

[youtube][/youtube]
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 maj 2016, 13:21

rodrigo87 je napisao/la:Pjevalo se to jer se derbi blizio, posto nemate takvu slicnu utakmicu, ne mozes shvatiti
pa pjevali ste i protiv zrinjskog sad u petak hahahahhah
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 13:22

Da ne gomilamo nepotrebno na ovoj temi, o Slobodi i Fukarama ubuduće pisati na:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7#p5016427
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 01 maj 2016, 13:23

Evolution87 je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Pjevalo se to jer se derbi blizio, posto nemate takvu slicnu utakmicu, ne mozes shvatiti
pa pjevali ste i protiv zrinjskog sad u petak hahahahhah
to je druga vrsta pjesme, ne isplati ti se objasnjavati
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 maj 2016, 13:35

Jeste bilo malo Fukara, ali ova slika ni približno nije istinita, znači slikano na poluvremenu (većina sjedi, da se zaključit), gdje je bio belaj i gdje je više od pola ljudi izašlo da raščisti neke stvari, jer je policija izvela nekoliko njih.
Jeste sramotno koliko je prazan sjever bio, to smo se mi svi složili, čitate i našu temu pa znate to, ali nemojte preseravat.

P.S.
Svaki put kad se pitar javi da omalovažava Slobodu, treba da zna da i prca još više svoj klub, jer ste od ove "smijurije" od Slobode nedavno dobili po guzi kao što dugo od nekog niste. :shhh:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 13:37

Nisi valjda toliko plitak da klub/ove kritiziraš po nekoliko loših utakmica? Pa vi to radite već 97 godina i to ti je tuga. Golema.
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 maj 2016, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 maj 2016, 13:38

Dobijete tricu od kluba koji ništa nije osvojio 97 godina. Jel sad bolje?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 13:40

wobly92 je napisao/la:Dobijete tricu od kluba koji ništa nije osvojio 97 godina. Jel sad bolje?
Šta imate od toga? Tobožnji orgazam jer ste pobijedili klub koji toliko mrzite, ali baš iskonski, ponajviše jer je iz glavnog grada, jer taj isti klub u vašem rejonu ima toliko navijača da vas to kandžija u svako doba noći, što je mlađi od vas, ali vam njegove titule izgledaju daleko, poput neke legende. Pomiri se s tim da ste bosanskohcergevački Liliputanci, niža klasa fudbala i pajaci za onaniju koja traje 97 godina. Nama armije navijača i titule, vama plaćeni navijači i paučina.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 maj 2016, 13:42

High je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Dobijete tricu od kluba koji ništa nije osvojio 97 godina. Jel sad bolje?
Šta imate od toga? Tobožnji orgazam jer ste pobijedili klub koji toliko mrzite, ali baš iskonski, ponajviše jer je iz glavnog grada, jer taj isti klub u vašem rejonu ima toliko navijača da vas to kandžija u svako doba noći, što je mlađi od vas, ali vam njegove titule izgledaju daleko, poput neke legende. Pomiri se s tim da ste bosanskohcergevački Liliputanci, niža klasa fudbala i pajaci za onaniju koja traje 97 godina. Nama armije navijača i titule, vama plaćeni navijači i paučina.
Citajuci teme prosle godine gdje smo vam svi cestitali na zasluzenoj tituli, i ove godine gdje vam je svima od pocetka Sloboda trn u oku jer Europa nije sigurna vec na pocetku prvenstva, dalo bi se raspravljati o tome ko koga toliko mrzi, ono bas iskonski.
Nad tobom sunce najljepše sja

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 maj 2016, 13:45

jovanmaksimovic je napisao/la:zrinjski, ukoliko osvoji titulu, opasno se priblizava zelji po trofejima u bh prvenstvu... cinjenica koja zasluzuje respekt svim objektivnih navijaca... sa moje strane, respekt i nikad vise necu reci nesto lose o vama kao klubu... ;)
Je l' 14-6
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 13:47

pinoglavi je napisao/la:
High je napisao/la:
Citajuci teme prosle godine gdje smo vam svi cestitali na zasluzenoj tituli, i ove godine gdje vam je svima od pocetka Sloboda trn u oku jer Europa nije sigurna vec na pocetku prvenstva, dalo bi se raspravljati o tome ko koga toliko mrzi, ono bas iskonski.
Možda biste nam bili trn u oku za jedno 5-6 godina kad biste sve poosvajali, a ni tad ne bi bilo potrebe za mržnjom. Ovako jok. Nastranu ove provokacije, bolje vi da osvojite Ligu, nego Čovićevi poltroni i protagonisti NDH lige.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 01 maj 2016, 13:51

Mojne srat Tz,svi smo navijali za vas za osvojite titulu,niko vam nije kriv sto ste je izgubili i sad morate malo proci zaje.banciju,od gotovog ste napravili veresiju,al mojne sikiriki vas je Kup garant,jbg bolje ista nego nista,Kup i Europa puna kapa,mi se zadovoljavamo samo Europom,skontajte sami :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 01 maj 2016, 13:53

ako protiv Radnika budu igrali k'o juče.. :crazy:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 01 maj 2016, 13:55

Aerials je napisao/la:ako protiv Radnika budu igrali k'o juče.. :crazy:
Ma vas Kup 100%,no sikiriki,sve po zasluzi :salut: :thumbup:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 maj 2016, 13:55

High je napisao/la:Pomiri se s tim da ste bosanskohcergevački Liliputanci, niža klasa fudbala i pajaci za onaniju koja traje 97 godina.
Opet, ponizi vas ta niža klasa fudbala ko niko do sad. Sve što kažeš je odraz na vas. Nemoj više da ponižavaš svoje divove.

@RedEvil ma OK je, zafrkancija je ovo sve. :bih:

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 13:57

wobly92 je napisao/la:
High je napisao/la:Pomiri se s tim da ste bosanskohcergevački Liliputanci, niža klasa fudbala i pajaci za onaniju koja traje 97 godina.
Opet, ponizi vas ta niža klasa fudbala ko niko do sad. Sve što kažeš je odraz na vas. Nemoj više da ponižavaš svoje divove.

@RedEvil ma OK je, zafrkancija je ovo sve. :bih:
Reci da se šališ kad indirektno napišeš da se veličina kluba ogleda u utakmici ili više njih. :urnebes:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 01 maj 2016, 14:00

Ma dobar je @wobly92,mojne ganje :lol: :thumbup:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 maj 2016, 14:05

RedEvil je napisao/la:Mojne srat Tz,svi smo navijali za vas za osvojite titulu,niko vam nije kriv sto ste je izgubili i sad morate malo proci zaje.banciju,od gotovog ste napravili veresiju,al mojne sikiriki vas je Kup garant,jbg bolje ista nego nista,Kup i Europa puna kapa,mi se zadovoljavamo samo Europom,skontajte sami :salut: :thumbup:
Zajebancija, sve uredu, ali nema potrebe prosipati neku pricu o iskonskoj mrznji prema FK Sarajevu, dovoljno je pogledati samo razmisljanja navijaca Slobode prosle sezone i vasa razmisljanja ove. Kada uporedimo mogao bi se izvesti suprotan zakljucak.
Normala, rivali, zajebancija medjusobno, ali nema potrebe da se pise o nekoj iskonskoj mrznji ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.