Besic je napisao/la:Za ostanak Okica : @rasavoje @majkl

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Besic je napisao/la:Za ostanak Okica : @rasavoje @majkl
Sikimić igračina bre , a mislim ako sad ne dogurate do PO nećete nikadmarconato je napisao/la:Treba doci do play offa, a sa Sikimićem sigurnoBesic je napisao/la:Sikimic i Hugo vode Zvezdu do play off EL gde ih zaustavlja neko iz BHTPL. Trebali bi nekad odigrat prijateljsku s ovom Zvezdom cisto da vide gde su.
Jesi mi sad porast'o u očimaHeraklitMracni je napisao/la:Sefko Okic je u rangu hebibovica i da nije usao u klan davno bi on otjeran bio , ne vidim gdje bi mogao igrati , frajer nema nista ... ni visinu , ni brzinu , ni tehniku , ni pas ni staminu ma nema nista , al eto mogao bi u rudaru iz kaknja u drugoj ligi igrati kao i nasi nekad davno bivsi igraci , gogalic i valentic ...
Harba je pristojna zamjena, nije toliko los koliko se ovdje prica.moj uzor-S.G je napisao/la:Sefko, Kramar, Partizanov mali, Cezar?, vjerovatno se na Delaca vise ne racuna, Harba. Nadam se da od njih nema nista sledece sezone. Barbaric ode, ne znam do kad je Benko sa nama, da li ce prodat Dulju na ljeto..
Opet ce bit dosta odlazaka/dolazaka, nikako da napravimo neki kostur ekipe..
ne bi ja partizanovog malog otjer'o , nije loš, zna igrati...pružiti mu priliku bar , ako nije neka pljačka obeštećenje to...moj uzor-S.G je napisao/la:Sefko, Kramar, Partizanov mali, Cezar?, vjerovatno se na Delaca vise ne racuna, Harba. Nadam se da od njih nema nista sledece sezone. Barbaric ode, ne znam do kad je Benko sa nama, da li ce prodat Dulju na ljeto..
Harba koje pare traži(tj. ima u klubu) ne bi ga doveo da s njim u paketu dođu Alexis Texas i Jenna JamesonRahma je napisao/la:Harba je pristojna zamjena, nije toliko los koliko se ovdje prica.moj uzor-S.G je napisao/la:Sefko, Kramar, Partizanov mali, Cezar?, vjerovatno se na Delaca vise ne racuna, Harba. Nadam se da od njih nema nista sledece sezone. Barbaric ode, ne znam do kad je Benko sa nama, da li ce prodat Dulju na ljeto..
A Riley Reid i Dillion Harper? Priznaj da bi, švalerčino.DenchiNL je napisao/la:Harba koje pare traži(tj. ima u klubu) ne bi ga doveo da s njim u paketu dođu Alexis Texas i Jenna JamesonRahma je napisao/la:Harba je pristojna zamjena, nije toliko los koliko se ovdje prica.moj uzor-S.G je napisao/la:Sefko, Kramar, Partizanov mali, Cezar?, vjerovatno se na Delaca vise ne racuna, Harba. Nadam se da od njih nema nista sledece sezone. Barbaric ode, ne znam do kad je Benko sa nama, da li ce prodat Dulju na ljeto..
Opet ce bit dosta odlazaka/dolazaka, nikako da napravimo neki kostur ekipe..![]()