FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rasavoje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rasavoje » 01 maj 2016, 12:17

Besic je napisao/la:Za ostanak Okica : @rasavoje @majkl
:nedam:
[youtube][/youtube]
Nego si mi ti smijesan, koliko ga ribas, msm da mu se non-stop stuca. :D
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 maj 2016, 12:20

Vratio se KLAUDIO konačno :opaopa: :opaopa:

@rasavoje u kakvoj si ti vezi sa Šekijem :problem: :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 01 maj 2016, 12:20

@Besicu

Rodjo, neutralisi se! :P

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 maj 2016, 12:21

Vrijeme je da neko preuzme odgovornos za gubitak od minumu 1m km. Dali kusta ili dino ili oboica.

Dzemkic,zukanovuc uscuplic 1, uscuplic 2 pa i hurtic ti ljudi nebi smjeli pric kosevu na 12 km. ODGOVORNOST GDJE JE REZULTATA NEMA

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 01 maj 2016, 12:22

Sefko Okic je u rangu hebibovica i da nije usao u klan davno bi on otjeran bio , ne vidim gdje bi mogao igrati , frajer nema nista ... ni visinu , ni brzinu , ni tehniku , ni pas ni staminu ma nema nista , al eto mogao bi u rudaru iz kaknja u drugoj ligi igrati kao i nasi nekad davno bivsi igraci , gogalic i valentic ...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 maj 2016, 12:23

Meni je drago da se Klaudio vratio da naredi da se održi skupština i o čemu će se treba raspravljati plus ih je sve pozvao na ODGOVORNOS. :mrgreen:

Kako botovi mjenjaju tabore s vremenom. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 maj 2016, 12:24

marconato je napisao/la:
Besic je napisao/la:Sikimic i Hugo vode Zvezdu do play off EL gde ih zaustavlja neko iz BHTPL. Trebali bi nekad odigrat prijateljsku s ovom Zvezdom cisto da vide gde su. :mrgreen:
Treba doci do play offa, a sa Sikimićem sigurno :mrgreen:
Sikimić igračina bre , a mislim ako sad ne dogurate do PO nećete nikad :mrgreen:

rasavoje jest teško s tobom :kafa:

Klaudio buraz sad nastupa pilana zbog gramatike :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 01 maj 2016, 12:26

Neka tebe nama a i tebi SevkA, ne bih se drugacije nasmijala ovdje. :D

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 12:27

Da ubuduće pišem ovdje ili Opće diskusije?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 maj 2016, 12:31

HeraklitMracni je napisao/la:Sefko Okic je u rangu hebibovica i da nije usao u klan davno bi on otjeran bio , ne vidim gdje bi mogao igrati , frajer nema nista ... ni visinu , ni brzinu , ni tehniku , ni pas ni staminu ma nema nista , al eto mogao bi u rudaru iz kaknja u drugoj ligi igrati kao i nasi nekad davno bivsi igraci , gogalic i valentic ...
Jesi mi sad porast'o u očima :o sve tačno onako kako bih ja napisao .

@rasavoje neka nama mene , a neka nekom drugom Sheleta , muko moja pređi na drugoga :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 01 maj 2016, 12:41

pa i ja sam suzdržan, mada mi je od dolaska bilo jasno kakav je Šefko jbg
10 golova po sezoni plafon, pa igrao 11 ili 711 tekmi isto...
ima tehnike i fudbala u nogama, ali ima i kafane u žilama pa to 2 zajedno daju apsolutno bolesne oscilacije....
e pa se sjetim Zuricha i 350K-eka eura pa me neka tuga obuzme kuknjava :urnebes: :plac:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 01 maj 2016, 12:45

Sefko, Kramar, Partizanov mali, Cezar?, vjerovatno se na Delaca vise ne racuna, Harba. Nadam se da od njih nema nista sledece sezone. Barbaric ode, ne znam do kad je Benko sa nama, da li ce prodat Dulju na ljeto..

Opet ce bit dosta odlazaka/dolazaka, nikako da napravimo neki kostur ekipe..
ZZ

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 maj 2016, 12:52

A vidim navijate za odlazak Dina, a koga bi eto vi umjesto njega? Ko je to bolji? Ko ce to dignuti sve na stare puteve slave?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 01 maj 2016, 12:53

moj uzor-S.G je napisao/la:Sefko, Kramar, Partizanov mali, Cezar?, vjerovatno se na Delaca vise ne racuna, Harba. Nadam se da od njih nema nista sledece sezone. Barbaric ode, ne znam do kad je Benko sa nama, da li ce prodat Dulju na ljeto..

Harba je pristojna zamjena, nije toliko los koliko se ovdje prica.
Amer Dupovac!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 01 maj 2016, 12:58

moj uzor-S.G je napisao/la:Sefko, Kramar, Partizanov mali, Cezar?, vjerovatno se na Delaca vise ne racuna, Harba. Nadam se da od njih nema nista sledece sezone. Barbaric ode, ne znam do kad je Benko sa nama, da li ce prodat Dulju na ljeto..

ne bi ja partizanovog malog otjer'o , nije loš, zna igrati...pružiti mu priliku bar , ako nije neka pljačka obeštećenje to...
ako smo mogli za Travančića 50 milja dat, vala ovaj je bolji 2 put bar....

ne znam kakav je status Denija i brazilaca , ja bi ih ostavio, pogotovo Denija, a brazilce vidjet na čemu smo treba li prevodioc , reis bi kao i mogao sa Cezarom ne znam šta je....treba vremena da se priviknu, kad smo čekali Bilbiju-Betmena po godine da sebi dođe..možemo i ove pogotovo kad ima ko igrat...vezni red defanzivno pojačat, beka oba dovesti bar po jednog(lijevi mogu 2) i inače pokušati defanzivni rad i pressing dići bar na level 2(od 10)

ali prvo trenera dovesti da valja...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 01 maj 2016, 13:01

Rahma je napisao/la:

Harba koje pare traži(tj. ima u klubu) ne bi ga doveo da s njim u paketu dođu Alexis Texas i Jenna Jameson :crazy: :wave:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 maj 2016, 13:08

DenchiNL je napisao/la:
Rahma je napisao/la:

Harba koje pare traži(tj. ima u klubu) ne bi ga doveo da s njim u paketu dođu Alexis Texas i Jenna Jameson :crazy: :wave:
A Riley Reid i Dillion Harper? Priznaj da bi, švalerčino. :urnebes:

Nekako, objektivnija raja se navikla na ovo "nikad da nas sunce pogleda", ja nestrpljivo čekam ligu 12, ne znam zašto, ali mislim da će to biti naša sezona. :kafa:
Samo Saraj'vo.

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 01 maj 2016, 13:59

Meni je emerson dobar igrac a nakon ove neke adaptacije mislim da bi iduce sezone mogao pokazati jos vise samo ne znam da li on zavisi od cezara i njegovog ostanka.
Ne bi smjeli previse igraca promjeniti
Sevko, kramar, cezar - obavezno
Radovac, kalasi, harba, simonovic --- ?????
Barbaric prodan a moguce i dulja, potrebno je na mjesto ovih sto ih se rjesis dovesti bolje i neka okosnica ekipe mora ostati: pavle, kovac, kadusic, bekic2, rustem, miha, emerson, benko...
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 14:00

Sve ih, osim Ševkije, treba nogirati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 01 maj 2016, 14:02

Ma Sevko je siguran,bar jos godinu :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: zagorski i 47 gostiju.