FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

phily
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la phily » 01 maj 2016, 12:31

------Lewa-- Muller-------
costa----------------coman--
--------vidal---martinez-----
--alaba--boa--benatia--lahm---
-----------neuer--------------

:kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 01 maj 2016, 12:49

Skontajte da Javi nece kod cele igrati DM, sistem je takav da mu ne treba takav DM.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 01 maj 2016, 15:15

cakir sudi, muler obecava vatromet ispred atletikovog gola, a za riberija se jos nista ne zna.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 01 maj 2016, 15:54

****: Franck Ribery will be ready for the game vs Atletico Madrid on Tuesday.
Franck Ribery is back in training today. He's running with the starting eleven.
:cool:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen

#CarloOut

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 01 maj 2016, 16:04

phily je napisao/la:
****: Franck Ribery will be ready for the game vs Atletico Madrid on Tuesday.
Franck Ribery is back in training today. He's running with the starting eleven.
:cool:
Ma kakve veze ima ovo kad kod celavog klauna iz katalonije nikad se nezna ko ce poceti imam osjecaj da ce tomica opet na klupu a i Bilal jos sad kad je lakse povreden. Nadam se samo stopersokom dvojcu javi-medhi ili medhi-jerome ako alaba počne na stoperu ispadamo 100 %

Postavka za utorak
slika
:mrgreen:

Carasko i Godin spremni za uzvrat

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 01 maj 2016, 17:59

Fale ti Thiago i Rafinha u formaciji
:mrgreen:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen

#CarloOut

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 01 maj 2016, 19:28

I ako nisam navijac bayerna , mogu sa sigurnoscu da kazem da prolazite Atletico. 100%.
Mislim da cete vec nakon prvih 30.min rjesiti prolaz., tad ce se Atletico skroz otvoroti i napadati jer im nista drugo i ne preostaje.
A to ce sigurno znati da iskoriste Lewat i Muller..ubjedjen sam da ce Atletico dozivjeti debakl.
Bayern je u prvoj tekmi drzao sve konce igre u svojim rukama i pravo cudo da niste zabili bar jedan pogodak.
Real ce uzeti City 100% , znaci finale sa Realom pa sta bude.
Puno srece u Utorak vece. :cool:

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 01 maj 2016, 20:16

Ove price kojim se ukazuje na "umor" Atletica, fizicki najspremnije ekipe u Europi, samo su dokaz koliko smo trenutno u losoj formi kad nade polazemo u njihov takozvani umor.

Oni nizu pobjede iz utakmice u utakmicu, imaju odlican rezultat za uzvrat, pozitivno ozracje u ekipi, djeluju kao tim, igraju najbolju obranu u Europi i nisu primili gol (osim protiv Barce s igracem manje) ne pamtim od kad. Kod nas ne vlada bas pozitivna atmosfera, poraz u Madridu i remi jucer. Da smo dobili s nekom uvjerljivom igrom i osvojili naslov bez obzira sto je igrala B ekipa to bi napumpalo samopouzdanje svima. Igramo na silu i uz individualnu kvalitetu rjesavamo utakmice, ekipa se toliko mijenja, igraci igraju razlicite pozicije, izgubio se ritam sto je po meni nesto najvaznije.

Sjecam se onog polufinala protiv Lyona, uzvratna utakmica nakon nase pobjede 1:0, lavovima su odgodili ligasku utakmicu da bi se bolje pripremili za uzvrat dok smo mi igrali za vikend. I vidi cuda, ekipa koja je bila odmornija, koja je svu koncentraciju usmjerila na taj uzvrat, izdominirana je i razbijena u Lyonu 3 :0. Ove sezone odmorni Psg je ispao.. puno je jos slicnih primjera i vecinom su lose prolazile ekipe koje su bile odmornije sto je dokaz da je ritam puno vazniji i igra puno vecu ulogu.

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 01 maj 2016, 20:24

jamesrodriguez je napisao/la:I ako nisam navijac bayerna , mogu sa sigurnoscu da kazem da prolazite Atletico. 100%.
Mislim da cete vec nakon prvih 30.min rjesiti prolaz., tad ce se Atletico skroz otvoroti i napadati jer im nista drugo i ne preostaje.
A to ce sigurno znati da iskoriste Lewat i Muller..ubjedjen sam da ce Atletico dozivjeti debakl.
Bayern je u prvoj tekmi drzao sve konce igre u svojim rukama i pravo cudo da niste zabili bar jedan pogodak.
Real ce uzeti City 100% , znaci finale sa Realom pa sta bude.
Puno srece u Utorak vece. :cool:
Hvala i nadam se da ce tako biti :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 maj 2016, 22:59

La Gazzetta | Bayern have decided to pay Miralem Pjanić's €38m release clause. The Bosnian is Ancelotti's #1 option
:pray: :pray:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 02 maj 2016, 13:44

zamisli Pjanića i Vidala na sredini, kreativac i destruktivac + iz slobodnih udaraca za 50% opasniji bi postali, a odbrana Lahm, Boateng, Hummels i Alaba, pa onda krila Costa/Ribery i Coman/Robben i u vršku Lewa i Muller, a na klupi Carlo Ancelotti, pa čovječe ovakav tim je teško na sokeru napravit...dream team bi pravi bio

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 02 maj 2016, 13:51

Kakvih 50%, brat bratu 80% :mrgreen:

Nego ja skoro mislim da sam procitao da je Pjanic kupio kucu u Rimu nedavno, pa mi nesto nema logike da ce bilo gdje ici.

Ali ako Karlo stvarno zahtijeva dolazak Pjanica, a odlazaka Tiaga.

:tokralju: :tokralju:
Mia San Mia

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 maj 2016, 14:01

46% na TM-u da ce Pjanke kod nas op...

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 02 maj 2016, 14:21

ako u ovo par dana na TM pređe 60% to je gotovo, što bi rekli Nijemci: "Pjanic wäre wirklich ein Toptransfer" zna i njemački i talijanski lako će komunicirat i sa igračima i sa trenerom :pray:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 maj 2016, 15:14

Kakav Pjanic. :kafa:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 maj 2016, 16:01

anelbavarac je napisao/la:Kakav Pjanic. :kafa:
Miralem, jedan jedini. :cool:

Uz Bayernovu vezu bi jos vise dosao do izrazaja te sa sigurnoscu bi postao bolji igrac.

Steta samo sto nece biti tu za vrijeme Pepovog mandata, vjerujem da bi vec u prvoj sezoni bio jedan od najboljih igraca u ekipi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 02 maj 2016, 17:25

slika

E sto se ismija :lol:
Mia San Mia

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 maj 2016, 17:41

pjanić i Bayern dva razlicita svijeta.Njemu je i roma preko mogucnosti.Mislim stvarno smijesno,jes Bosanac ali brate dragi neka ga dalje od bayerna.Decko nema nista sta nama treba ili sto mi vec nemamo.Ja mu zelim sve naj u karijeri daleko od toga da nije solidan igrac,ali mi smo tim koji se bori svake godine za sve trofeje i tu ga nikako ne vidim.
Ne znam kako bi on to poboljsao nas vezni red sem sto ima ekstra slobodnjake.Ne znam da ga hebes,mi Kroosa dali a da pjanjica kupujemo,mislim da nasa uprava nije toliko luda.
sad opletite po meni :P
VOLIM BAYERN

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 maj 2016, 18:02

Alaba i Lahm ukoliko budu igrali na bekovskim pozicijama, vjerujem da cemo proci, bez obzira ko bude na krilima. I Costa i Coman i Ribery imaju dovoljno umijeca i znanja, da uz pomoć bekova, probiju njihovu odbranu u nekoliko navrata.

Pjanića sto dalje!
Stern des Südens

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 02 maj 2016, 18:42

Pa koga bi vi umjesto Pjanića?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.