Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nisam ovako bio razocaran jos od tekme protiv Sotona. Nadam se cudu u cetvrtak jer cudo nam treba sa ovakvim pristupom i sa igracke i trenerske strane. Jer ako je morao Cou vani, ne znam zasto je uvodio Ibea pored Bentekea? Obojica su trube nazalost al Benteke makar zna skocit. Zalosno zalosno... bilo mi je draze ispast od Dortmunda nego od ovih...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ma kulijana brate..reko' možda je bolje da svađa kakva počne nego da se piše o utakmici o kojoj se nema nešto posebno ni tipkatiBeyKopites je napisao/la:Svi koji i inače pišu na temi su tu, ne kontamgaston je napisao/la:Jao jao, blago meni..koliko raje odjednom online i odjednom imaju nešto pametno za reći.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- BeyKopites
- Kontakt:
Znači o mučkom zakuhavanju je riječ. Neće ti proći momakgaston je napisao/la:Ma kulijana brate..reko' možda je bolje da svađa kakva počne nego da se piše o utakmici o kojoj se nema nešto posebno ni tipkatiBeyKopites je napisao/la:Svi koji i inače pišu na temi su tu, ne kontamgaston je napisao/la:Jao jao, blago meni..koliko raje odjednom online i odjednom imaju nešto pametno za reći.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ovu utakmicu je Klopp izgubio. Jasan cilj Villarreala je bio da se obori tempo utakmice jer u brzem ritmu bi Liverpool bio bolji, ljudi cak i u kontre nisu htjeli trcati nego su polako gradili napade. Ocekujem isti pristup zutih za sedam dana, a Liverpool bez klasnog veznjaka koji moze ubrzati igru moze samo atmosfera ponjeti do prolaska.
Katastrofalno odrađena utakmica, previse defanzivna taktika, Daniel je morao igrati( i vec me brine taj odnos između Kloppa i Daniela), i na kraju ako vec igras na 0:0, ne mozes praviti presing u 90 minuti i dopustiti protivniku da iz 2-3 pasa dođe do gola, i ne vidim zasto toliki napadi na Morena, nije ni slicna situacija kao kod njihovog gola, Moreno je istrcao kontru, preko pola terena i na kraju nije nikako mogao vidjeti da ima nekoga na drugoj.kumkalesic je napisao/la:Ako smo imali sreće u prošlom europskom duelu, večeras nismo...
Nažalost, jedna loša procjena Tourea i gol je bio neizbježan. Jednostavno, čovjek nije više za ozbiljnog fudbala, al' ga Klopp ni sam ne znam zašto forsira ispred Skrtela.
I ovo uvođenje Ibea je bila loša odluka, jer mali je totalno izgubljen na terenu zadnjih mjeseci...
Nisam do sada nešto kritikovao Švabu, ali večerašnja taktika i izmjene, bar po meni, nisu dobro odrađeni...
Imam osjecaj da smo vec u ovoj utakmici mogli mozda rijesiti pitanje prolaska samo da smo bili hrabriji, i da je Daniel igrao. Ovako smo sad u teskoj situaciji, ne smijemo primiti gol doma, ali vise sad vjerujem da mozemo proci dalje, nego prije utakmice sa Dortmundom.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- thekoplegend
- Kontakt:
Ovo veceras nije toliko lose izgledalo, moglo se zabiti iz par prilika ali eto, nije se dalo. Primili smo najgorem mogucem trenutku i to je to. Vidjelo se da je Klopp zelio izbjeci poraz i sve je islo po planu do zadnjeg trenutka..
Ne znam za vas, ali ja sam nekako i miran, cvrsto vjerujem u pobjedu i prolaz sljedeci cetvrtak.
Sad za vikend Sturri neka igra prvih 60 minuta max., a onda ubaciti Bentekea da ovaj bude svjez za revans. Bez Daniela nema ko dati go ekipi koja ce se vjerovatno doci braniti na Anfield i pokusavati na kontre zabiti.
Nadam se da ce opet Ojo, Ward, Stewart Randall i eventualno Smith dobiti minutazu.
Ne znam za vas, ali ja sam nekako i miran, cvrsto vjerujem u pobjedu i prolaz sljedeci cetvrtak.
Sad za vikend Sturri neka igra prvih 60 minuta max., a onda ubaciti Bentekea da ovaj bude svjez za revans. Bez Daniela nema ko dati go ekipi koja ce se vjerovatno doci braniti na Anfield i pokusavati na kontre zabiti.
Nadam se da ce opet Ojo, Ward, Stewart Randall i eventualno Smith dobiti minutazu.
Benteke i Daniel su trebali uci u drugom poluvremenu,od 60 minute .Onda bi bilo drukcije,a inace bit ce tesko u uzvratu,neka vilareal da jedan gol nemamo sanse onda ,bit ce gotovo
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Utakmica uopšte nije loše odrađena. Taktički Klopp odradio jako dobro i igrači su igrali solidno i odgovorili zadatku, uopšte ne vidim smisao da kritikuje neko genija Kloppa ili igrače, svi su odradili dobro osim Ibea koji realno nema šta tražiti u ovom klubu, apsolutno ispod svakog nivoa. Morate razumjeti da fali 4 igrača ekipi, jako bitna igrača i da se je igralo u gostima u Španiji a završnica je takmičenja, ko imalo konta fudbal i razumije se može skontati a nije rješenje kritikovati nekog ko zna više od vas sviju zajedno. Dešava se onakav kiks u zadnjoj minuti kad su svi mislili da je kraj i to nije greška jednog igrača npr. kao što ovaj gore kaže za Tourea, tip je odigrao odličnu utakmicu i taj igrač po meni može ostati još u Liverpulu jer je požrtvovan i iskusan štoper, jak i zna 1na1, nemoj kenjati bezveze. Dešava se pola ekipe je zastalo u zadnjoj minuti i kiks ****. Do te zadnje minute je sve teklo po plnau kako treba i kako je Jurgen želio. Dobra postava i odigrana tekma samo taj peh na kraju ali to je tako i sad treba dalje , ima tekma na Anfieldu i tu će biti pakao, ovo se mora proći, Villarela nije loša ekipa ali nisu tako sposobni da prođu Liverpul ipak, sinoć su imali malo sreće, ali tamo neće.
Ovo je kloppov poraz kritilovao sam vec ranije ovj kukavicku taktiku i sada je platio cijenu za to, realno liverpool moze proci i villareal je bio los ali odigrati utakmicu a da ni u jednom trenutku ne pokusas pobjediti meni nema nikakvog smisla bolje da su u engleskoj ostali. Znaci citava utakmica bez ikakve ofanzivne igre... i bez volje i zelje da se napadne i pokusa postici gol.
I sa izmjenama je totalnk promašio ok morao je coutinha zamjeniti ali sto je najgore mi bi vise koristi imali da je coutinho dobio crveni karton nego sto je u igru usao najgori igrac koji ima ugovor sa liverpoolom, po meni najgora kloppova utakmica od kad je u liverpoolu.
I sa izmjenama je totalnk promašio ok morao je coutinha zamjeniti ali sto je najgore mi bi vise koristi imali da je coutinho dobio crveni karton nego sto je u igru usao najgori igrac koji ima ugovor sa liverpoolom, po meni najgora kloppova utakmica od kad je u liverpoolu.
You are someone else I am still right here
Da ti nisi gledao utakmicu,tj. da si odmah ugasio TV,možda bi i pobijedili.fera je napisao/la:Ovo je kloppov poraz kritilovao sam vec ranije ovj kukavicku taktiku i sada je platio cijenu za to, realno liverpool moze proci i villareal je bio los ali odigrati utakmicu a da ni u jednom trenutku ne pokusas pobjediti meni nema nikakvog smisla bolje da su u engleskoj ostali. Znaci citava utakmica bez ikakve ofanzivne igre... i bez volje i zelje da se napadne i pokusa postici gol.
You'll never walk alone.
Treba dobar je bio al problem je što ce u nekoj od narednih utakmica opet primiti gol ili dva svojom krivicom.Hendo je napisao/la:Treba pohvaliti Minjolea za sinoćnju tekmu.
Ali stvarno je Liverpool dosta cudan tim sinoc smo se svi plasili kako ce se odbrana snaci a onda citav tim odigra prilicno dobro defanzivno mada mislim da bas zbog toga i nismo napravili nešto vise prema naprijed. Pisao sam ovo i kad smo pobjedivali al po meni je ovo naopako ovako se treba kuci igrati a na gostovanju pokusati dati gol ipak nije ovo liga prvaka pa da se šaha igraju

Kuda ide i ovaj fudbal u 3 europske utakmice koje sam gledao ove sedmicr vidio sam 2 gola i 3 dobre šanse

You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odlične vijesti, makar jednu utakmicu do kraja da odigra.EBSCO je napisao/la:Danny Ings se vratio treninzima:
http://www.liverpoolfc.com/news/first-t ... o-training
Mislim da će Klopp na njega ozbiljno računati.

- thekoplegend
- Kontakt:

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
- thekoplegend
- Kontakt:
Today is Liverpool's youngest starting XI in a league match since 1971.
23y 218d - Liverpool's starting lineup average age today is 23 years and 218 days - their youngest in the Premier League. Kids.
23y 218d - Liverpool's starting lineup average age today is 23 years and 218 days - their youngest in the Premier League. Kids.
Je li sve u redu sa Firminom, nema ga ni na klupi?
Someone's mouth said paint them all red.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.