ultrasegamega je napisao/la:
Nemam zvanicne podatke, ali ako se dobro sjecam dobre posjete su bile protiv Celika, Zrinjskog, Sirokog, Slavije u kupu, ali opet kazem jako losa i turbulentna sezona za nas, puna razocaranja i to je u mnogome uticalo na posjetu na Kosevu ove sezone. Velika ocekivanja, a losi rezultati. Dok prosle sezone, kada smo bili u borbi za titulu koju smo na kraju i osvojili, smo imali prosjek od 10-ak hiljada.
Vi se usli u sezonu sa manjim ocekivanjima od nas, a na kraju ste nas nadmasili rezultatima i stvarno vam je posjeta s obzirom na euforiju koja se osjeti na forumu razocaravajuca s obzirom na velicinu grada.
Ti ne razumijes sta ti ja pisem. To su dobre posjete, jesu li vece nego protiv Slobode u kupu? Nisu. Dobra posjeta je i protiv Slobode u prvenstvu. Ja ti pisem da i vi jednu od najboljih posjeta imate protiv Slobode, i to vam je normalno, ali kad se Tusanj napuni protiv Sarajeva ili Zelje to je kompleks tuzlaka? Jel' imamo kompleks i od biscana i konjicana?
Posjeta je losa svugdje, losa je i na Tusnju, samo me nervira sto si kroz sve provukao neki kompleks tuzlaka jer se napuni Tusanj kad nam dodju dugogodisnji sportski rivali, a kada Sloboda dodje na Grbavicu ili Kosevo i stadioni budu poprilicno dobro ispunjeni onda je to normalna stvar, to je zbog sukoba Azmira i Dine?
Da je mala posjeta na Tusnju, slazem se, ali po tvojim postovima bi se dalo zakljuciti da u Sarajevu niko ne dozivljava kada Sloboda dodje, ali brojke govore suprotno. I to je normalna stvar, atraktivan protivnik, dugogodisnje sportsko rivalstvo, duel klubova s tradicijom i historijom, a ne neki kompleks tuzlaka ili sarajlija. O posjeti na Kosevu ili Grbavici uopste ne pisem nego samo poredim brojke kada dodje Sloboda sa ostalim utakmicama, ne pisem o tome da li imate dobru posjetu i sto nemate. Pozdrav.