Samo da vrijeme posluzi,Travnik odradi posao protiv Slobode koja je vjerujem psihicki pala mogao bi to biti najsladji derbi do sada!brzi je napisao/la:Čestitke na tituli,ipak će gradski derbi biti poseban
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
cestitke na tituli i iz ze zasluzili ste i nadam se da cete nas dostojno predstavljati u europi
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- hskzmostar
- Kontakt:
Kao i svaki put do sada,gledaj da se ne obrukas i to je to...ples od dva tjedna!tareizo je napisao/la:cestitke na tituli i iz ze zasluzili ste i nadam se da cete nas dostojno predstavljati u europi

Nije matematički, ali sve je već riješeno. Čestitke na tituli. Bilo je gutavo, šteta što nije otišlo do samog kraja, ali zato su tu sezone koje tek slijede, mi se svakako na ovome nećemo zaustaviti, projekat je mnogo veći. Uživajte i vidimo se u prijateljskoj u Mostaru.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Svima nam je pao kamen sa srca nakon ove pobjede Drine. Tko bi rekao da ce ovo proci lakse od ocekivanog. Necu jos slaviti, u srijedu cu posle tekme

- hskzmostar
- Kontakt:
Samo vi izgubite od Travnika .da se svi skupa prestanemo vise sekirati!wobly92 je napisao/la:Nije matematički, ali sve je već riješeno. Čestitke na tituli. Bilo je gutavo, šteta što nije otišlo do samog kraja, ali zato su tu sezone koje tek slijede, mi se svakako na ovome nećemo zaustaviti, projekat je mnogo veći. Uživajte i vidimo se u prijateljskoj u Mostaru.

SVI!!

-
- Kontakt:
NIJE GOTOVO,NE LETITE BEZVEZE !
- hskzmostar
- Kontakt:

Puno. Dovoljno je rec da su najbrze rastuca firma u Hrvatskoj i da na godisnjoj razini daju duplo vise nego prijasnji najjaci sponzorhskzmostar je napisao/la:Koliko je ovaj PPD Zagreb iskesirao pa odmah glavni sponzor?
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Negdje sam procitao da je PPD u 2014 gidini bio u plusu preko milijardu kuna.Zato koliko god daju njima je to sica a nama puno znaci i hvala im.Kod njih od sada kupujem plin:D:D.Je li istina da ce sponzorirati i ostale klubove iz obitelji Zrinjski,kosarka,rukomet itd?4040deuce je napisao/la:Puno. Dovoljno je rec da su najbrze rastuca firma u Hrvatskoj i da na godisnjoj razini daju duplo vise nego prijasnji najjaci sponzorhskzmostar je napisao/la:Koliko je ovaj PPD Zagreb iskesirao pa odmah glavni sponzor?
Slazem se da treba stisati euforiju jer nece se bodovi sami osvajati u ova tri kola i zato treba biti oprezan da se ne bi i mi poskliznuli ko fukare.Prvo kone dostojanstveno i gospodski ispratit u federalnu ligu a onda nastaviti dalje i u zadnjem kolu napraviti pravu festu.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
PPD bi trebao prodavati električnu energiju, jer je od lani tržište električne energije u BiH liberalizirano.
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Da,ulazu u nogomet,rukomet i kosarkuALOBOLA je napisao/la:Negdje sam procitao da je PPD u 2014 gidini bio u plusu preko milijardu kuna.Zato koliko god daju njima je to sica a nama puno znaci i hvala im.Kod njih od sada kupujem plin:D:D.Je li istina da ce sponzorirati i ostale klubove iz obitelji Zrinjski,kosarka,rukomet itd?4040deuce je napisao/la:Puno. Dovoljno je rec da su najbrze rastuca firma u Hrvatskoj i da na godisnjoj razini daju duplo vise nego prijasnji najjaci sponzorhskzmostar je napisao/la:Koliko je ovaj PPD Zagreb iskesirao pa odmah glavni sponzor?
Slazem se da treba stisati euforiju jer nece se bodovi sami osvajati u ova tri kola i zato treba biti oprezan da se ne bi i mi poskliznuli ko fukare.Prvo kone dostojanstveno i gospodski ispratit u federalnu ligu a onda nastaviti dalje i u zadnjem kolu napraviti pravu festu.
Svaka im dala?Ajde neka malo zivnu i ostali Zrinja klubovi.Kupujemo i struju od njih

P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
Tko je prvi?????? 

-
Još uvijek nije sve gotovo ali se nadam da bi u srijedu a najkasnije u subotu mogli proslaviti titulu...Samo pamet u glavu...
@hskzmostar---nije više tajna, iznos koji nam daje PPD je 300 000 KM samo za ovu godinu...Nakon osvojene titule i eventualno dobrog euro nastupa očekujem da dogodine malo i podebljaju cifru
a očekujem, naravno, da se i još neki sponzori uključe u ovu našu pozitivnu nogometnu priču jer svi vole biti uz šampione 
@hskzmostar---nije više tajna, iznos koji nam daje PPD je 300 000 KM samo za ovu godinu...Nakon osvojene titule i eventualno dobrog euro nastupa očekujem da dogodine malo i podebljaju cifru

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Otkud ta cifra od 300 000 godisnje? Ja sam iz prilicno upucenog izvora cuo iznos od 200.000 godisnje . Nama je to cifra a njima mizerija s obzirom da ce aluminij od njih kupovat plin a tu se radi o desecima miliona prometa godisnje .PiazzaGrande je napisao/la:Još uvijek nije sve gotovo ali se nadam da bi u srijedu a najkasnije u subotu mogli proslaviti titulu...Samo pamet u glavu...
@hskzmostar---nije više tajna, iznos koji nam daje PPD je 300 000 KM samo za ovu godinu...Nakon osvojene titule i eventualno dobrog euro nastupa očekujem da dogodine malo i podebljaju cifrua očekujem, naravno, da se i još neki sponzori uključe u ovu našu pozitivnu nogometnu priču jer svi vole biti uz šampione
-
300 000 KM... 100% Pa i nije mala cifra za naše uvjete... Toliko otprilike, ako imam točan info, TA daje FK Sarajevu...FaustinoAsprilla je napisao/la:Otkud ta cifra od 300 000 godisnje? Ja sam iz prilicno upucenog izvora cuo iznos od 200.000 godisnje . Nama je to cifra a njima mizerija s obzirom da ce aluminij od njih kupovat plin a tu se radi o desecima miliona prometa godisnje .PiazzaGrande je napisao/la:Još uvijek nije sve gotovo ali se nadam da bi u srijedu a najkasnije u subotu mogli proslaviti titulu...Samo pamet u glavu...
@hskzmostar---nije više tajna, iznos koji nam daje PPD je 300 000 KM samo za ovu godinu...Nakon osvojene titule i eventualno dobrog euro nastupa očekujem da dogodine malo i podebljaju cifrua očekujem, naravno, da se i još neki sponzori uključe u ovu našu pozitivnu nogometnu priču jer svi vole biti uz šampione
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Minimalno 1 100 000 KM od UEFA-e plus 300 000 KM od PPD-a plus prodaja jednog igrača ( Karačić ili Graovac ) koji ne smije otići u najpesimističnijoj varijanti ispod 600 000 KM i eto budžeta....bez ostalih prihoda i svih drugih sponzora...nije loše 

Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Neka bola ljudi da i matematicki to potvrdimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.