Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

MuhamedTM

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MuhamedTM » 01 maj 2016, 01:29

2-3 puta citam, odem razmutim soka I opet procitam. Reko ljudi moji ovo nije moguce. Smak svijeta se sprema.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 01:30

MuhamedTM je napisao/la:2-3 puta citam, odem razmutim soka I opet procitam. Reko ljudi moji ovo nije moguce. Smak svijeta se sprema.
Plavo proljeće donosi apokalipsu, solinaševu katarzu i povampirenje duše @hilmo. :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 01 maj 2016, 01:36

High je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:2-3 puta citam, odem razmutim soka I opet procitam. Reko ljudi moji ovo nije moguce. Smak svijeta se sprema.
Plavo proljeće donosi apokalipsu, solinaševu katarzu i povampirenje duše @hilmo. :urnebes:
Nemoj bjezati na onu temu, reci mi jel I tI si za to da Zrinjski uzme titulu a ne Sloboda.
Moras odgovorit, nemoj politicki odgovor.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 01:38

Tuzlaci, ma koliko ih god ja zezao, uvijek prije bacača kamena sa Starog mosta i protagonista večeri poezije sa Čovićem.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 01 maj 2016, 01:40

Normala :thumbup:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 01:43

MuhamedTM je napisao/la:Normala :thumbup:
Sinoć sam vidio da si pooštrio eglenisanje s @joker90, a to mi se ne sviđa. Nadam se da ste to riješili. :kafa:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 01 maj 2016, 01:47

High je napisao/la:
Sinoć sam vidio da si pooštrio eglenisanje s @joker90, a to mi se ne sviđa. Nadam se da ste to riješili. :kafa:
Pooštrio I prešao granicu, samo nije ni njegovo maslo za Ramazana. Vio
Sve pod kontrolom, rijeseno jos sinoc.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 01 maj 2016, 01:49

High je napisao/la:
Nije to nista, i hilmo je zalutao na prepucavanja te udario na moj integritet. :kafa:
Stvari su se otele kontroli, cemu ovo dovoljno govori u prilog. :kafa:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

High

Post Postao/la High » 01 maj 2016, 01:49

Malo sam poželio vonj ove teme. :kafa:

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 01 maj 2016, 01:52

Bore se za duplu krunu, igraju najbolju sezonu u istoriji i koja ulazi u sami finiš, a na tribinama šaćica ljudi. U Tuzli izgleda jedino Sarajevo i Željezničar mogu stadion napuniti, sto dovoljno govori o velicini tih klubova, kao i kompleksima.

Cestitke Zrinjskom na tituli. Igrali su najkonstantnije citavu sezonu.

PS. ne mogu a da se ne sjetim one utakmice na Kosevu u jesenjem dijelu sampionata, kada je Sarajevo bilo dosta bolje, a Zrinjski pogotkom pred kraj utakmice nakon 10 godina odnio pobjedu 0-1. Da je kojim slucajem bio obrnut rezultat, sada bi imali isti broj bodova.
Da ne bi bilo prica "da su babi muda" i ostalih gluposti, zelim samo da kazem sta znaci jedna utakmica.

Kakvu smo sezonu imali, Evropa bi bila kao bingo.

Uprava napolje!

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 01 maj 2016, 09:00

Ma daj, nisu zaslužili uopšte da budu tu na mjestu koje vodi u evropu s onakvom bijednom posjetom kući. Pa mostarski Velež zna imati po 1.500 - 2.000 posjetu, ljudi ispali nakon 10. kola .. katastrofalno

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 01 maj 2016, 09:08

Joe Cole(Kol-Džo) jednim potezom baca projekat evropske Dual-Towers Arene u propast....

fala svima za stolice :-D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 maj 2016, 09:33

ultrasegamega je napisao/la:Bore se za duplu krunu, igraju najbolju sezonu u istoriji i koja ulazi u sami finiš, a na tribinama šaćica ljudi. U Tuzli izgleda jedino Sarajevo i Željezničar mogu stadion napuniti, sto dovoljno govori o velicini tih klubova, kao i kompleksima.
Da se ne lazemo pofino se napunilo i Kosevo i Grbavica u kupu protiv Slobode, dok je bila slabija posjeta kad ste igrali sa slabijim protivnicima. Hocemo li to okarakterisati kao kompleks od tuzlaka, dosli gledati klub koji igra lijep i atraktivan fudbal ili pak nesto drugo?
Nad tobom sunce najljepše sja

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 01 maj 2016, 09:58

pinoglavi je napisao/la:
ultrasegamega je napisao/la:Bore se za duplu krunu, igraju najbolju sezonu u istoriji i koja ulazi u sami finiš, a na tribinama šaćica ljudi. U Tuzli izgleda jedino Sarajevo i Željezničar mogu stadion napuniti, sto dovoljno govori o velicini tih klubova, kao i kompleksima.
Da se ne lazemo pofino se napunilo i Kosevo i Grbavica u kupu protiv Slobode, dok je bila slabija posjeta kad ste igrali sa slabijim protivnicima. Hocemo li to okarakterisati kao kompleks od tuzlaka, dosli gledati klub koji igra lijep i atraktivan fudbal ili pak nesto drugo?
protiv sirokog 10000, protiv zrinjskog 9000, protiv travnika 6000, protiv olimpika 7000, protiv slobode 8000, protiv mladosti 7000...

vidis da ime protivnika ne igra toliko bitnu ulogu kod nas, vec znacaj utakmice... mada bi ja volio vidjeti svaku utakmicu barem 9000 ljudi... :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 01 maj 2016, 10:08

pinoglavi je napisao/la:
Mi smo takav narod da su vecina derbi i rezultat navijaci, a jos Sarajevo igra najlosiju sezonu u zadnjih 10 godina, imamo 7 poraza, promjenili 3 trenera i 40 igraca, navijaci su frustrirani radom uprave i stanjem na tabeli i u klubu s obzirom na kapital kojim se raspolaze, zato je nazalost losija posjeta ove sezone, dok vi igrate najbolju sezonu u istoriji, euforija vas trese, borite se za dva trofeja, Tuzla je veliki grad i svi navijaju za jedan klub, tako da realno je posjeta protiv Sirokog i Drine sramotna. Pogotovo sto se tice kopa Fukara.
Vjerujem da ce se za vikend kad dodje Sarajevo opet traziti karta vise bez obzira na sve.

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 01 maj 2016, 10:10

jovanmaksimovic je napisao/la: protiv sirokog 10000, protiv zrinjskog 9000, protiv travnika 6000, protiv olimpika 7000, protiv slobode 8000, protiv mladosti 7000...

vidis da ime protivnika ne igra toliko bitnu ulogu kod nas, vec znacaj utakmice... mada bi ja volio vidjeti svaku utakmicu barem 9000 ljudi... :roll:
Zeljo ima dobru posjetu zbog euforije. Pojacanja,europska Grbavica,dobri rezultati na proljece...
Prvi dio prvenstva Zeljo je takoder imao sramotnu posjetu koja se ne moze opravdati stanjem unutar grupe (ako ne zelis na jug imas sjever).

Svaka cast na posjeti u drugom dijelu prvenstva,ali vidit cemo koliko ce to potrajati. Za dobrobit Premijer lige BiH nadajmo se sto dulje.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 maj 2016, 10:13

Pa hoce jer je Sarajevo Sarajevo, a Drina Drina.

I Zrinjski je prvak i vjerovatno imaju manju posjetu od nas pa im niko nista ne prigovara..
Bubam sad losa nam posjeta, a treca u ligi. Jel to govori o ligi ili o nama?

I uzmite u obzir da je karta 10. Kod vecine nije toliko vec manje, osim Zelje i Sarajeva.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 01 maj 2016, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 maj 2016, 10:16

ultrasegamega je napisao/la: Mi smo takav narod da su vecina derbi i rezultat navijaci, a jos Sarajevo igra najlosiju sezonu u zadnjih 10 godina, imamo 7 poraza, promjenili 3 trenera i 40 igraca, navijaci su frustrirani radom uprave i stanjem na tabeli i u klubu s obzirom na kapital kojim se raspolaze, zato je nazalost losija posjeta ove sezone, dok vi igrate najbolju sezonu u istoriji, euforija vas trese, borite se za dva trofeja, Tuzla je veliki grad i svi navijaju za jedan klub, tako da realno je posjeta protiv Sirokog i Drine sramotna. Pogotovo sto se tice kopa Fukara.
Vjerujem da ce se za vikend kad dodje Sarajevo opet traziti karta vise bez obzira na sve.
Mozes mi sada reci kakve to veze ima s tim da je u kupu protiv Slobode bila odlicna posjeta na Kosevu?
Nad tobom sunce najljepše sja

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 01 maj 2016, 10:19

Slazem se, ali bar Ultrasi drze neki standardni nivo, za razliku od Fukara.
I niko ne prigovara, razgovaramo opusteno. :)

@pinoglavi
Pa mi smo tad bili u igri za oba trofeja, a sigurno je i Azmir Husic imao uticaja na tu posjetu radi tenzija poslije prve utakmice.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 maj 2016, 10:23

U Travniku dobar sir Sloboda ce dobit cir.Nek ste vi nas izbacili iz kupa to vam je istorijski uspjeh.Vas ce Husref prodat protiv svojih oni njemu obecat klupu a za uzvrat ce vas pitice uzet na tusnju.Radnik odmara i vrsi posebne pripreme za vas vi imate 5 utakmica u 30 dana pola vam je igraca iscrpljeno dakle greska glave sa klupe je bila ocita a to je da je iso na oba fronta sa 13 igraca.Pisi propalo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.