FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Meni je najveci cirkus u svemu da je neki tamo sluzbenik iz Opstine nesto pogrijesio i da ustvari radi toga imamo ove probleme. Meni mi zanimljivo bilo cuti i sta na sve kazu iz Sportskog drustva. Ima li iko od ovih novinarcina da pronadje nekog iz SD i pruzi mu priliku da i on nesto kaze. **** ti novinarsto nase.
- amazon
- Kontakt:
Jarane, to pravnim putem ce ti trajat jos 10 godina. Nisam ja optimista u vezi ovog nikako.zaboljegzelju je napisao/la:Naivni smo bili svih godina kada su nam obećavali bagere na Grbavici, naivni ali naučili smo školu. Tada sam rekao, nemoj nam pomagati, niti ti, niti bilo kod drugi na taj način, ali pustite nas da sami radimo, bez podmetanja nogu. Pogotovo ako je to podmetanje nogu zarad ličnih interesa i talova, a preko leđa najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.
Opet kažem, nadam se da će se klub pravnim putem izboriti za ono što ga sljeduje, te da ćemo iz ovoga izaći još jači.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
U cijeloj ovoj stvari neki su naivno vjerovali da mogu priskrbiti korist od tuđe imovine.zaboljegzelju je napisao/la:Naivni smo bili svih godina kada su nam obećavali bagere na Grbavici, naivni ali naučili smo školu. Tada sam rekao, nemoj nam pomagati, niti ti, niti bilo kod drugi na taj način, ali pustite nas da sami radimo, bez podmetanja nogu. Pogotovo ako je to podmetanje nogu zarad ličnih interesa i talova, a preko leđa najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.
Opet kažem, nadam se da će se klub pravnim putem izboriti za ono što ga sljeduje, te da ćemo iz ovoga izaći još jači.
Naime, u našem klubu trenutno su angažovani pravnici koji će pojesti općinske moljce,
koji su, po svemu sudeći i ne znam iz kojih razloga,ŠARALI PO PAPIRIMA,kao im je bio
ćeif. No iz nekih drugih izvora znam da će se ovo završiti veoma brzo jer klub posjedu
je originalnu dokumentaciju koja potvrđuje navode iz saopštenja.Prema tome,ako je
neko i pomislio da nam u UPRAVI SJEDE NAIVCI ONDA SE GRDNO ZAJEBAO PA I SAM
načelnik.VTŽ

-
- Kontakt:
prisutanod1964 je napisao/la:U cijeloj ovoj stvari neki su naivno vjerovali da mogu priskrbiti korist od tuđe imovine.zaboljegzelju je napisao/la:Naivni smo bili svih godina kada su nam obećavali bagere na Grbavici, naivni ali naučili smo školu. Tada sam rekao, nemoj nam pomagati, niti ti, niti bilo kod drugi na taj način, ali pustite nas da sami radimo, bez podmetanja nogu. Pogotovo ako je to podmetanje nogu zarad ličnih interesa i talova, a preko leđa najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba.
Naime, u našem klubu trenutno su angažovani pravnici koji će pojesti općinske moljce,
koji su, po svemu sudeći i ne znam iz kojih razloga,ŠARALI PO PAPIRIMA,kao im je bio
ćeif. No iz nekih drugih izvora znam da će se ovo završiti veoma brzo jer klub posjedu
je originalnu dokumentaciju koja potvrđuje navode iz saopštenja.Prema tome,ako je
neko i pomislio da nam u UPRAVI SJEDE NAIVCI ONDA SE GRDNO ZAJEBAO PA I SAM
načelnik.VTŽ

Ako je tako, popravio si mi dan!
Mislim da, ukoliko sve prođe kako pišeš, u budućnosti će biti sve manje
onih koji će na neke mahalske priče pokušavati izvući korist od našeg Želje,
a ostali šarlatani i paraziti će klub zaobilaziti u širokom luku!
|***Against Modern Football***|
- amazon
- Kontakt:
A kako Celika pobjediti?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
http://fkzeljeznicar.ba/dodatna-pojasnj ... evo/19906/
Trebaju se navijaci skupit i s prosvjedima pocet. Trazit ove uhljebe iz SD-a i Opstine, jasne su im namjere...
Trebaju se navijaci skupit i s prosvjedima pocet. Trazit ove uhljebe iz SD-a i Opstine, jasne su im namjere...
Mislim da to nije najbolji nacin. Polako, vidjet cemo sta ce se desiti. Imamo mi u klubu mnogo dobrih pravnika i ocekujem da cemo sve na legalan nacin dobiti. Samo jos jednom da ponovim, ne trebamo mi raditi nista sto nije legalno. Mislim na zapocinjanje radova bez urbanisticke dozvole. Zeljo to sebi ne smije dozvoliti.Omar500 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/dodatna-pojasnj ... evo/19906/
S bismiletom pa da krenemo.
Povratak nakon dugo vremena.
Puna podrska Edisu I igracima. Milina viditi onako popunjenu Grbavicu.
Stativa Lendrina ko Torresova protiv Bayerna, rano se poceo radovati. Onda precka od Ace pa **** ti lipu sta jos treba. Viktorije smo igrali jedno vrijeme bili na njihovoj polovini.
Umorni smo to se vidi, jos smo u prvoj polovici sezone izgubili kuci bodova I to nas je kostalo patnje sad. Svaka tekma zivot ili smrt.
Volim te Zeljo!
Stativa Lendrina ko Torresova protiv Bayerna, rano se poceo radovati. Onda precka od Ace pa **** ti lipu sta jos treba. Viktorije smo igrali jedno vrijeme bili na njihovoj polovini.
Umorni smo to se vidi, jos smo u prvoj polovici sezone izgubili kuci bodova I to nas je kostalo patnje sad. Svaka tekma zivot ili smrt.
Volim te Zeljo!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Mislim da nije Aco precku uzdramo. Lendric je i precku pogodio, jos se trese **** je zivot. Zao mi je dva boda ali na kraju se ispostavi da ni jedan nije toliko losMuhamedTM je napisao/la:S bismiletom pa da krenemo.
Volim te Zeljo!

Nadam se da ce tako biti. Nego, nagledas se svega u ovoj drzavi, pa znas vec.samoplavi je napisao/la:Mislim da to nije najbolji nacin. Polako, vidjet cemo sta ce se desiti. Imamo mi u klubu mnogo dobrih pravnika i ocekujem da cemo sve na legalan nacin dobiti. Samo jos jednom da ponovim, ne trebamo mi raditi nista sto nije legalno. Mislim na zapocinjanje radova bez urbanisticke dozvole. Zeljo to sebi ne smije dozvoliti.Omar500 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/dodatna-pojasnj ... evo/19906/
A dobro je ispalo, Olimpic uze Sirokog, Drina Slobodu, komplikuje se pravo u zavrsnici, svega ce biti. Idemo hrabro i borbeno na BP i rezultat nece izostati.

Zadnja izmjena: Omar500, dana/u 30 apr 2016, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
- plavousrcu
- Kontakt:
Teska je situacija oko ovih pizdarija sa SD i cini mi se da su neki organizovani protesti pred oocinom najbolji izbor. Uskoro su lokalni izbori, Koldzo ce biti kandidat i moramo to iskoristiti.
-
Da razjasnim - KLUB NIJE PODUZEO NITI JEDNU RADNJU KOJA JE NELEGALNAsamoplavi je napisao/la:Mislim da to nije najbolji nacin. Polako, vidjet cemo sta ce se desiti. Imamo mi u klubu mnogo dobrih pravnika i ocekujem da cemo sve na legalan nacin dobiti. Samo jos jednom da ponovim, ne trebamo mi raditi nista sto nije legalno. Mislim na zapocinjanje radova bez urbanisticke dozvole. Zeljo to sebi ne smije dozvoliti.Omar500 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/dodatna-pojasnj ... evo/19906/
A POGOTOVO U SEGMENTU GRADNJE:SVE ŠTO JE DO SADA URAĐENO JE LEGALNO.
PREMA TOME,SVE ŠTO ĆE USLIJEDITI JE VRAĆANJE U PRVOBITNO STANJE,KOJE JE,
JOŠ JEDNOM NAGLAŠAVAM NARUŠENO ČINJENJEM TREĆE OSOBE I TO BEZ PRAVNOG
OSNOVA.SMATRAM ZA POTREBNO JOŠ JEDNOM NAGLASITI DA, SAMO NEKO KO NE
POZNAJE TRENUTNO VODEĆE LJUDE U UPRAVI, MOŽE POSUMNJATI U NJIHOV
DIGNITET.O OVIM DRUGIM NE ŽELIM TROŠITI PROSTOR I VAŠE VRIJEME,NO
ODGOVORNO TRVDIM DA ĆE BITI PORAŽENI I TO TEŠKO. VTŽ

Edit: nije Aco izgleda Lendra ali bio sam siguran da je betman. Zezno se.samoplavi je napisao/la:Mislim da nije Aco precku uzdramo. Lendric je i precku pogodio, jos se trese **** je zivot. Zao mi je dva boda ali na kraju se ispostavi da ni jedan nije toliko losMuhamedTM je napisao/la:S bismiletom pa da krenemo.
Volim te Zeljo!.
Ona Lendriceva stativa u 9 min ja sam mislio 99% ulazi.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 01 maj 2016, 03:35, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
****, nisam pravnik pa ne baratam tim pojmovima. Mislio sam na to da nismo trebali poceti bilo kakve radove dok za to nismo imali dozvole. Po onom jucerasnjem saopstenju cini mi se da smo to uradili. Sad je to manje bitno, ali eto nekako mi krivo radi dusmana. Imat ce s cim ispirati usta.prisutanod1964 je napisao/la:Da razjasnim - KLUB NIJE PODUZEO NITI JEDNU RADNJU KOJA JE NELEGALNAsamoplavi je napisao/la:Mislim da to nije najbolji nacin. Polako, vidjet cemo sta ce se desiti. Imamo mi u klubu mnogo dobrih pravnika i ocekujem da cemo sve na legalan nacin dobiti. Samo jos jednom da ponovim, ne trebamo mi raditi nista sto nije legalno. Mislim na zapocinjanje radova bez urbanisticke dozvole. Zeljo to sebi ne smije dozvoliti.Omar500 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/dodatna-pojasnj ... evo/19906/
A POGOTOVO U SEGMENTU GRADNJE:SVE ŠTO JE DO SADA URAĐENO JE LEGALNO.
PREMA TOME,SVE ŠTO ĆE USLIJEDITI JE VRAĆANJE U PRVOBITNO STANJE,KOJE JE,
JOŠ JEDNOM NAGLAŠAVAM NARUŠENO ČINJENJEM TREĆE OSOBE I TO BEZ PRAVNOG
OSNOVA.SMATRAM ZA POTREBNO JOŠ JEDNOM NAGLASITI DA, SAMO NEKO KO NE
POZNAJE TRENUTNO VODEĆE LJUDE U UPRAVI, MOŽE POSUMNJATI U NJIHOV
DIGNITET.O OVIM DRUGIM NE ŽELIM TROŠITI PROSTOR I VAŠE VRIJEME,NO
ODGOVORNO TRVDIM DA ĆE BITI PORAŽENI I TO TEŠKO. VTŽ
****, nisam pravnik pa ne baratam tim pojmovima. Mislio sam na to da nismo trebali poceti bilo kakve radove dok za to nismo imali dozvole. Po onom jucerasnjem saopstenju cini mi se da smo to uradili. Sad je to manje bitno, ali eto nekako mi krivo radi dusmana. Imat ce s cim ispirati usta.[/quote]
Dobio se od opstine usmeni dogovor da ce to biti gotovo. Da smo ih mi cekali, ne bi stigli uradit stadion za europe, ako istu izborimo, jel. Ne zaboravi, zivimo u Bosni. Negdje se te stvari zavrse za dan, a kod nas...
Dobio se od opstine usmeni dogovor da ce to biti gotovo. Da smo ih mi cekali, ne bi stigli uradit stadion za europe, ako istu izborimo, jel. Ne zaboravi, zivimo u Bosni. Negdje se te stvari zavrse za dan, a kod nas...
Imaju zaduzeni ljudi da vode brigu o tome, mi samo trebamo pomagati na sve moguce nacine I pustit se suplje. Podrska svima koji rade dobro za Zelju.
Imas oci I fino citaj sta je klub izdao u javnost.
Imas oci I fino citaj sta je klub izdao u javnost.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Razumijem Omar, ali eto malo mi cudno sve bilo jer ovi nasi sada bas paze na te stvari. Pa mi najvise novca na plate u ligi trosimo jer placamo drzavi 70 posto doprinosa. To niti jedan klub ne radi, mogu zivotom garantovati.
Meni je zao Dženisa I Dade . Mislio sam da ce planuti I vec mozda otici u ino.
Meilsona ni na mapi, na turniru pravio pitare sitnim. Šved se mora priviknuti.
Bekrija kralju daj malo to toplo-hladno balansiraj.
Sta nam uradise igraci ko Kokot, Mladenovic, Uzelac. Djelma glumio, da je osto bili bi za 20% jaci nego sad.
Onda one kardinalne greske Antolovica u par navrata prve polovice.
Zbog toga sad kuburimo I strahujemo za Europu.
Sta nam uradise igraci ko Kokot, Mladenovic, Uzelac. Djelma glumio, da je osto bili bi za 20% jaci nego sad.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Dado se tek oporavio, nije u formi to je sigurno a nama svaka tekma je ko finale I normalno je da nece rizikovati s Dadom. Dženis bolji od Djermanovica sidraša.TikTak je napisao/la:Bice sigurno otkaza na kraju sezone. Izborili Evropu ili ne, otkaza ce biti. Meni je Bekric najvece razocaranje jer znam koliko moze ili koliko je mogao. Sta je s Dadom? Oporavio se ali ga nema nigdje.MuhamedTM je napisao/la:Meni je zao Dženisa I Dade . Mislio sam da ce planuti I vec mozda otici u ino.
Ne znam sta da kazem za Bekriju pravo mi je drag igrac ali ko da nema snage da potrci. Zao mi Blagojevica trci za 2 covjeka.
Nego kako smo poceli sezonu dobro je, kako je moglo biti. Samo treba pozitiva.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Taj pocetak nas je skupo kostao. A sjeetite se Evrope, nasih utakmica. Ode Baja, ode Amir i moralo se odraziti na rezultat i igre.MuhamedTM je napisao/la:Dado se tek oporavio, nije u formi to je sigurno a nama svaka tekma je ko finale I normalno je da nece rizikovati s Dadom. Dženis bolji od Djermanovica sidraša.TikTak je napisao/la:Bice sigurno otkaza na kraju sezone. Izborili Evropu ili ne, otkaza ce biti. Meni je Bekric najvece razocaranje jer znam koliko moze ili koliko je mogao. Sta je s Dadom? Oporavio se ali ga nema nigdje.MuhamedTM je napisao/la:Meni je zao Dženisa I Dade . Mislio sam da ce planuti I vec mozda otici u ino.
Ne znam sta da kazem za Bekriju pravo mi je drag igrac ali ko da nema snage da potrci. Zao mi Blagojevica trci za 2 covjeka.
Nego kako smo poceli sezonu dobro je, kako je moglo biti. Samo treba pozitiva.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 24 gosta.