Husrefu.FaustinoAsprilla je napisao/la:Moze samo jedno pitanje. Kome smeta europska Sloboda ??

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Husrefu.FaustinoAsprilla je napisao/la:Moze samo jedno pitanje. Kome smeta europska Sloboda ??
E da smo imali ovaku upravu od početka. Ali kasno je sads. Bitno da se udare temelji za budućnost. I ovo ispadnje trećine lige je teška budalaština ali eto.hayden je napisao/la:Vratićemo se jednog dana. Kad tad. S puno boljim uslovima u svakom smislu.
Do tada, uživamo u ovim danima neizmjerne sreće koju nam momci sa nikad manjim budžetom priuštiše. Mnogi bi se mogli ugledati na Drinu i fer utakmice ovog proljeća, podsjećam ispali smo u 11-om kolu. Razmislite.
a Radinovic ?Grk1234 je napisao/la:Pratim ovu ligu od prve sezone,nisam par utakmica propustio,ali veci cobani od ove Slavije nisu gostovali na gradskom,mi smo gola voda i zasluzujemo da ispadnemo ali ova Slavija mora ispasti iz lige i nikad se ne vratiti.
Ljudi kad su dali go poceli su se valjati kao da sve jedan igrac epilepsiju ima,samo padaju,a kad ga primise,pocinje urlanje kao da su iz pecina izasli,odjednom im se vrati snaga,stvarno ovakve ekipe ne trebaju u ligi.
A sto se tice nasih manekena,vjerovatno ce zajedno sa ovim pecinskim ljudima u kukuruz ligu,Radnik mozemo dobiti samo ako kupimo,a Vitez stvarno ne znam kako cemo dobiti,protiv Sirokog je izlet.....
Maletic sa skoro 40 godina jedini trci,do njegove povrijede i nekako,poslije hrkljus.
To znaci sest losih, sest dobrih... Solidna ligaakisarajevo92 je napisao/la:Liga 12 sa Krupom, Vitezom, Mladosti, Zvijezdom, Radnikom ... pffff, ocekivao sam bolje
Ma nista,go sto je dao 80% je uradio Maletic,petlja,davi loptu,nepotrebne greske na sredini,utopio se u sivilo,onakvih igraca ima po Mrkonjicu,Sipovu....a Radinovic ?
Grk1234 je napisao/la:Ma nista,go sto je dao 80% je uradio Maletic,petlja,davi loptu,nepotrebne greske na sredini,utopio se u sivilo,onakvih igraca ima po Mrkonjicu,Sipovu....a Radinovic ?
Titula dolazi u Tuzlu.GradKamena1 je napisao/la:Znaci da pitam ove hajvane ko je prvi ? Oni ce da se gonjaju sa jednim od najtrofejniji klubova iz drzave.
U nas cim neko iznenađenje odma namjesteno,ja bi prije reko da su se fukarice opustili,a i ova je Drina nas jebla prosle sezone isto !
A onda cete Jokera na forumu da kolektivno unistite provokacijama!Agamemnon je napisao/la:Titula dolazi u Tuzlu.GradKamena1 je napisao/la:Znaci da pitam ove hajvane ko je prvi ? Oni ce da se gonjaju sa jednim od najtrofejniji klubova iz drzave.
U nas cim neko iznenađenje odma namjesteno,ja bi prije reko da su se fukarice opustili,a i ova je Drina nas jebla prosle sezone isto !
Mozda na izlozbu,pehar vec iduce kolo putuje u Mostar u slucaju da Sloboda izgubi od Travnika ,slavlje pod BB,ako ne onda opet pehar putuje za Zrinjskim u Doboj Kakanj...ako pobjedimo opet slavlje ako ne...pehar dolazi opet u Mostar da ga Tuzlaci preuzmu jer igraju najljepsi nogomet sa dedukom Zebom!Agamemnon je napisao/la:Titula dolazi u Tuzlu.GradKamena1 je napisao/la:Znaci da pitam ove hajvane ko je prvi ? Oni ce da se gonjaju sa jednim od najtrofejniji klubova iz drzave.
Ma pusti ga, ljut je na njega zbog onoga..themaniaks je napisao/la:Grk1234 je napisao/la:Ma nista,go sto je dao 80% je uradio Maletic,petlja,davi loptu,nepotrebne greske na sredini,utopio se u sivilo,onakvih igraca ima po Mrkonjicu,Sipovu....a Radinovic ?
Ma putuj igumaneMa pusti ga, ljut je na njega zbog onoga..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.