Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mnogo jednostavnije: Sloboda sada ima izgovor da ispusi i od Sarajeva koje ide u Evropu, a za uzvrat daju posao Celi koji pusta Slobodu u Kupu... 

- PitarBordo
- Kontakt:
Koliko sam ja upratio Gradačac igra sa Gabelom u 29. kolu, a ne sa Fudbalskim Klubom Sarajevo.AdmirLav je napisao/la:Vas pisamo u 29tom kolu mitomani

Samo Saraj'vo.
Momak za Slobodu navija, u čemu je problem?PitarBordo je napisao/la:Koliko sam ja upratio Gradačac igra sa Gabelom u 29. kolu, a ne sa Fudbalskim Klubom Sarajevo.AdmirLav je napisao/la:Vas pisamo u 29tom kolu mitomani
Nad tobom sunce najljepše sja
- PitarBordo
- Kontakt:
Znam ja momka vrlo dobro.pinoglavi je napisao/la:Momak za Slobodu navija, u čemu je problem?PitarBordo je napisao/la:Koliko sam ja upratio Gradačac igra sa Gabelom u 29. kolu, a ne sa Fudbalskim Klubom Sarajevo.AdmirLav je napisao/la:Vas pisamo u 29tom kolu mitomani
A ti, molim te pusti me na miru, nisam ti se obratio uopće.

Samo Saraj'vo.
Čuj pusti me na miru, isto curica u petom razredu koju dječaci iz razreda zezajuPitarBordo je napisao/la:
Znam ja momka vrlo dobro.
A ti, molim te pusti me na miru, nisam ti se obratio uopće.

Nad tobom sunce najljepše sja
- PitarBordo
- Kontakt:
Hvala.pinoglavi je napisao/la:Čuj pusti me na miru, isto curica u petom razredu koju dječaci iz razreda zezajuPitarBordo je napisao/la:
Znam ja momka vrlo dobro.
A ti, molim te pusti me na miru, nisam ti se obratio uopće.Evo pustiti ću te na miru, ne brini

Samo Saraj'vo.
Pa vidi,ima logike...vjerovatno ce takav scenario i da se desi,nemam nista protivSlevinKelevra je napisao/la:Mnogo jednostavnije: Sloboda sada ima izgovor da ispusi i od Sarajeva koje ide u Evropu, a za uzvrat daju posao Celi koji pusta Slobodu u Kupu...

- akisarajevo92
- Kontakt:
samo kod nas kad favorit ne dobije "PRODATO", "NAMJESTENO", pa krecu razne teorije zavjere itd
pisam se na takav mentalitet

pisam se na takav mentalitet
Don't believe the hype.
PitarBordo je napisao/la:Koliko sam ja upratio Gradačac igra sa Gabelom u 29. kolu, a ne sa Fudbalskim Klubom Sarajevo.AdmirLav je napisao/la:Vas pisamo u 29tom kolu mitomani
Mani se ti gradacca nema on veze sa pl bih do sledece sezone. Dok mitomani padaju na Tusnju!
P.s.
Veoma mi je drago ako me znaš, onda sigurno znaš i da će sloboda dobiti.
Sloboda je cijeli život moj !
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako tebe znam onda znam i da Sloboda dobija? Dobro, onda te ne znam.AdmirLav je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Koliko sam ja upratio Gradačac igra sa Gabelom u 29. kolu, a ne sa Fudbalskim Klubom Sarajevo.AdmirLav je napisao/la:Vas pisamo u 29tom kolu mitomani
Mani se ti gradacca nema on veze sa pl bih do sledece sezone. Dok mitomani padaju na Tusnju!
P.s.

Samo Saraj'vo.
Respect za Drinu!!!! Kakvo samaranje samoprozvanog sampiona.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
PitarBordo je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Koliko sam ja upratio Gradačac igra sa Gabelom u 29. kolu, a ne sa Fudbalskim Klubom Sarajevo.AdmirLav je napisao/la:Vas pisamo u 29tom kolu mitomani
P.s.
Ako tebe znam onda znam i da Sloboda dobija? Dobro, onda te ne znam.

nema veze opet sloboda će da pobijedi; )
- PitarBordo
- Kontakt:
To vam je najveći problem. Što cijelu godinu trčite pred rudu. Pa sad počelo da dolazi na naplatu. Umjesto da razmišljaš o Travniku sl. kolo, ti već upisao i tu i protiv nas pobjedu. Ambiciozno za ekipu koja je zadnja tri kola postigla samo jedan gol, nafakaški i primila pet puta više. Uz dva domaća poraza i jednu gostujuću pobjedu kroz iglene uši.AdmirLav je napisao/la:nema veze opet sloboda će da pobijedi; )

Eh to unaprijed kalkulisanje i uzimanje titula se sada vraća.

Samo Saraj'vo.
Selam alejk.pinoglavi je napisao/la:Ne brini se nista nego moli Boga da Sloboda osvoji kup i u zadnjem kolu uzivaj u utakmici izmedju 2 najjace ekipe u drzavi.Virtu4l je napisao/la:Zrinjski vrlo lako može biti prvak prije zadnjeg kola i nikako mi nije jasno zašto se spominje ta utakmica. Sarajevo slavi u Tuzli i Zrinjski je prvak u predzadnjem kolu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Moze samo jedno pitanje. Kome smeta europska Sloboda ??
- PitarBordo
- Kontakt:
Idi bježi ode mi pola piva po monitoru i gelenderu...FaustinoAsprilla je napisao/la:Kome smeta europska Sloboda ??

Samo Saraj'vo.
Listica i ove godine bez evrope 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
care za titulu je rano tek smo došli iz druge lige Al sarajevo će past a sledece godine dupla ako bog da.PitarBordo je napisao/la:To vam je najveći problem. Što cijelu godinu trčite pred rudu. Pa sad počelo da dolazi na naplatu. Umjesto da razmišljaš o Travniku sl. kolo, ti već upisao i tu i protiv nas pobjedu. Ambiciozno za ekipu koja je zadnja tri kola postigla samo jedan gol, nafakaški i primila pet puta više. Uz dva domaća poraza i jednu gostujuću pobjedu kroz iglene uši.AdmirLav je napisao/la:nema veze opet sloboda će da pobijedi; )![]()
Eh to unaprijed kalkulisanje i uzimanje titula se sada vraća.![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Uči na greškama iz ove. Manje ćeš se razočarati slijedeće.AdmirLav je napisao/la:care za titulu je rano tek smo došli iz druge lige Al sarajevo će past a sledece godine dupla ako bog da.

Samo Saraj'vo.
Gdje je onaj padobranac da nas pita ko je prvi?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.