FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

joksimovic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la joksimovic » 30 apr 2016, 21:40

Chinaglia je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Meni je samo zao Azmira Husica ii iii naaasss :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
kako su ti se svidjeli Mehidic i Prses, nasa djeca
Isto kao Lakicevic,Saric,Kostic,Mehmedagic ..... ;)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 apr 2016, 21:41

Fuj komentara na FB stranici :sick:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 apr 2016, 21:42

joksimovic je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Meni je samo zao Azmira Husica ii iii naaasss :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
kako su ti se svidjeli Mehidic i Prses, nasa djeca
Isto kao Lakicevic,Saric,Kostic,Mehmedagic ..... ;)
oni su nas doveli tu gdje jesmo, nisu nasa djeca sigurno
sa nasom djecom bi mnogo cesce gledao ovakve stvari, sjecas se uostalom

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 30 apr 2016, 21:42

NYKnicks Fan je napisao/la:Fuj komentara na FB stranici :sick:
ma briši sve. Samo znaju pljuvati kad ne ide.
kol'ko sam upratila ti si izgleda admin stranice :oops:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 30 apr 2016, 21:44

I nije ih sram :facepalm: siguran sam da niko od onih nije bio na Tusnju :facepalm:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 apr 2016, 21:44

Meni je najgore od pobjede sto svi sada pocinju sa nekim pricama i teorijama, a u biti smo bili nemocni. Lose odigrali, bez poleta i pretjeranog motiva.
Uz to losa postava Musemica, pravi promasaj danas. Bez ikakvog skautinga protivnika i sa nekim igracima kao Govedarica i Prses. U utakmici gdje si desetkovan ostavis Krpica na klupi.

Meni stvarno nije jasno, a i nije mi trebalo ovo danas. Bezveze sam se razocarao i imam osjecaj kao da je sav rad u sezoni danas pao u vodu. Pratio sam ih sve utakmice i nervirao se kao budala i onda oni odigraju ovako, a kao borimo se za titulu? Ako ne mozemo pobjediti Drinu onda nismo zasluzili titulu.
U biti bezveze sam se nervirao i strepio citavu sezonu, nemam sada nikakve satisfakcije ali opet ih pratim. Ovo bolesnika sto dodje na svaku domacu nije zasluzilo ovo danas.

A oni sto dodju kada je derbi samo njih necu niti komentarisati. Oni najvise pljuju i nakon loseg rezultata kazu eto vidis da dodjem, a oni tako igraju. Isto kao da u ovom danas nisu krivi navijaci. I navijaci su krivi za ovaj poraz, zvizde odmah nakon gola i psuju cim nije kako treba. Ili brojka nikakva u biti na tribinama, pa i to je dio ovog pada danas.

Cjelokupni sistem je danas pao, od Husrefa do igraca pa navijaca.

Eto zao mi je samo sto sam pogubio zivce u ovoj sezoni da bi ovako zavrsilo. Pokvario mi je se ne dan vec mjesec u startu.

A sto se tice sezone odlicna je, necu im nikada zvizdati niti Husrefu ali sam nekako potajno se nadao da idemo po titulu :/
I necu prezaliti i da se osvoji kup jer od proslog jula ova prica traje, previse je bilo i nerviranja i prolivenog znoja da ovako zavrsi..

Imali smo finu sansu i steta sto nismo osvojili titulu nakon one jeseni, slabo smo se pojacali i igra nam je pocela padati.

Nadam se bar da uzimamo konacno taj kup!
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 apr 2016, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 30 apr 2016, 21:44

Yebem im majku prazan stadion danas (sjever)a na fcb poplava "navijaca" i pametovanja.
Ovo danas je sramota od tribina do rezultata
Uzmi im plate Azmire kazni za ovu bruku danas.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 apr 2016, 21:45

Aerials je napisao/la:
Jesam, admin svih Slobodinih profila na drustvenim mrezama. :thumbup:

Necu brisati neka ih, da imaju citati sta na kraju sezone. Lete samo oni koji psuju igracima, upravi i strucnom stabu. I navijaci drugih timova.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 apr 2016, 21:49

sloboda72 je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:. . ovdje su se uzele ogromne pare . . .vi skontajte kako god hoćete. . .. .Svaka analiza igrača i igre je bespotrebna . . .
Slažem se . Ovo je školski primjer kladionički prodate utakmice.Zaista mi je žao Husrefa Musemića i navijača Slobode.
Objasnite ovo da svi onda znamo, bez nagadjanja jasno i konkretno.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 apr 2016, 21:51

tuzlak1987 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:. . ovdje su se uzele ogromne pare . . .vi skontajte kako god hoćete. . .. .Svaka analiza igrača i igre je bespotrebna . . .
Slažem se . Ovo je školski primjer kladionički prodate utakmice.Zaista mi je žao Husrefa Musemića i navijača Slobode.
Objasnite ovo da svi onda znamo, bez nagadjanja jasno i konkretno.

slaniskojevska
Kontakt:

Post Postao/la slaniskojevska » 30 apr 2016, 21:54

NYKnicks Fan je napisao/la:
Aerials je napisao/la:
Jesam, admin svih Slobodinih profila na drustvenim mrezama. :thumbup:

Necu brisati neka ih, da imaju citati sta na kraju sezone. Lete samo oni koji psuju igracima, upravi i strucnom stabu. I navijaci drugih timova.
Imao sam zelju da uzmemo kup ispred sarajlija, sad imam zelju da uzmemo kup iz inata ovim sto su rekli da su zavrsili sa Slobodom do kraja sezone..
Mostovi koji nikuda ne vode,fontane koje niko ne gleda.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 30 apr 2016, 21:59

Ojj ljudi sta pisu po face mene sramota pa ovo je i dalje ljudi naj bolja sezona za slobodu ako osvojimo kup ja prezadovoljan da izborimo europu zadovoljan momcima treba podrska u svim utakmicama sta reci tezak poraz ali idemo dalje ljudi i da nas u sto vecem broju dodje protiv radnika sloboda do groba

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 30 apr 2016, 21:59

Nighthawk je napisao/la:Ljudi ja sam toliko propatio sa Slobodom, kroz dosadasnja takmicenja, da bi sad dao sve cetiri preostale ligaske utakmice za taj trofej u kupu. Mnogo sam se puta vracao, sa razno raznih stadiona, strasno tuzan.
E sad mi smo mnogo puta izvarani, nama sve smrdi. Zbog ovakvih utakmica mi nemamo ni jak kop a ni posjetu. Ovo danas nema objasnjenje i sve dok bude ovakvih utakmica ljudi nece vjerovat da je sve posteno. Bruka ljudi (mojih prijatelja sa tribine od prije desetak godina) me veceras zvalo i kazu da zbog ovakvih utakmica ne zele doci na stadion nit ici na gostovanje.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 30 apr 2016, 22:01

adnan27 je napisao/la:Ojj ljudi sta pisu po face mene sramota pa ovo je i dalje ljudi naj bolja sezona za slobodu ako osvojimo kup ja prezadovoljan da izborimo europu zadovoljan momcima treba podrska u svim utakmicama sta reci tezak poraz ali idemo dalje ljudi i da nas u sto vecem broju dodje protiv radnika sloboda do groba
Ma ne možeš ti to kretenima objasniti :roll:
Bolan, bolan, toliko se dobrih stvari desilo ove godine, ne može nam sve med i mlijeko biti :mrgreen: polako, sve dolazi na svoje. Pa cilj nam je bio opstanak, ovo je odlična sezona za nas bez obzira na sve.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 apr 2016, 22:02

A niti u jednoj normalnoj ligi se ekipa nece okrenuti kupu ispred lige. Ja mislim da smo mi ipak danas izgubili jer smo bili nemocni, stigao nas januarski prelazni rok manje vise. Na dusu treneru jer je mogao odluciti da ne bude tako.

Ali evo npr u kupu Radnik ti moze zabiti sretan gol i zatvoriti se. Npr dosta je opcija, oni mogu vrlo lako zabiti i cuvati rez ili pobjediti na penale. Znaci velika je kocka, eto volio bih da mi neko objasni kako je moguce da mi onda idemo na kup? To nam trebaju biti dvije manje bitne utakmice jer je liga prestiznije takmicenje.

Zali Boze sto uopste prodjosmo Celika, bar ne bi ovako se to razvijalo do kraja.

Isto tako mi da smo se odrekli lige ne bi sigurno nam odogovaralo da danas izgubimo. Pa samim porazom danas smo ugrozili Evropu tj nasli se u nezavidnoj poziciji u slucaju poraza u kupu.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 apr 2016, 22:03

slika

slika

slika

slika

slika

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 30 apr 2016, 22:05

e ... nas i mentalitet. Fuj :puke: :puke:

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 30 apr 2016, 22:06

Sloboda se voli kad pobjedjuje i kad gubi poli poraz ali treba vjerovati ovim momcima i dati im maximalnu podrsku sad im je naj vise potrebna

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 apr 2016, 22:08

De banuj ih sve redom NYK, donjeću ti cenera sutra.

Gledam Husrefa, samo što nije zaplakao od huje u ovim izjavama. Kup je naš.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 apr 2016, 22:08

slika

slika

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.