e yebem vam familiju ne možete drini gol dati.. još bi čekao dinamo hendikep i basel 3+ na 800 kermi

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Minut sutnje za nas koji smo igrali ps2adis30 je napisao/la:drina daje gol ccccc
bodi123 je napisao/la:Minut sutnje za nas koji smo igrali ps2adis30 je napisao/la:drina daje gol ccccc
Sad bas pratim na live, kec na Slobodu je oko 1,70, oba daju 1,15adis30 je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Minut sutnje za nas koji smo igrali ps2adis30 je napisao/la:drina daje gol ccccc
Dabogda ga sloboda ne zabila do kraja
Kad nisam se sad slagirao necu nikadadis30 je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Minut sutnje za nas koji smo igrali ps2adis30 je napisao/la:drina daje gol ccccc
Dabogda ga sloboda ne zabila do kraja
Ma udarim na poluvremenu 70 eura na oba ne daju,reko da se dignem malo kfc 1,40 i vidi kako prodjePrinceofVeresija je napisao/la:adis30 je napisao/la:bodi123 je napisao/la:
Minut sutnje za nas koji smo igrali ps2
Kad nisam se sad slagirao necu nikad![]()
![]()
![]()
![]()
proći ćešgambler1899 je napisao/la:chievo fiorentina?? da li neko ima detaljniju analizu za ovu tekmu...jos samo taj par mi ostao na listicu..2 sam igrao
PrinceofVeresija je napisao/la:De jos Barca 3+ za pare![]()
ramos4 je napisao/la:PrinceofVeresija je napisao/la:De jos Barca 3+ za pare![]()
a nadam sezgmiky je napisao/la:proći ćešgambler1899 je napisao/la:chievo fiorentina?? da li neko ima detaljniju analizu za ovu tekmu...jos samo taj par mi ostao na listicu..2 sam igrao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.