FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sreca pa smo imali povoljan raspored...Pa od 4 kod kuce izgubili 3...Dok za ona dva hajd nekako i objasniti ovaj je ccc...Momci su pokazali, prije svega Prses i Mehidic da im nije mjesto ne u Slobodi nego ni u Premijer ligi...Treba ih potjerati u Radnicki na posudbu ako imaju ugovore a ako ako nemaju noga...Ovo im je bila prilika pokazu da mogu makar nosati vodu....
& $ ?
Dajte ba okanite se gluposti. Ko da proda, Azmir? Husref? Bez njih to ne bi moglo. Igrači?sloboda72 je napisao/la:Slažem se . Ovo je školski primjer kladionički prodate utakmice.Zaista mi je žao Husrefa Musemića i navijača Slobode.Tuzlak04 je napisao/la:. . ovdje su se uzele ogromne pare . . .vi skontajte kako god hoćete. . .. .Svaka analiza igrača i igre je bespotrebna . . .

Desilo nam se isto kao i protiv Želje i Širokog, nismo do poluvremena poveli, a onda u drugom primimo i zakujemo. I to uvijek kod kuće. I to uvijek na onaj isti gol, na sjeveru.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma imali su u glavama sigurno cijelo vrijeme misao "ma polako, lako ćemo mi njih dobiti", i to nam se obilo o glavu.
Ne trebamo podcjenjivati nikoga. Lakše smo dobijali bolje ekipe nego ove koje su već ispale.
Ne trebamo podcjenjivati nikoga. Lakše smo dobijali bolje ekipe nego ove koje su već ispale.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Rijec je o pojedinim igracima Slobode a ne o Azmiru i Husrefu.....niko nije pisao o Azmiru i Husrefu.......
🔴⚫️
gledam sad izjavu Husrefa...Dugo nisam vidio nekog trenera tako sj...og...Totalno razocaran...
& $ ?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bolje nemojChinaglia je napisao/la:jos nisam usao na Face da vidim reakcije na stranici, a iskreno, nesto mi se i ne ulazi
mogao bih nekome od vjernih navijaca mater j

Drina iznenadila Slobodu Blagojević: Neobjašnjivo dobro smo odigrali Piše: E. Škorić Danas, 21:07 Trener Drine Cvijetin Blagojević napravio je senzaciju s Drinom. Njegova Drina porazila je na Tušnju Slobodu s 2:0 i tako, čini se, Tuzlacima onemogućila titulu. Zanimljivo da je Blagojević bivši igrač Slobode, pa mu nije bilo lako prihvatiti činjenicu da je srušio Slobodi snove u utakmici u kojoj za njegov tim nije bilo imperativa. "Pomiješane emocije... Profesionalno gledano, drago mi je da smo pobijedili, ali malo mi je teško što smo otežali Slobodi put do titule. Nismo vjerovali u pobjedu. Došli smo da se nadigravamo sa Slobodom. Vjerovatno je Sloboda najbolja ekipa u ligi, ali im je došla kriza. Neobjašnjivo smo odigrali dobro. Desi se takav dan, Bog nas pogleda i to je to", rekao je Blagojević.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/blagojev ... ali/192941
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/blagojev ... ali/192941
Ja volim FK Tuzla City
Pa zar nisu dobro placeni u Slobodi.
-
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:jos nisam usao na Face da vidim reakcije na stranici, a iskreno, nesto mi se i ne ulazi
mogao bih nekome od vjernih navijaca mater j
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
U pravu je covjek, tamo su i igrali ovdje su stojali cijelo poluvrijemetuzla87 je napisao/la: Izgubili od Zelje, izgubili od Sirokog uredu nema veze oprosteno, ali ovo ?? Sram vas bilo !!!

- muhamed121
- Kontakt:
Bezveze pricat o pustanju utakmice sjetite se samo snimaka posle Veleza u Mostaru mislim da je glupo pricat bilo sta o pustanju kad je svima bilo stalo do titule igracima,Musemicu,Azmiru al i ovo nije izgubljena sezona igra europu plus osvojit kup mislim da mozemo bit zadovoljni igraci su danas zakazali i Boze moj borili su se ko lavovi kroz citavu sezonu desaje se ovo svima nije kraj svijeta
-
- Kontakt:
Smijesno je pricati o nekoj prodaji utakmice.Ljudi mi smo se ispatili sa prvom postavom u zvorniku,a danas bez 4 standardna... Sljedeca stanica travnik
VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE
VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE
Mostovi koji nikuda ne vode,fontane koje niko ne gleda.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa dje podrska u drugom poluvremenu da digne momke, kod 0-0 da ih ponese do pobjede koja je mogla mozda donijeti i titulu
podrska otisla na pivu...sve imaju sto navijaci nikad nisu imali i 60 ljudi u kopu 3 kola prije kraja sezone kad se boris za oba trofeja
jesmo li zasluzili bolje ?
a za Husrefa sam rekao u postu odmah nakon prelaznog roka..svjesno je isao na rizik , i sad il ce biti bos il hadzija..ako nesto uspijemo , 90% zasluga ide njemu, ako ispustimo 90 % krivice ide njemu
podrska otisla na pivu...sve imaju sto navijaci nikad nisu imali i 60 ljudi u kopu 3 kola prije kraja sezone kad se boris za oba trofeja
a za Husrefa sam rekao u postu odmah nakon prelaznog roka..svjesno je isao na rizik , i sad il ce biti bos il hadzija..ako nesto uspijemo , 90% zasluga ide njemu, ako ispustimo 90 % krivice ide njemu
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 30 apr 2016, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
oooooo, ooooo, volim te volim Slobodooo, zaa tebee nasaa srcaa bi stalaa, rodjen sam u Tuzli, Boze tebi hvala!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
To je i najzalosnije.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa dje podrska u drugom poluvremenu da digne momke, kod 0-0 da ih ponese do pobjede koja je mogla mozda donijeti i titulu

-
- Kontakt:
Ma ovo je sramota nad sramotama... Sta je sa Fukarama... Gdje su ba svi na Tusnjuuuu? Sljedeci vikend pun Tusanj, i poslije tekme fejs pun statusa kako su svi navijaci Slobode i selfiji sa utakmica, ma mrs u pi*ku materinu!
Kao da su naslutili ono sranje na poluvremenu...ultrasstyle_tz je napisao/la: podrska otisla na pivu...sve imaju sto navijaci nikad nisu imali i 60 ljudi u kopu 3 kola prije kraja sezone kad se boris za oba trofeja
Ruku na srce danas je bilo preloše izdanje, kako na terenu tako i na sjeveru.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Meni je samo zao Azmira Husica ii iii naaassssloboda72 je napisao/la:Slažem se . Ovo je školski primjer kladionički prodate utakmice.Zaista mi je žao Husrefa Musemića i navijača Slobode.Tuzlak04 je napisao/la:. . ovdje su se uzele ogromne pare . . .vi skontajte kako god hoćete. . .. .Svaka analiza igrača i igre je bespotrebna . . .

kako su ti se svidjeli Mehidic i Prses, nasa djecajoksimovic je napisao/la:Meni je samo zao Azmira Husica ii iii naaasss![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:kako su ti se svidjeli Mehidic i Prses, nasa djecajoksimovic je napisao/la:Meni je samo zao Azmira Husica ii iii naaasss![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.