robben je napisao/la:Dabogda mu rafinja I bernat jedini na sahrani bili

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
robben je napisao/la:Dabogda mu rafinja I bernat jedini na sahrani bili
neka, nama se ne žuri, ja barem to danas nisam ni očekivao.Pale_Companion je napisao/la:Vratite šampanjac natrag u hladnjak gospodo
također...thulkazal je napisao/la:po meni Bernat, Thiago, Xabi i Gotze dno dna...
dokle god mi drzimo loptu i diktiramo tempo, alonso je odlican.Klare je napisao/la:Alonso je čovjek s iskustvom, u svakom trenutku će biti bolji od ove trojice, ali Martineza sigurno nećemo gledati u vezi, pa se nadajmo da će Alonso baš u ovoj utakmici dobiti inspiraciju.
Odakle znaš?Bundesliga je napisao/la:Neće Boateng igrati u prvoj protiv Atletica, vjerovatno Martinez-Benatia će biti štoperski par.
atleti neće imati snage da napadaju, pa možemo i alonsa gledati,sekerbay je napisao/la:dokle god mi drzimo loptu i diktiramo tempo, alonso je odlican.
problem je kad protivnik napada. alonso jednostavno nema snage da ganja protivnike.
Ma kakviKlare je napisao/la:Odakle znaš?
to ti gvardiola javio?
Loša ti logistika ovaj put.Bundesliga je napisao/la:jedino logično je da neće igrati od prve s obzirom da je danas odradio 68 minuta nakon duže pauze.
Ne uzdam se u njihov umor baš, Gabi, Grizman, Tores i Koke su po poluvrijeme dobili, tačnije ovo im bio usputni trening, dobro je i onaj Gaučo izmiješao danas, jedini koji odigrali 90, golman, stoper i bek, tako da će oni u 90 min opet nabiti 120km,sekerbay je napisao/la:jos jedna dobra vijest @klare, atleti su se prilicno natrcali protiv raja.
pobijedili su 1:0, grizman zabio u 50 i nekoj minuti.
nema sumnje da u produžecima nemaju šta tražiti, bila bi to sramota za gledati,sekerbay je napisao/la:jsamo daj da se kako doslepamo do produzetka(prvenstveno zbog moje opklade, jelte), ima da ih u istom nafiljemo ko rejal u finalu.
da, prognozioralo se da ce dobiti pv ili sat vremena. on je to premasio plus sto je odigrao na nivou.Klare je napisao/la:Danas je bio test da li on može, a pokazao je da može
ja se uzdam. citavu sezonu igraju ludi hura-fudbal, tako da je u finisu iste svaki predjeni km ustvari kilometar viska.Klare je napisao/la:Ne uzdam se u njihov umor baš
vrlo vjerovatno. pogotovo sto mi u navali imamo dovoljno odmornih igraca. ako ne bude islo, goce i riberi mogu uci oko 70. minute i nabiti dodatni tempo. da, izgleda da riberi nece igrati od pocetka. nesto ga handre ledja.Klare je napisao/la:štaviše mišljenja sam da će pod našim pritiskom i u našoj avliji koja miševima nije baš poznata gdje utočišta krije morati bezglavo trčati i iznad svojih kapaciteta, te bi se taj film iz produžetaka mogao gledati i zadnjih 15-20 min regularnog dijela.
mojne biti siguran. ja sam u stanju pojesti i popiti barem 200 marakaKlare je napisao/la:svakako presijecate u nekakve dječije uloge
Klare je napisao/la:
A kada bi tek Gvardiola došao na ludu ideju pa udružio i Bou i Benatiju i Martina, e onda bi se tek atleti kao bosi po trnju prošetali.
Javi Martineznele-BHF je napisao/la:Ko je Martin Allaha ti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.