FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzla87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzla87 » 30 apr 2016, 20:42

s4mke1987 je napisao/la:Nabijem na **** sve koji navijace koji pljuju posle poraza!
Pa jel ih treba docekati aplauzima i ruzama posle ovoga ?
Jel im neko a rekao posle Zelje i Sirokog ? Ovo je druze sramota htjeli to neki prihvatiti ili ne !
Da smo kiksali protiv Sarajeva ili Zrinjskog u zadnjem kolu siguran sam da bi svi presli preko toga !! Sve odbiti od plate !!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 30 apr 2016, 20:45

Uzeo je ovdje neko pare, mozda pojedini igraci. Mozda i savez otvorio karte pred Azmirom i objasnio mu kako ovdje funkcionisu stvari i da se titule jos uvijek dodjeljuju prije pocetka sezone pa i on rucnu poteg'o
Probati dobiti sljedece dvije i tako osigurati Evropu kroz ligu, ko zna mozda se dogovorilo da i "srpski predstavnik "mora u Evropu, sad se moze sumnjati i u dosadasnji zrijeb u kupu kako nas tako i drugog finaliste

Mozda lupam gluposti i nebuloze ali poslije ovog legitimno pravo je da na neki nacin posumnjam u ovo danas
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 apr 2016, 20:46

Nama Kup i Europa, Zrinjskom liga i Europa, a Sarajevu i Zelji Europa kroz ligu i to je to :thumbup: ;)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 apr 2016, 20:49

Tuzlak04 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:pa nek opet u svlacionici Prses, Salihovic, Mehidic i Todorovic pjevaju "u krvi u krvi mi je da budem prvi ima li ko sa strane da mi na crtu stane" :facepalm: a kad dobiju priliku da igraju nema ih nigdje. komotno nek razgule iz kluba i sa sobom povedu Lakicevica, Ahmeta, Haurdica i Govedaricu :!: onaj Ahmet ne moze prvu federalnu igrati :!:

. . ja kad sam pisao da Ahmet nije dovoljan, pojedini su mi se smijali i spominjali da je najbolji strijelac lige i da nam ne treba nikakvo pojačanje . . .
Da izvineš nemoj se pametan praviti, mi da smo se pitali doveli bi igrača da igramo sa jednom postavom kup a sa drugom ligu, i to da obje ekipe budu favoriti za oba naslova. Sad da li je Husref mogao dovesti jače igrače ili ne na polusezoni to samo možemo nagadjati, ali ja mislim da se ne bi iz Veleža pojačavao ako ima odriješene ruke. @fukaratz jebga nisu oni ni dovedeni da budu u timu koji se ganja za titulu, ovo nam se više poklopilo i kako je tako je.
Nad tobom sunce najljepše sja

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 30 apr 2016, 20:49

Gledaj stoke opet kopiraju postove
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 apr 2016, 20:51

idemo osvojit' Kup i na taj nacin najavit' novo poglavlje u historiji FK Sloboda Tuzla
nasa prica je pocela i trajat' ce, samo sabura, docekali smo Azmira Husica, strpite se malo i za uspjehe ;)

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 30 apr 2016, 20:51

Agamemnon je napisao/la:Gledaj stoke opet kopiraju postove
ma pusti ba, ostaje im da se naslađuju tako. Ne reaguj uopšte, kad vide da ih niko ne registruje odustat će :D
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 30 apr 2016, 20:52

JohnCleese je napisao/la:Uzeo je ovdje neko pare, mozda pojedini igraci. Mozda i savez otvorio karte pred Azmirom i objasnio mu kako ovdje funkcionisu stvari i da se titule jos uvijek dodjeljuju prije pocetka sezone pa i on rucnu poteg'o
Probati dobiti sljedece dvije i tako osigurati Evropu kroz ligu, ko zna mozda se dogovorilo da i "srpski predstavnik "mora u Evropu, sad se moze sumnjati i u dosadasnji zrijeb u kupu kako nas tako i drugog finaliste

Mozda lupam gluposti i nebuloze ali poslije ovog legitimno pravo je da na neki nacin posumnjam u ovo danas

. . .da je neko gledao, sve bi mu bilo jasno. Pa jebote, kako prolaze našu odbranu . . . to je nevjerovatno . . .a tek Pirija . . . ko fol se baci da odbrani . . . jeebote . . .

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 30 apr 2016, 20:52

Ova utakmica je pokazala da Tuzla i njeni gradjani nezasluzuju da imaju sampiona....pred posljednja utakmica kuci u sezoni, pobjedom prilazimo lideru na bod i nas dodje jedva dvije hiljade....ma mrs ba....

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 apr 2016, 20:52

Gledam Azmira, zavrsila se utakmica, covjek ne ustaje, ne moze da vjeruje.....svaka mu cast, valja sve ovo izdrzati, danas je neko debelo naplatio i uzeo gutu para....
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 30 apr 2016, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️

Tuzlaado
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlaado » 30 apr 2016, 20:53

Ovdje kad bi Ronaldo i Mesi igrali u nasoj ligi ne bi se mogla liga osvojiti od lopovluka :D

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 30 apr 2016, 20:55

pinoglavi je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:pa nek opet u svlacionici Prses, Salihovic, Mehidic i Todorovic pjevaju "u krvi u krvi mi je da budem prvi ima li ko sa strane da mi na crtu stane" :facepalm: a kad dobiju priliku da igraju nema ih nigdje. komotno nek razgule iz kluba i sa sobom povedu Lakicevica, Ahmeta, Haurdica i Govedaricu :!: onaj Ahmet ne moze prvu federalnu igrati :!:

. . ja kad sam pisao da Ahmet nije dovoljan, pojedini su mi se smijali i spominjali da je najbolji strijelac lige i da nam ne treba nikakvo pojačanje . . .
Da izvineš nemoj se pametan praviti, mi da smo se pitali doveli bi igrača da igramo sa jednom postavom kup a sa drugom ligu, i to da obje ekipe budu favoriti za oba naslova. Sad da li je Husref mogao dovesti jače igrače ili ne na polusezoni to samo možemo nagadjati, ali ja mislim da se ne bi iz Veleža pojačavao ako ima odriješene ruke. @fukaratz jebga nisu oni ni dovedeni da budu u timu koji se ganja za titulu, ovo nam se više poklopilo i kako je tako je.
. . .nisam mislio na upravu Slobode i da li su mogli dovesti nekoga ili ne . . .nego na pojedince koji su sugerisali da je Ahmet dovoljan . .

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 apr 2016, 20:57

Gdje je onih 8000+ kao protiv Zeljeznicara? :sick:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 apr 2016, 20:58

Tuzlak04 je napisao/la:. . ovdje su se uzele ogromne pare . . .vi skontajte kako god hoćete. . .. .Svaka analiza igrača i igre je bespotrebna . . .
Slažem se . Ovo je školski primjer kladionički prodate utakmice.Zaista mi je žao Husrefa Musemića i navijača Slobode.
Ja volim FK Tuzla City

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 30 apr 2016, 21:03

NYKnicks Fan je napisao/la:Gdje je onih 8000+ kao protiv Zeljeznicara? :sick:
Solina navija za Slobodu!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 30 apr 2016, 21:03

hulehule je napisao/la:Ova utakmica je pokazala da Tuzla i njeni gradjani nezasluzuju da imaju sampiona....
Kada sam rekao da je prerano za titulu upravo sam na ovo mislio.
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 apr 2016, 21:05

Popustite malo sa kladionicama i urotama... Prespavajte... Jutro je pametnije od noći.... Ću, prodali... Pa dal ste normalni jbt....ccccc
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 apr 2016, 21:06

jos nisam usao na Face da vidim reakcije na stranici, a iskreno, nesto mi se i ne ulazi
mogao bih nekome od vjernih navijaca mater j

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 30 apr 2016, 21:08

Tuzlak04 je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Uzeo je ovdje neko pare, mozda pojedini igraci. Mozda i savez otvorio karte pred Azmirom i objasnio mu kako ovdje funkcionisu stvari i da se titule jos uvijek dodjeljuju prije pocetka sezone pa i on rucnu poteg'o

. . .da je neko gledao, sve bi mu bilo jasno. Pa jebote, kako prolaze našu odbranu . . . to je nevjerovatno . . .a tek Pirija . . . ko fol se baci da odbrani . . . jeebote . . .
Zeba se seta po terenu, ali hajde on je takav manje- vise uvijek i kad pobjedjujemo, odbrani nikad nije pomagao, sama zadnja linija kriminalna na celu sa Kenom. Na umor se ne mogu vaditi a izgledali su tako umorno ili bolje reci stidljivo veci dio utakmnice, napadi jalova.
Yebote pa samo uporediti ovu utakmnicu sa onom protiv drine u prvom dijelu sezone, kad smo gubili pa onda sa dozom velike zelje nastavili igrati i napadati jos po onakvom terenu i preokrenili rezultat. Yebotee jos tad oni bili na domacem terenu i bila polovina sezone ravnopravno se borili za opstanak, tada bili u mnogo boljoj situaciji itd itd.... Ne znam
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 30 apr 2016, 21:08

Čuj husrefa, ne ispadamo iz lige... al i ahmetovic je napadac svaka mu cast :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.