FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gerdmuller
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gerdmuller » 30 apr 2016, 18:13

robben je napisao/la:Dabogda mu rafinja I bernat jedini na sahrani bili
:rol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Klare

Post Postao/la Klare » 30 apr 2016, 18:16

Pale_Companion je napisao/la:Vratite šampanjac natrag u hladnjak gospodo :kafa:
neka, nama se ne žuri, ja barem to danas nisam ni očekivao.
uostalom drago mi je zbog vas i boda, jer bi mogao da bude extra važan. ;)
thulkazal je napisao/la:po meni Bernat, Thiago, Xabi i Gotze dno dna...
također...
vjerujem na ljeto da bar dvojica idu, a idealno bi bilo i trojica.
ja sam izgubio svu nadu u tijaga da će ikad od njega biti ozbiljnog igrača, više je to igrač za termina,
a šta o Bernatu reći, od Contenta još mi niko nije tako živce nosio.

Alonso je čovjek s iskustvom, u svakom trenutku će biti bolji od ove trojice, ali Martineza sigurno nećemo gledati u vezi, pa se nadajmo da će Alonso baš u ovoj utakmici dobiti inspiraciju.

Boateng podsjetio koliko je važan i kakav pečat daje, ja sam nekom greškom već i zaboravio na nj kao da nam nije važan, ali danas koja dominacija,
čovjek stijena na terenu, ima da izdominira atlete.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 apr 2016, 18:21

Neće Boateng igrati u prvoj protiv Atletica, vjerovatno Martinez-Benatia će biti štoperski par.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 30 apr 2016, 18:27

jel' se moze dobiti ovaj Gladbach yebote svaki put se mucimo protiv njih :oops: :oops: :oops:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 30 apr 2016, 19:08

According to Uli Hoeneß the initial contact for the transfer was made by the Hummels camp and not Bayern München.

:rol: :rol: :rol: :rol: ovo sve bolje i bolje
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 30 apr 2016, 19:43

Klare je napisao/la:Alonso je čovjek s iskustvom, u svakom trenutku će biti bolji od ove trojice, ali Martineza sigurno nećemo gledati u vezi, pa se nadajmo da će Alonso baš u ovoj utakmici dobiti inspiraciju.
dokle god mi drzimo loptu i diktiramo tempo, alonso je odlican.
problem je kad protivnik napada. alonso jednostavno nema snage da ganja protivnike.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 apr 2016, 20:44

Šta ovo govore da Ribery ne igra protiv Atletica :facepalm:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 apr 2016, 20:49

Aminam da se ova sezona konacno zavrsi i da ova ubleha odleti iz Minhena za sva vremena. :pray:

Klare

Post Postao/la Klare » 30 apr 2016, 20:49

Bundesliga je napisao/la:Neće Boateng igrati u prvoj protiv Atletica, vjerovatno Martinez-Benatia će biti štoperski par.
Odakle znaš? :?
to ti gvardiola javio? :?
sekerbay je napisao/la:dokle god mi drzimo loptu i diktiramo tempo, alonso je odlican.
problem je kad protivnik napada. alonso jednostavno nema snage da ganja protivnike.
atleti neće imati snage da napadaju, pa možemo i alonsa gledati,
jedino će nayebati ako torente bude s atletama, mislim nayebat će oni, jer onaj uz koga je torente uvijek nayebe. :lol:

ps:danas utakmica uživanje za gledati, dopušteno protivniku nadigravanje, lako se dolazi do šesnaest, a tek da smo u punom sastavu kakva bi to perverzija bila. kad karlo preuzme ovakvu igru ćemo gledati, biće to melem, utakmice bayerna će se čekati sa velikom dozom sreće, a ne ovo pod gvardiolom samo da se odradi.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 apr 2016, 21:04

Klare je napisao/la:Odakle znaš?
to ti gvardiola javio?
Ma kakvi :mrgreen: , nego jedino logično je da neće igrati od prve s obzirom da je danas odradio 68 minuta nakon duže pauze.
Mislim većina onih koji su danas startali neće biti u prvoj postavi a preveliki je rizik nedovoljno spremnog Boatenga stavljati u prvih 11.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 30 apr 2016, 21:06

jos jedna dobra vijest @klare, atleti su se prilicno natrcali protiv raja.
pobijedili su 1:0, grizman zabio u 50 i nekoj minuti.
samo daj da se kako doslepamo do produzetka(prvenstveno zbog moje opklade, jelte :mrgreen: ), ima da ih u istom nafiljemo ko rejal u finalu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 30 apr 2016, 21:26

Hmmm,danas je trebalo prvenstvo rijesiti ,moje misljenje kao laJika.radi psihofizickog rasterecenja.
VOLIM BAYERN

Klare

Post Postao/la Klare » 30 apr 2016, 22:51

Bundesliga je napisao/la:jedino logično je da neće igrati od prve s obzirom da je danas odradio 68 minuta nakon duže pauze.
Loša ti logistika ovaj put. :)
Danas je bio test da li on može, a pokazao je da može, jer je bio najbolji, pa sam siguran da će igrati, te će ponoviti veličanstvenu partiju kao Badstuber protiv Porta nekad cik poslije povrede.

A kada bi tek Gvardiola došao na ludu ideju pa udružio i Bou i Benatiju i Martina, e onda bi se tek atleti kao bosi po trnju prošetali.
sekerbay je napisao/la:jos jedna dobra vijest @klare, atleti su se prilicno natrcali protiv raja.
pobijedili su 1:0, grizman zabio u 50 i nekoj minuti.
Ne uzdam se u njihov umor baš, Gabi, Grizman, Tores i Koke su po poluvrijeme dobili, tačnije ovo im bio usputni trening, dobro je i onaj Gaučo izmiješao danas, jedini koji odigrali 90, golman, stoper i bek, tako da će oni u 90 min opet nabiti 120km,
sekerbay je napisao/la:jsamo daj da se kako doslepamo do produzetka(prvenstveno zbog moje opklade, jelte :mrgreen: ), ima da ih u istom nafiljemo ko rejal u finalu.
nema sumnje da u produžecima nemaju šta tražiti, bila bi to sramota za gledati,
ali pitanje samo da li će se bayo zadovoljiti sa 1:0 i mirno privesti kraju, ili će već u regularnom riješavati.

štaviše mišljenja sam da će pod našim pritiskom i u našoj avliji koja miševima nije baš poznata gdje utočišta krije morati bezglavo trčati i iznad svojih kapaciteta, te bi se taj film iz produžetaka mogao gledati i zadnjih 15-20 min regularnog dijela.
doduše nije tebi u interesu radi oklade, ali ko ga yebe, svakako presijecate u nekakve dječije uloge.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 30 apr 2016, 22:52

Imao sam osjecaj da necemo osvojiti 3 boda u ovoj utakmici, ipak ce to izgleda bit u gostima kod Ingolstadta.

Sve u svemu, treba se pripremiti za Atletico, jos jedna je utakmica ostala, svim snagama napast pa sta bude..Kljucni igraci su dobili taj neki odmor, i u utorak sve raspolozive snage upotrebiti, dici sve jedinice, sve legije, svu armiju i vojsku, i sav napadacki arsenal, i ici po sto vise golova !!
FC Bayern !!!!!

Klare

Post Postao/la Klare » 30 apr 2016, 23:00

Gledam još jednom ovaj gol protiv Atletika, što se mene tiče Bernat i Tijago su bivši, yebali špansko nesposobno amatersko bezmudo.
Koja nejač i kukavičluk, koje curice, sramota za fudbal i Bayern.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 01 maj 2016, 09:51

Klare je napisao/la:Danas je bio test da li on može, a pokazao je da može
da, prognozioralo se da ce dobiti pv ili sat vremena. on je to premasio plus sto je odigrao na nivou.
helem, cudo bi bilo ako ne pocne protiv atleticara. ja mislim da hoce.
lam--------boa----------martin------------alaba
to ce biti nasa zadnja linija.
sad, pitanje je koga ce staviti u vezu. pretpostavlam da je alonso siguran( :roll: ). pitanje je hoce li uz njega igrati samo vidal(bolje rjesenje), ili ce opet zrtvovati jednog napadaca a ubaciti i tijaga.
Klare je napisao/la:Ne uzdam se u njihov umor baš
ja se uzdam. citavu sezonu igraju ludi hura-fudbal, tako da je u finisu iste svaki predjeni km ustvari kilometar viska.
nemaju oni kuveta za 120 min. ako nesto smijem garantovati, onda je to da ce nasi puleni trcati ko ludi.
Klare je napisao/la:štaviše mišljenja sam da će pod našim pritiskom i u našoj avliji koja miševima nije baš poznata gdje utočišta krije morati bezglavo trčati i iznad svojih kapaciteta, te bi se taj film iz produžetaka mogao gledati i zadnjih 15-20 min regularnog dijela.
vrlo vjerovatno. pogotovo sto mi u navali imamo dovoljno odmornih igraca. ako ne bude islo, goce i riberi mogu uci oko 70. minute i nabiti dodatni tempo. da, izgleda da riberi nece igrati od pocetka. nesto ga handre ledja.
Klare je napisao/la:svakako presijecate u nekakve dječije uloge
mojne biti siguran. ja sam u stanju pojesti i popiti barem 200 maraka :mrgreen:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 01 maj 2016, 10:58

Klare je napisao/la:
A kada bi tek Gvardiola došao na ludu ideju pa udružio i Bou i Benatiju i Martina, e onda bi se tek atleti kao bosi po trnju prošetali.

ja to cekam jos od pocetka ove sezone ali nikako da to vidim (uvijek je neko povrijeđen), nesto kao sto smo igrali protiv BVB u finalu DBF kupa 2013/14, samo umjesto Dantea Benatia

:pray:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 01 maj 2016, 12:06

Ko je Martin Allaha ti ?

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 01 maj 2016, 12:19

nele-BHF je napisao/la:Ko je Martin Allaha ti ?
Javi Martinez :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 01 maj 2016, 12:25

Hajmo da malo vidimo kako bi to trebalo biti u revansu:
Atletico nema potrebe da odustaje od 442 formacije, dakle Oblak na golu, desno Juanfran, lijevo F. Luis, stoperi Gimenez i Savic (eventualno Godin). Gabi i Fernandez zadnji vezni, desno Niguez i lijevo Koke.. Napad Griezmann i Torres.
Znaci identican sastav, taktika jos identicnija, samo cekati gresku Bayerna i iz kontri ookusati dati gol.
Bayern sa druge strane ostavlja istu formaciju, 4141, ali sa par promjena u ekipi: Manu je na golu, Lewa u napadu. Odbranu cine Lahm desno, Alaba lijevo, te stoperi Boateng i Martinez. Skakacke mogucnosti izvanredne, bilo kod prekida bilo kod preskakanja igre gostiju. Alonso ostaje kao playmaker na zadnjem veznom, ali mora povecati radijus kretanja, inace mu napadaci gostiju nece dati da diriguje sredinom. Cetvorka ispred je najbitnija; Coman je desno, Costa lijevo (uz mogucnost rotacije njih dvojice), u sredini Vidal i Müller, prvi da igra osiguraca za Xabija, drugi da bude ispomoc Lewi u napadu.
Potencijalni problem: Xabi ne igra odbranu, pa to stvara probleme kod kontri; ali, Boa i Javi (igraju visoko) su dobri u citanju igre, uz Alabu lijevo (koji ce ulaziti u sredinu, a Costa ici na full beka), ne bi trebalo da ima damo puno prostora. Mozda bude neka prilika, ali propuh nece sigurno.
Klupa je prekratka, nemamo vise pravih krila, a bojim se umora Comana. Kasnije ubaciti Thiaga, i staviti Müllera desno. Ako bude trebalo, Götzea ubaciti a Xabija izvaditi, Vidala na DM, Marija iza Lewe. Treca izmjena samo u slucaju da se mijenja sistem u 352, ili u 90' da se zatvori utakmica kod rezultata 2:0 za nas :kafa:
Pack mas !!! Mia san mia! Mia san Bayern! Mia san Finale!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.