Šta vam se otvorilo?Zip je napisao/la:Sto se otvori sve Sarajevu![]()
Ovo sa Slobodom nama najviše odgovara, pored Zrinjskog naravno.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Šta vam se otvorilo?Zip je napisao/la:Sto se otvori sve Sarajevu![]()
Pa do jucer smo bili odustali od Evrope, a sad imamo sansu pobjedom u tz na drugom mjestu zavrsiti.Virtu4l je napisao/la:Šta vam se otvorilo?Zip je napisao/la:Sto se otvori sve Sarajevu![]()
AdmirLav je napisao/la:na stranu navijačka spika i zafrkavanja, ali ja slobodu fakat vidim kao ekipu kojoj je ova sezona bila vrhunac u dugogodišnjoj istoriji.Coromandel je napisao/la:a jesu se bili usprĆili...sad kad nisu osvojili titulu, neće nikad.FrancescoTotti je napisao/la:Nema tuzlaka na forumu vise jedno 7 dana ..
sledece sezone dupla kruna ove samo kup
Vi bi pobjedom u Tuzli svakako obezbijedili Evropu, sigurno bi bili treći, vama ovaj kiks Slobode ništa ne znači.Zip je napisao/la:Pa do jucer smo bili odustali od Evrope, a sad imamo sansu pobjedom u tz na drugom mjestu zavrsiti.
![]()
Kako ne znaci..Virtu4l je napisao/la:Vi bi pobjedom u Tuzli svakako obezbijedili Evropu, sigurno bi bili treći, vama ovaj kiks Slobode ništa ne znači.Zip je napisao/la:Pa do jucer smo bili odustali od Evrope, a sad imamo sansu pobjedom u tz na drugom mjestu zavrsiti.
![]()
Sa druge strane nama znači, sad opet imamo sve u našim rukama. Ako pobijedimo u Zenici, treći smo šta god da se desi u utakmici Sloboda - Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la: Sa druge strane nama znači, sad opet imamo sve u našim rukama. Ako pobijedimo u Zenici, treći smo šta god da se desi u utakmici Sloboda - Sarajevo.
Mi dobijemo sve do kraja, vi dobijete u Tuzli, vrv ste drugi, mi treci, Vi remizirate mi treci vi pušiteLakoste je napisao/la:Virtu4l je napisao/la: Sa druge strane nama znači, sad opet imamo sve u našim rukama. Ako pobijedimo u Zenici, treći smo šta god da se desi u utakmici Sloboda - Sarajevo.
Ako mi pobijedimo u Zenici...Lakoste je napisao/la:Virtu4l je napisao/la: Sa druge strane nama znači, sad opet imamo sve u našim rukama. Ako pobijedimo u Zenici, treći smo šta god da se desi u utakmici Sloboda - Sarajevo.
Čuj ovog......AdmirLav je napisao/la:Coromandel je napisao/la:a jesu se bili usprĆili...sad kad nisu osvojili titulu, neće nikad.FrancescoTotti je napisao/la:Nema tuzlaka na forumu vise jedno 7 dana ..
sledece sezone dupla kruna ove samo kup
To bi bio neki idealni scenario za BiH fudbal, ali tesko...rodrigo87 je napisao/la:Znaci ako mi dobijemo sve do kraja, a Sarajevo trehne slane u tz, a radnik uzme kup, sloboda ostaje suha kqrca ?
Da, ako izgube protiv nas i Zrinje, završavaju na 5. mjestu.rodrigo87 je napisao/la:Znaci ako mi dobijemo sve do kraja, a Sarajevo trehne slane u tz, a radnik uzme kup, sloboda ostaje suha kqrca ?
Trebamo pokrenut sarajevski lobi da oba sarajevska kluba zavrse u europi a da slani ne izazovu novu un misiju u BiHjoker90 je napisao/la:To bi bio neki idealni scenario za BiH fudbal, ali tesko...rodrigo87 je napisao/la:Znaci ako mi dobijemo sve do kraja, a Sarajevo trehne slane u tz, a radnik uzme kup, sloboda ostaje suha kqrca ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.