SP - Grupa H

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide u 1/8?

Spanija
130
47%
Honduras
13
5%
Cile
77
28%
Svicarska
57
21%

Ukupno glasova: 277

CollegeGunner
Kontakt:

Re: SP - Grupa H

Post Postao/la CollegeGunner » 15 jun 2010, 23:30

Cartman je napisao/la: Pa nije ni Poljska pa su im uvalili 6 komada, nama 5, Francuskoj 2, Engleskoj 2 i Argentini isto tako cini mi se. Spanija je apsolutni favorit sutra, i ti nemas nikakve argumente sto ce Svicarska dobit bod, na osnovu cega? A napadas ljude sto ocekuju pobjedu Spanije.
I Brazil/Holandija/Engleska su znali uvaliti podosta golova, pa ih vidi na ovom takmicenju.
Ja sam i rekao da su Spanci favoriti, al ovo takmicenje je zasad tako usrano lose tako da vece sanse dajem tome da nece biti puno golova.
Nisam nikoga ni napao jer misli da ce Spanci pobijediti, al rezultati tipa 7:0? :lol:
Iskreno ja bih volio vidjeti sto vise golova, pa makar i rezultat bio npr 5:2 protiv "mojih" Svicaraca, al i vi ko da niste gledali do sada ovo takmicenje.
Zadnja izmjena: CollegeGunner, dana/u 15 jun 2010, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jun 2010, 23:31

Valjda ce Spanci malo ublaziti ovu monotoniju. Nevjerovatno, ali doslo je vrijeme da se moli za jednu dobru predstavu. Pomalo ove tekme pocinju nervirati, jer oni od kojih se najvise ocekuje ne pokazuju nista.

Spanci su favoriti grupe a i jedan od favorita cijelog turnira. Sutra ce vjerujem pokazati zasto su u kvalifikacijama imali sve pobjede....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 15 jun 2010, 23:33

omerbavarac je napisao/la: Spanci su favoriti grupe a i jedan od favorita cijelog turnira. Sutra ce vjerujem pokazati zasto su u kvalifikacijama imali sve pobjede....
Upravo o ovome govorim. Prelistaj teme drugih grupa i isto ces procitati za Englesku, Holandiju ili Brazil.
Opet ponavljam, ne kazem da Spanci nece ubjedljivo pobijediti, ali vece sanse su da do toga nece doci, pa cak i ocekujem remi. ;)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 15 jun 2010, 23:34

Imaju i Svicarci finu ekipu,ali ipak naspram sebe ce imati prejaku Spaniju.Ne ocekujem neku veliku pobjedu Spanije,ali pobjedu i lijepu igru sigurno da ocekujem.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 jun 2010, 23:51

CollegeGunner je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la: Spanci su favoriti grupe a i jedan od favorita cijelog turnira. Sutra ce vjerujem pokazati zasto su u kvalifikacijama imali sve pobjede....
Upravo o ovome govorim. Prelistaj teme drugih grupa i isto ces procitati za Englesku, Holandiju ili Brazil.
Opet ponavljam, ne kazem da Spanci nece ubjedljivo pobijediti, ali vece sanse su da do toga nece doci, pa cak i ocekujem remi. ;)
Remi ocekujes,jel :mrgreen: ...pa dobro imaš pravo na ta ocekivanja ali neces ga docekati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 15 jun 2010, 23:53

ŠPANIJA NAJJAČA

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 16 jun 2010, 09:39

Ne da "cemo" ih posteno dobiti, nego cemo ih razbiti. Svicarska ako uspije stvoriti 2 suta na gol Ikera ja im skidam kapu.

Dakle ocekujem minimalno 4 gola Spanjolaca.
Ipak u pocetnoj postavi nisu Torres i Iniesta, od ovog prvog ocekujem da udje u drugom pol. i zabije jedno dva gola.

Viva Espana, arriba Espana!
Rey de la furia española...

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 16 jun 2010, 09:44

Ajmo Svicarska, spustite furije malo na zemlju

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 16 jun 2010, 09:47

Gorazde11 je napisao/la:Ajmo Svicarska, spustite furije malo na zemlju
De dera ti meni reci na koji nacin ocekuje da oni predju bar centra protiv Spanjolaca?

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 16 jun 2010, 10:04

Chologol je napisao/la:
Gorazde11 je napisao/la:Ajmo Svicarska, spustite furije malo na zemlju
De dera ti meni reci na koji nacin ocekuje da oni predju bar centra protiv Spanjolaca?
Preko Bosquetsa. :mrgreen:

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 16 jun 2010, 10:42

svicarci nisu ni malo naivni,doduse ja ocekujem da ce izgubiti ali tako lahko sigurno nece... njihov selektor je njihova najveca prednost ...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 jun 2010, 10:45

Uh, Barnetta će namučiti Capdevillu. Jedino tu vidim neku mogućnost da Švicarska nešto napravi. Pod pojmom "nešto" mislim na par prodora i to je to. Žao mi je što u sastavu nisu Iniesta i Torres, ali Španija je prejaka i u ovom sastavu. Ovo bi moglo odgovarati Villi jer niti jedan igrač nije postigao 2 gola u prvom kolu, pa bi se on mogao već sada izdvojiti kao najbolji strijelac.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 16 jun 2010, 10:51

Iniesta, Torres... Pa to je pola tima Španije :D Meni 2 najdraža igrača na svijetu (osim naših, naravno), šteta za utakmicu a i obzirom da sam se kladio na Špance još je veća šteta. Mada, i ovako, očekujem čvrstu pobjedu Španije ali ne tako ubjedljivu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 jun 2010, 10:54

nadam se ulasku Jesusa navasa i nekom golu meni najdrazeg igraca Furije 8-) Svica je odlicna repka s velikim trenerom mada im ne gine poraz ;) ovo bi trebao biti sastav http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... h/spa_sui/ jel se ovo zajebavaju sa Marce ili :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 16 jun 2010, 11:28

juznjak> je napisao/la:nadam se ulasku Jesusa navasa i nekom golu meni najdrazeg igraca Furije 8-) Svica je odlicna repka s velikim trenerom mada im ne gine poraz ;) ovo bi trebao biti sastav http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... h/spa_sui/ jel se ovo zajebavaju sa Marce ili :?
Valjda nece da rizikuje jer Iniesta vuce neku povredu, nema potrebe da ga forsira u tekmi koju ce svakako dobiti.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 16 jun 2010, 11:36

@El_7 nepise se Svicerska nego Svicarska :lol:

Neznam sto ce u onom gore sastavu spanije dva zadnja vezna Xabi i Bosquets :?:
Rođen s tobom da budem

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 16 jun 2010, 12:19

Spanci imaju premocnu ekipu.Ovaj sastav gore mi se bas svidja,jos tu nema Inieste i Torresa.Ne znam za Torresa koliko je spreman,ali Iniesta bi mogao igrati danas.

Kao sto sam vec rekao,ima Svicarska finu repku,ali danas ce protiv sebe imati Spaniju.Ocekujem pobjedu Spanije,lijepu igru kakvu znaju pruziti.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jun 2010, 12:27

nidjo_barca je napisao/la:Spanci imaju premocnu ekipu.Ovaj sastav gore mi se bas svidja,jos tu nema Inieste i Torresa.Ne znam za Torresa koliko je spreman,ali Iniesta bi mogao igrati danas.

Kao sto sam vec rekao,ima Svicarska finu repku,ali danas ce protiv sebe imati Spaniju.Ocekujem pobjedu Spanije,lijepu igru kakvu znaju pruziti.
Ovome se svi nadamo. Cijeli svijet ocekuje jednu dobru utamicu, (koje nije bilo od utakmice Njemacke)...... Svi se nadaju da napokon vide dosta golova, pregrst prilika......

Moja ocekivanja su da ce Spanci doci do trijumfa, ali Svicarce ne treba otpisati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 16 jun 2010, 12:43

Del Bosque nikada, ali bas nikada nije podcjenjivao nijednu repku/klub, i to je jedan od kljuceva njegovog uspjeha. Vjerujem da ce igraci u utakmicu uci s punim oprezom, izmorit igrace Svicarske i uspavat ih pasovima i fino im uvalit petaka.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 jun 2010, 13:01

navijaci zele da Pedro bude zamjena za Iniestu a u izboru je bilo 4 igraca Mata,Cecs,Navas, i Pedrito ja bi Navasa al eto ko mene pita :P cholo@ slazem se to za del Bosquea ;)

Vamos !!! 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 16 jun 2010, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.