Dao je neke kalkulacije koje ni Dynamo ne bi mogao izvesti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
i sloboda...ja još zadovoljnijiPozitiva je napisao/la:Olimpic Sarajevo 2 - 1 Široki Brijeg
Znaci Zeljo, Zrinjski i Siroki izgubili bodove ovo kolo. Zadovoljan sam
A gdje je CIA u cvemu tome? Masoni? Iluminati?DrinaGZ je napisao/la:Sloboda dala Drini bodove koji joj ništa ne znače. Drina će dati Olimpiku naredno kolo. Sloboda će dati Sarajevu, a Sarajevo će zadnje kolo dati Olimpiku za konačni opstanak.
DrinaGZ je napisao/la:Sloboda dala Drini bodove koji joj ništa ne znače. Drina će dati Olimpiku naredno kolo. Sloboda će dati Sarajevu, a Sarajevo će zadnje kolo dati Olimpiku za konačni opstanak.
Sto nelogicno kad su ovi evenusi u pitanjuakisarajevo92 je napisao/la:jedan od najnelogicnijih rezultata u historiji PL-a
a jesu se bili usprĆili...sad kad nisu osvojili titulu, neće nikad.FrancescoTotti je napisao/la:Nema tuzlaka na forumu vise jedno 7 dana ..
haha, uhvati me na volejCoromandel je napisao/la:i sloboda...ja još zadovoljnijiPozitiva je napisao/la:Olimpic Sarajevo 2 - 1 Široki Brijeg
Pa znaci ja bi im citirao svaki moguci post u kojeelm im se kurcic nadigao u ovoj sezoni.. Nece moc zivjet levati!:DFormat je napisao/la:Kad ni kup ne osvoje hah
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
da nam budete odmorni u kup-u, jer ako ne uzmete kup, nema ni nama evropePozitiva je napisao/la:haha, uhvati me na volejCoromandel je napisao/la:i sloboda...ja još zadovoljnijiPozitiva je napisao/la:Olimpic Sarajevo 2 - 1 Široki Brijeg
Coromandel je napisao/la:a jesu se bili usprĆili...sad kad nisu osvojili titulu, neće nikad.FrancescoTotti je napisao/la:Nema tuzlaka na forumu vise jedno 7 dana ..
na stranu navijačka spika i zafrkavanja, ali ja slobodu fakat vidim kao ekipu kojoj je ova sezona bila vrhunac u dugogodišnjoj istoriji.AdmirLav je napisao/la:Coromandel je napisao/la:a jesu se bili usprĆili...sad kad nisu osvojili titulu, neće nikad.FrancescoTotti je napisao/la:Nema tuzlaka na forumu vise jedno 7 dana ..
sledece sezone dupla kruna ove samo kup
ima jogeTrunko je napisao/la:Hahaha sta je ba ovo? Ima li koga da poćera?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.