FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 jun 2010, 18:07

vjeran1987 je napisao/la:neka,pomalo moze momak citati pa ce mu opasti moral :lol: a osim,tacnije cviko vec duze vrijeme prate igrace rudara iz kaknja mladog napadaca kovaca,i jos jednog momka kojem stvarno ne znam ime
Mozda Amel Neimarlija je taj drugi.
A taj prvi je dobar, igra za mladi tim Rudara, a za prvi nije nikad, ali ima malo godina, i kazu da ce biti dobar.
Znam mu ja starog, bas ga pazi da bude kakav treba, i radi na snazi dosta.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 15 jun 2010, 18:57

Baja_Zvjerka je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:neka,pomalo moze momak citati pa ce mu opasti moral :lol: a osim,tacnije cviko vec duze vrijeme prate igrace rudara iz kaknja mladog napadaca kovaca,i jos jednog momka kojem stvarno ne znam ime
Mozda Amel Neimarlija je taj drugi.
A taj prvi je dobar, igra za mladi tim Rudara, a za prvi nije nikad, ali ima malo godina, i kazu da ce biti dobar.
Znam mu ja starog, bas ga pazi da bude kakav treba, i radi na snazi dosta.
ne znam stvarno ko je taj drugi,jedino da lazem ako hocete :lol:

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 jun 2010, 19:56

defender je napisao/la:
gavran je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Brko na ftv
zbori li sta pametno!????

uglavno ono sto je vec rekao za avaz

http://www.dnevni ****/sport/fudbal/6303-amar_osim_mundijal_ekipe.html
Mislim da je malo pretjerao sa ovom "nizerazredne ekipe" spikom... svi smo mi pomalo razocarani nesto losijom kvalitetom fudbala, ali nema potrebe za potcjenjivanje ovolikog broja reprezentacija, od njih ce neko vrlo moguce odigrati dobro prvenstvo i doci do cetvrtfinala. Iskreno, mene je razocarala jedino Australija, ostali nisu ni bolji nego sto su odigrali, a svi su imali priliku da dodju na SP, prema tome...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Jamaica
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica » 15 jun 2010, 20:02

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 jun 2010, 20:04

Ma ja sam prosto odusevljen igrama portugala grcke australije srbije itd
al to ipak nije tema danasnje emisije...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 15 jun 2010, 22:31

stvarno mi nije jasno zasto sve novine guraju apsolutno sve igrace koji negdje zele,oni odmah pisu ima ponude zeljeznicara,znam da je zeljo u modi opet,ali sad krajnje neozbiljno svakog moguceg igraca gurati zelji :roll:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 jun 2010, 22:35

Barbarez nije korektan prema Sušiću

Slobodan Janjuš, legendarni golman "Željezničara" i "Sarajeva", te još nekih klubova bivše države, javio nam se iz Amerike. Popularni Čobo ponovo se vratio trenerskom poslu. Već nekoliko mjeseci je trener u Stručnom štabu "Tampa Bay Rowdiesa".

U "Tampa Bay Rowdiesima" su osamdesetih godina igrali bivši fudbaler "Partizana", Refik Kozić, Crnogorac Mojaš Radonjić, te Sarajlija Toni Franković.

Janjuš je odmah pitao kakva je atmosfera u "Želji" i "Sarajevu", šta se dešava s Reprezentacijom nakon dva poraza od Švedske i Njemačke. Pročitao je Čobo neke negativne komentare na račun selektora Safeta Sušića...

''Žao mi je što Papeta napadaju nakon dvije prijateljske utakmice. Mislim da nije korektno. Čitao sam neke izjave da je trebalo da pobijedimo Nijemce, što je rekao Sergej Barbarez. Mislim da nije korektno da se sada Sušić napada, a zna se dobro koliko su Nijemci jaki i da su fantastično spremni, jer nastupaju na Svjetskom prvenstvu. Žao mi je što je Barbarez dao tu izjavu, jer sam očekivao od njega da bude kolegijalno korektan. Barbarez je bio veliki fudbaler, ali Pape Sušić je najbolji na ovim prostorima i od njega boljeg nema'', rekao je Janjuš.

Čobo je oduševljen što će "Željezničar" nastupiti u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

''Amar Osim, Nijaz Brković i Sabahudin Žujo rade odlično. Pohvalio bih i Rusmira Cviku, koji ima kvalitet i mnogo znači Stručnom štabu, ali i samom klubu. Očekujem da se 'Željo' dobro predstavi u Evropi. Inače, već sam poduzeo neke korake, želim da 'Željezničar' dovedem na turneju u Ameriku. Pregovaram s nekim ljudima, smatram da bi to bila dobra stvar da Plavi budu moji gosti u Americi, gdje bi odigrali nekoliko utakmica'', rekao je Janjuš.

hayat.ba
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 jun 2010, 22:45

ovaj adnan jahic je vec dolazio prosle godine u zelju i to trenirao sa nama mislim 5 dana nakon cega mu je osim reako da bi imao mjesta svugdje osim u ekipi zelje i profesionalnom fudbalu :mrgreen:,i sad ga novinari opet guraju sa imenom zeljeznicar

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 15 jun 2010, 23:36

vjeran1987 je napisao/la:stvarno mi nije jasno zasto sve novine guraju apsolutno sve igrace koji negdje zele,oni odmah pisu ima ponude zeljeznicara,znam da je zeljo u modi opet,ali sad krajnje neozbiljno svakog moguceg igraca gurati zelji :roll:
Adnan Jahić i Muhamed Omić sa Inđijom su se plasirali u srbijansku Jelen super ligu.

Nakon velikog slavlja Jahić i Omić su jučer stigli u Tuzlu na zasluženi odmor, no već sada se špekuliše gdje će nastaviti svoje karijere.

Jahić je na meti sarajevskog Željezničara, ali i banovićke Budućnosti. Od ranije ovaj neumorni igrač sredine terena bio je na meti Vojvodine i Smedereva.

Slična situacija je i sa Muhamedom Omićem. Inđija je odmah ponudila produženje saradnje, ali za njega se interesuje i ekipa hrvatskog prvoligaša Istra.
:D :D :mrgreen: :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 16 jun 2010, 11:00

Koja su to dva EXTRA pojačanja prošla su dva dana... :lol:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 16 jun 2010, 11:20

PLAVI U FOJNICU, PA U MEĐUGORJE

Fudbaleri Željezničara, pod stručnom palicom Amara Osima, s priprmama za narednu sezonu krenut će u petak.

Prva prozivka šampiona Bosne i Hercegovine zakazana je za petak, a već u ponedjeljak Plavi će otputovati u Fojnicu, gdje će obaviti uvodni dio priprema.

Odmah po povratku iz Fojnice, fudbaleri Željezničara otputovat će za Međugorje gdje će obaviti finalni dio priprema.

Što se tiče pojačanja, iz tabora momčadi s Grbavice mudro šute, mada je u opticaju nekoliko imena, no više će se znati u narednim danima.

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 16 jun 2010, 11:38

hamo strpi se malo
razumijem ja tvoje godine ali saburli budi
sigurno ne ulazimo lošiji nego prošle sezone
do kraja sedmice 2 potpisa treba da se dese....ja očekujem Zebu i vjerovatno onog bivšeg Slobodinog i zrinjevca...on je fin igrač

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 16 jun 2010, 11:40

ne znam, ali se nadam da će doći neko iz Veleža (taj Čolić mi se sviđa - ali ga **** jetra)....i Džafić nam je potreban jer ne vjerujem previše ni LAZARU a i Alen teško da može previše sa tim godinama i povredama

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 jun 2010, 11:47

TOJEMOJTIM je napisao/la:hamo strpi se malo
do kraja sedmice 2 potpisa treba da se dese....ja očekujem Zebu i vjerovatno onog bivšeg Slobodinog i zrinjevca...on je fin igrač
ja sam mislio da znas o koja se dva igraca radi,ili si samo imao info da ce dva ekstra igraca doci a da nisi znao imena?...za Zebu pise danas u avazu da bi se mogao pojaviti na prozivci
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 16 jun 2010, 11:50

boccaccio je napisao/la:
TOJEMOJTIM je napisao/la:hamo strpi se malo
ja sam mislio da znas o koja se dva igraca radi,ili si samo imao info da ce dva ekstra igraca doci a da nisi znao imena?...za Zebu pise danas u avazu da bi se mogao pojaviti na prozivci
imam samo info da će doći do kraja sedmice 2 kvalitetna igrača - ništa više
a nisam znao to za Zebu da će biti na prozivci već - to je to onda

ja se samo nadam još špicu i ovom Nikoliću (koji je koliko znam prilično siguran)

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 jun 2010, 11:54

Pa i ne treba nam vise igraca,da ne nagomilavamo bez veze,ovi koji su otisli,njih nadoknaditi i gotovo,ako je Gancev vec tu,pokriven je desni bok i stoper,Karic umjesto Radosevica,ako uleti Nikolic to je opet po desnoj strani,moze on i malo naprijed i u vezu ako zatreba,ako uleti Zeba pokriven Bekric...i eventualno ako naleti neki dobar igrac da pojaca neku poziciju i eto ga,kompletni smo,ja super zadovoljan,samo jos da se dese potpisi navedenih igraca,posto jos niko nista nije potpisao,tako da nista nije ni gotovo
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

dizda22
Kontakt:

Post Postao/la dizda22 » 16 jun 2010, 11:58

neko gore navede da bi volio colica,a evo vidim na jednom sajtu objavljeno da je potpisao za spartak iz trnave tako da od njega nema nista... steta... :(

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 16 jun 2010, 12:00

samo da je potpisati tog špica
ja na tržištu osim Džafića i ne vidim nekog jakog
nama treba pojačanje špic - a ne alternativa

čujem da hvalite tog Đipa ...ima li još neko da odskače u juniorima?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2010, 12:09

Jeste li gledali jučer Amara u emisiji pred utakmicu Obala Slonovače - Portugal i izjavu 'niko nije vakcinisan protiv nervoze' :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 16 jun 2010, 12:13

dizda22 je napisao/la:neko gore navede da bi volio colica,a evo vidim na jednom sajtu objavljeno da je potpisao za spartak iz trnave tako da od njega nema nista... steta... :(
Colic ti je otisao prije 5 dana u Trnavu. Ugovor 4 godine. Dzafic trazi angazman u Turskoj, Osmanagic isto tako...Bojim se da cete zakasniti....Dzafic je odlican napadac, ali znam sigurno da ni za jedan nas klub nece potpisati vise od jednogodisnjeg ugovora, pa tako i mislim da su se vasi tu i slomili kad su sa njima razgovarali...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 23 gosta.