FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba vjerovati u momke i samo podrska.Jer svaki igrac koji nosi sveti dres vrejedan je bezrezervne podrske.LJubav je jedna i ona se zove FCS.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
mehmede hocemo pobijedu protiv celika i ako bog da da nas odvedes u europu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Slazem se,koliko znam zadnje dvije-tri utakmice su primali po 2-3 gola.Gerrard je napisao/la:Nadam se da snijeg nece poremetiti pocetak prvenstva
Sto se tice tekme nema razloga za brigu Celik je bar na Kosevu uvijek bio kanta za nabijanje
Ako smo zadnjih godina ikoga razvaljivali posteno , to je bio Celik !
Sad imamo kakvu takvu ekipu,realno je nadati se Europi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- rob do grob
- Kontakt:
jarani necete lako sa celikom i da znate 12 autobusa stioze grlatio robijasa sad je to i potvrdzeno
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
Samo srcem na terenu i rezultati nece izostati.Nije bitno skim igramo bitno je da se igra borbeno.LJubav je samo jedna i ona se zove FCS.
nece biti lahko sa celikom, pojacali su se, ali i dalje mislim da oni nemaju sta traziti protiv sarajeva i da su tu sigurna tri boda
Zadnja izmjena: YNWA, dana/u 21 feb 2009, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ajde ne lupajte za buseve........i to cuj 12
........svasta........koliko ce nas doci to cemo vidjeti...ali nemojte iznositi netacne informacije....
i rezultat 0:2 za Celik

i rezultat 0:2 za Celik

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
- lolo d pitar
- Kontakt:
cuj 12 autobusa,nisi jarae dobro informican,32 dolaze autobusa,svaki po 50 navijaca,1600 robijasa na utakmici,bice ludnica,samo pitanje,ima li vas toliko uopste
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Vratite se temi!
ajde zenicani imate svoju temu pa tamo pisite. mahanje!!!
You are someone else I am still right here
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
jahović nema pravo nastupa u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva protiv čelika zbog crvenog kartona u prvom dijelu sezone
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- FK Sarajevo
- Kontakt:
citao sam prava steta bas bi volio vidjeti bili u derbiju dao gol to mu je bila najbolja prilika da se dokazeMirza_Hordas je napisao/la:jahović nema pravo nastupa u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva protiv čelika zbog crvenog kartona u prvom dijelu sezone
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Ne dao Bog da čekam Jahovićeve golove za bodove!
Bice problem ove polusezone sa postizanjem golova, a narocito u ovoj prvoj utakmici, sav ce teret pasti na pandzu a on je tek presao iz junijora.
Dzenan Hosic je napustio Velez i slobodan je igrac,nemoj da vas zacudi ako obuce bordo dres 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
daj bože da ga vidimo u bordo dresu bio bi nam pojačanje sigurno,ali sam čuo da ide u olimpik kod musemića
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Mi il Olimpik sad ko bude brzi,a posto je poznato kako mi stojimo sa lovom a kako olimpik prije ce kod njih al etoalenpitar je napisao/la:daj bože da ga vidimo u bordo dresu bio bi nam pojačanje sigurno,ali sam čuo da ide u olimpik kod musemića
treba se nadat

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".