SP - Grupa G

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide u 1/8?

Brazil
127
45%
Portugal
60
21%
Obala Slonovace
65
23%
Sjeverna Koreja
28
10%

Ukupno glasova: 280

Dylan Dog
Kontakt:

Re: SP - Grupa G

Post Postao/la Dylan Dog » 16 jun 2010, 00:04

Licno bih volio da Brazil dozivi debakl na ovome SP i u svakoj utakmici navijam protiv njih jer Dunga izmislja toplu vodu,pa Brazil oduvjek igra ofanzivno i atraktivno a on se nasao da kao utjeruje disciplinu.Ne poricem da je to logicno ako cemo sve posmatrati kroz prizmu rezultata ali mislim da i ljudi u Brazilu razmisljaju kao i ja,znaci cak i ako Dunga osvoji titulu Brazilci bi i dalje bili nezadovoljni ako je to ostvareno sa opreznom i ne previse ofanzivnom igrom.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 16 jun 2010, 00:08

harishp je napisao/la:Propaganda nego sta.
Pa i za nas su mislili.Da uopste tv,videa,kompa nemamo niti koristimo.
Jos mi je ona prica rodjaka,kad je otisao kao izbjeglica u Dansku.Pokazuju mu kako se pali i gasi video i to satro nov.
A on slike izvadi ukucana a iza njih tv i vidi vraga isti video skoro.E to mi je slika mojih prije pet godina. :mrgreen:
Ljudi ohladili 8-)
Bravo Hare, ovdje mnogi ne znaju da i BiH gledaju istim ocima kao i S.Koreju al' svi znamo da nije tako. Ali sta ocekivati od programiranih ljudi koji se pale na Americki rock ili rep, filmove pa misle da je to raj na zemlji. Zivim tu ba, pitaj mene recu ti sve kako je. Pusti TV i zapadnjacku propagandu !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 16 jun 2010, 00:29

Jesul' ikome zapeli za oko dresovi ove Koreje. Slavna Legea i njih snadbjeva. Imamo nesto zajednicko. 8-)
#divovi

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 16 jun 2010, 00:37

moustapha je napisao/la:Jesul' ikome zapeli za oko dresovi ove Koreje. Slavna Legea i njih snadbjeva. Imamo nesto zajednicko. 8-)
Jest vala bas. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BosnaE

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 jun 2010, 00:44

Treba Legea organizovati turnir, mi, Sjeverna Koreja, Zimbabve i Crna Gora
nema potpisa

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 16 jun 2010, 01:00

meni su ovi koreanci prirasli srcu, bore se i stvarno ostavljaju srce na teren [youtube][/youtube]

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 16 jun 2010, 01:35

Admir_Sa je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Dijagonalni pas, vertikalan gol Maicona. Fenomenalno! Nesto slicno je Van Basten 1988 SSSR-u dao.

Jako disciplinovana igra u odbrani Severnokoreanaca sto otezava Brazilu da nametne svoju igru.
Jako fer igra oba tima, ne znam da je bilo 10tak faula do sada.
Lik mu pruzio loptu u for :roll: :roll:
???
Admir_Sa je napisao/la:Treba Legea organizovati turnir, mi, Sjeverna Koreja, Zimbabve i Crna Gora
Ova ti je dobra. 8-) Samo da kazem i to su drugovi Severnokorejci napredovali, do skora su imali neku levu (domace proizvodnje) sportsku marku.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 16 jun 2010, 01:39

Milsim da su Sjeverno Korejanci nosili "Abidas" prije potpisivanja ugovora sa Legeom.
A citam kako u Sjevernoj Koreji nema prenosa ove utakmice,unatoc tome sto je FIFA besplatno dodijelila signal za Sjevernu Koreju.Tek mozda da bude montirani snimak za nekih dan-dva.
BosnaE

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 jun 2010, 02:46

newton_heath_lyr je napisao/la:Milsim da su Sjeverno Korejanci nosili "Abidas" prije potpisivanja ugovora sa Legeom.
A citam kako u Sjevernoj Koreji nema prenosa ove utakmice,unatoc tome sto je FIFA besplatno dodijelila signal za Sjevernu Koreju.Tek mozda da bude montirani snimak za nekih dan-dva.
cuo sam da ce cenzurisati one reklame oko stadione jer kao to je kapitalizam, a on su komunisti. a moguce i da montiraju utakmicu tako da izgleda kao da su oni pobjedili. kod njih je internet strogo zabranjen, a tv i radio prijemnici namjesteni da nemogu uhvatiti signale iz inostranstva. tako da ljudi neznaju nista sta se desava van Sjeverne Koreje. ako Kim Jong Il kaze da su pobjedili Brazil onda ce oni stvarno vjerovati u to.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 jun 2010, 02:49

Admir_Sa je napisao/la:Treba Legea organizovati turnir, mi, Sjeverna Koreja, Zimbabve i Crna Gora
haha ova Legea je okupila finu ekipu, ovo je ko onaj nekadasnji pokret nesvrstanih :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2010, 02:50

calcio je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Milsim da su Sjeverno Korejanci nosili "Abidas" prije potpisivanja ugovora sa Legeom.
cuo sam da ce cenzurisati one reklame oko stadione jer kao to je kapitalizam, a on su komunisti. a moguce i da montiraju utakmicu tako da izgleda kao da su oni pobjedili. kod njih je internet strogo zabranjen, a tv i radio prijemnici namjesteni da nemogu uhvatiti signale iz inostranstva. tako da ljudi neznaju nista sta se desava van Sjeverne Koreje. ako Kim Jong Il kaze da su pobjedili Brazil onda ce oni stvarno vjerovati u to.
Jest i jos prikazu onaj gol Koreanaca kao pobjednicki. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 16 jun 2010, 03:05

Hahahah to bi bilo jako i još kažu da je ta utakmica finale svjetskog :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 16 jun 2010, 03:25

E **** ga sad :mrgreen:

Isto ti ga dodje, tamo ti kazu nesmijes pricat a u demokratiji pricas a NIKO TE NE SLUSA. Bolje im je tako, barem, ne trose energiju na glupe rasprave kao mi, a ne mozemo nista promjeniti.

Naprijed crvena braco po ideologiji :D
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 jun 2010, 04:49

calcio je napisao/la:
Zivio komunizam!!! :D

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 16 jun 2010, 07:45

Kako god ja bih docekao cvijecem i muzikom samo nakon zestokog otpora najjacoj fudbalskoj velesili na svijetu.
Dostojanstveno su to zasluzili i bez stimanja i montaze.
Na svakom SPu imam svog nekog "dragog" favorita nekad je to Kamerun, nekad je Senegal, sad su to komunisticki zuti i imam osjecaj da ce da naprave zestoku pizdariju Portugalu i Obali Slonovace.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 16 jun 2010, 10:25

Kako su igrali, možda i puste snimak u Sj. Koreji...
Samo me strah golmana, on će garant na robiju kad se vrati :mrgreen: :mrgreen:
Imam strašan osjećaj da će ovi mali da naprave sranja i Portugalu i Obali Slonovače :mrgreen:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 jun 2010, 10:29

catatm87 je napisao/la:Kako su igrali, možda i puste snimak u Sj. Koreji...
Samo me strah golmana, on će garant na robiju kad se vrati :mrgreen: :mrgreen:
Imam strašan osjećaj da će ovi mali da naprave sranja i Portugalu i Obali Slonovače :mrgreen:
slazem se pogotovo za ovo za golmana :D sa onakom igrom mogu napraviti probleme i obali i portugalu, a siguran sam da su u nekoj drugoj grupi mozda bi imali i sansi da prodju
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 16 jun 2010, 10:54

ma koreja je zakon,naadam se da ce onim sminkerima presudit(portugalcima) i obali pa da ih gledam u narednom krugu,mada je to tesko za ocekivati ali nada zadnja umire ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 16 jun 2010, 11:15

Tae Se najludji igrac :D
TREĆI PUT ČASTIMO

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jun 2010, 11:42

Mislim da ce se Portugal dobro namucit protiv Sjeverne Koreje. Imali su ogromne probleme u kvalifikacijama protiv defanzivnih ekipa. Pa Albanija je izvukla bod u gostima protiv njih. Ako ne dadnu rano gol, bice svasta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.