SP - Grupa G
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa G
Licno bih volio da Brazil dozivi debakl na ovome SP i u svakoj utakmici navijam protiv njih jer Dunga izmislja toplu vodu,pa Brazil oduvjek igra ofanzivno i atraktivno a on se nasao da kao utjeruje disciplinu.Ne poricem da je to logicno ako cemo sve posmatrati kroz prizmu rezultata ali mislim da i ljudi u Brazilu razmisljaju kao i ja,znaci cak i ako Dunga osvoji titulu Brazilci bi i dalje bili nezadovoljni ako je to ostvareno sa opreznom i ne previse ofanzivnom igrom.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Bravo Hare, ovdje mnogi ne znaju da i BiH gledaju istim ocima kao i S.Koreju al' svi znamo da nije tako. Ali sta ocekivati od programiranih ljudi koji se pale na Americki rock ili rep, filmove pa misle da je to raj na zemlji. Zivim tu ba, pitaj mene recu ti sve kako je. Pusti TV i zapadnjacku propagandu !harishp je napisao/la:Propaganda nego sta.
Pa i za nas su mislili.Da uopste tv,videa,kompa nemamo niti koristimo.
Jos mi je ona prica rodjaka,kad je otisao kao izbjeglica u Dansku.Pokazuju mu kako se pali i gasi video i to satro nov.
A on slike izvadi ukucana a iza njih tv i vidi vraga isti video skoro.E to mi je slika mojih prije pet godina.![]()
Ljudi ohladili
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- moustapha
- Kontakt:
Jesul' ikome zapeli za oko dresovi ove Koreje. Slavna Legea i njih snadbjeva. Imamo nesto zajednicko. 

#divovi
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Jest vala bas.moustapha je napisao/la:Jesul' ikome zapeli za oko dresovi ove Koreje. Slavna Legea i njih snadbjeva. Imamo nesto zajednicko.

BosnaE
Treba Legea organizovati turnir, mi, Sjeverna Koreja, Zimbabve i Crna Gora
nema potpisa
meni su ovi koreanci prirasli srcu, bore se i stvarno ostavljaju srce na teren [youtube][/youtube]
???Admir_Sa je napisao/la:Lik mu pruzio loptu u forcole-ch je napisao/la:Dijagonalni pas, vertikalan gol Maicona. Fenomenalno! Nesto slicno je Van Basten 1988 SSSR-u dao.
Jako disciplinovana igra u odbrani Severnokoreanaca sto otezava Brazilu da nametne svoju igru.
Jako fer igra oba tima, ne znam da je bilo 10tak faula do sada.![]()
Ova ti je dobra.Admir_Sa je napisao/la:Treba Legea organizovati turnir, mi, Sjeverna Koreja, Zimbabve i Crna Gora

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Milsim da su Sjeverno Korejanci nosili "Abidas" prije potpisivanja ugovora sa Legeom.
A citam kako u Sjevernoj Koreji nema prenosa ove utakmice,unatoc tome sto je FIFA besplatno dodijelila signal za Sjevernu Koreju.Tek mozda da bude montirani snimak za nekih dan-dva.
A citam kako u Sjevernoj Koreji nema prenosa ove utakmice,unatoc tome sto je FIFA besplatno dodijelila signal za Sjevernu Koreju.Tek mozda da bude montirani snimak za nekih dan-dva.
BosnaE
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
cuo sam da ce cenzurisati one reklame oko stadione jer kao to je kapitalizam, a on su komunisti. a moguce i da montiraju utakmicu tako da izgleda kao da su oni pobjedili. kod njih je internet strogo zabranjen, a tv i radio prijemnici namjesteni da nemogu uhvatiti signale iz inostranstva. tako da ljudi neznaju nista sta se desava van Sjeverne Koreje. ako Kim Jong Il kaze da su pobjedili Brazil onda ce oni stvarno vjerovati u to.newton_heath_lyr je napisao/la:Milsim da su Sjeverno Korejanci nosili "Abidas" prije potpisivanja ugovora sa Legeom.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
haha ova Legea je okupila finu ekipu, ovo je ko onaj nekadasnji pokret nesvrstanihAdmir_Sa je napisao/la:Treba Legea organizovati turnir, mi, Sjeverna Koreja, Zimbabve i Crna Gora

Jest i jos prikazu onaj gol Koreanaca kao pobjednicki.calcio je napisao/la:cuo sam da ce cenzurisati one reklame oko stadione jer kao to je kapitalizam, a on su komunisti. a moguce i da montiraju utakmicu tako da izgleda kao da su oni pobjedili. kod njih je internet strogo zabranjen, a tv i radio prijemnici namjesteni da nemogu uhvatiti signale iz inostranstva. tako da ljudi neznaju nista sta se desava van Sjeverne Koreje. ako Kim Jong Il kaze da su pobjedili Brazil onda ce oni stvarno vjerovati u to.newton_heath_lyr je napisao/la:Milsim da su Sjeverno Korejanci nosili "Abidas" prije potpisivanja ugovora sa Legeom.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hahahah to bi bilo jako i još kažu da je ta utakmica finale svjetskog

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
E **** ga sad
Isto ti ga dodje, tamo ti kazu nesmijes pricat a u demokratiji pricas a NIKO TE NE SLUSA. Bolje im je tako, barem, ne trose energiju na glupe rasprave kao mi, a ne mozemo nista promjeniti.
Naprijed crvena braco po ideologiji

Isto ti ga dodje, tamo ti kazu nesmijes pricat a u demokratiji pricas a NIKO TE NE SLUSA. Bolje im je tako, barem, ne trose energiju na glupe rasprave kao mi, a ne mozemo nista promjeniti.
Naprijed crvena braco po ideologiji

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Zivio komunizam!!!calcio je napisao/la:cuo sam da ce cenzurisati one reklame oko stadione jer kao to je kapitalizam, a on su komunisti. a moguce i da montiraju utakmicu tako da izgleda kao da su oni pobjedili. kod njih je internet strogo zabranjen, a tv i radio prijemnici namjesteni da nemogu uhvatiti signale iz inostranstva. tako da ljudi neznaju nista sta se desava van Sjeverne Koreje. ako Kim Jong Il kaze da su pobjedili Brazil onda ce oni stvarno vjerovati u to.newton_heath_lyr je napisao/la:Milsim da su Sjeverno Korejanci nosili "Abidas" prije potpisivanja ugovora sa Legeom.

- Citizen-X
- Kontakt:
Kako god ja bih docekao cvijecem i muzikom samo nakon zestokog otpora najjacoj fudbalskoj velesili na svijetu.
Dostojanstveno su to zasluzili i bez stimanja i montaze.
Na svakom SPu imam svog nekog "dragog" favorita nekad je to Kamerun, nekad je Senegal, sad su to komunisticki zuti i imam osjecaj da ce da naprave zestoku pizdariju Portugalu i Obali Slonovace.
Dostojanstveno su to zasluzili i bez stimanja i montaze.
Na svakom SPu imam svog nekog "dragog" favorita nekad je to Kamerun, nekad je Senegal, sad su to komunisticki zuti i imam osjecaj da ce da naprave zestoku pizdariju Portugalu i Obali Slonovace.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Kako su igrali, možda i puste snimak u Sj. Koreji...
Samo me strah golmana, on će garant na robiju kad se vrati
Imam strašan osjećaj da će ovi mali da naprave sranja i Portugalu i Obali Slonovače
Samo me strah golmana, on će garant na robiju kad se vrati

Imam strašan osjećaj da će ovi mali da naprave sranja i Portugalu i Obali Slonovače

slazem se pogotovo za ovo za golmanacatatm87 je napisao/la:Kako su igrali, možda i puste snimak u Sj. Koreji...
Samo me strah golmana, on će garant na robiju kad se vrati![]()
![]()

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ma koreja je zakon,naadam se da ce onim sminkerima presudit(portugalcima) i obali pa da ih gledam u narednom krugu,mada je to tesko za ocekivati ali nada zadnja umire 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
- Kontakt:
Mislim da ce se Portugal dobro namucit protiv Sjeverne Koreje. Imali su ogromne probleme u kvalifikacijama protiv defanzivnih ekipa. Pa Albanija je izvukla bod u gostima protiv njih. Ako ne dadnu rano gol, bice svasta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.