Samo ne spominjite plitak potok, jeza me uhvati odmah. Nema utakmice koju smo tako najavili, a da nije bila borba za goli zivot.samirr je napisao/la:Dobijamo drinu kao plitak potok.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Samo ne spominjite plitak potok, jeza me uhvati odmah. Nema utakmice koju smo tako najavili, a da nije bila borba za goli zivot.samirr je napisao/la:Dobijamo drinu kao plitak potok.
Hajde neka ih, mi i dalje sve u svojim rukama imamoadnan27 je napisao/la:Željezničar "posrnuo" na Grbavici, Zrinjski osigurao titulu naslov na portalu sp..t.ba hehe pa ovi vec slobodu odpisali
Sto?Heller je napisao/la:Dok je ovakvih ko sloboda72 krmak ce imat materijala....
Glumi ovdje Abu Hamzu, postujem raprote sa treninga i to, al ovo s kjafirimaslana_krv je napisao/la:Sto?Heller je napisao/la:Dok je ovakvih ko sloboda72 krmak ce imat materijala....
Ma nije to strasno , covjek ima svoj fazon, meni je licno simpaticno...postavlja dosta dobrih stvari, nekad ima i ne vaznih informacija ali onda to ignores. ...vazno je da imas mogucnost izbora.Heller je napisao/la:Glumi ovdje Abu Hamzu, postujem raprote sa treninga i to, al ovo s kjafirimaslana_krv je napisao/la:Sto?Heller je napisao/la:Dok je ovakvih ko sloboda72 krmak ce imat materijala....
Ma ne mozes nista reci covjeku koji je stariji od obojice zajedno...Heller je napisao/la:Glumi ovdje Abu Hamzu, postujem raprote sa treninga i to, al ovo s kjafirimaslana_krv je napisao/la:Sto?Heller je napisao/la:Dok je ovakvih ko sloboda72 krmak ce imat materijala....
"Željezničar "posrnuo" na Grbavici, Zrinjski osigurao titulu?"adnan27 je napisao/la:Željezničar "posrnuo" na Grbavici, Zrinjski osigurao titulu naslov na portalu sp..t.ba hehe pa ovi vec slobodu odpisali
Radio televizija Slon kao medijski partner FK ”Sloboda” Tuzla i dalje će u sportskom duhu biti u društvu najboljih na svim gostujućim i domaćim utakmicama koje će se igrati do kraja sezone u nogometnoj BHT Premijer ligi BiH i finalu Kupa BiH.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ima li kakav stream za danas ili radijski prijenos?
HvalaGifron je napisao/la:Radio televizija Slon kao medijski partner FK ”Sloboda” Tuzla i dalje će u sportskom duhu biti u društvu najboljih na svim gostujućim i domaćim utakmicama koje će se igrati do kraja sezone u nogometnoj BHT Premijer ligi BiH i finalu Kupa BiH.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ima li kakav stream za danas ili radijski prijenos?
Kao što ste to navikli do sada, na talasima našeg radija (89 MHz), moći ćete pratiti uživo radijski prenos svake domaće i gostujuće utakmice.
EKSKLUZIVNO: Utakmica Sloboda – Drina u direktnom prenosu na talasima Kameleona!!!SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ima li kakav stream za danas ili radijski prijenos?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.