FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nerijeseno im dodje isto kao da su pobjedili.
Super je ovo za nas. Hajmo sutra po tri bobe 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci sada nam je nada na Velezu i DK da uzmu bod pa da nam ne treba pobjeda u Mostaru vec remi..
Ovako nam je Europa dosta blize, imamo i mi pravo na jedan remi koji nam ne bi promijenio racunicu za Mostar, a i moze Zrinjski jos jednom kiksati i da ih prestignemo ili se izjednacimo s njima. Nije bas isto kao pobjeda.s4mke1987 je napisao/la:Nerijeseno im dodje isto kao da su pobjedili.
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sutra pobjeda i to je to. 

-
- Kontakt:
Nista posebno nije ovaj Zrinja 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada mozemo i mi protiv Sarajeva osvojiti bod ako ovi dobiju Veleza i DK jer nam kako god onda treba pobjeda dole..
ne znam sto je odlicno, isto nam je i da su dobili i da su igrali x valja nam dobit u mostaru, ostaje nada da ce velez ili mladost otkinuti koji bodpinoglavi je napisao/la:X na Grbavici, odlicno
Ne znam da li ste svjesni da smo bili u situaciji da uz 8 bodova u zadnja 4 kola (remiji sa Sarajevom i Zrinjskim) tesko bi izborili Europu kroz ligu, a i 1 remi u naredne 3 utakmice bi nam potopio sve sanse za titulu, ovako to nije slucaj. Bolje je da je Zeljo pobjedio ali i ovo je odlicno.fukare987 je napisao/la:ne znam sto je odlicno, isto nam je i da su dobili i da su igrali x valja nam dobit u mostaru, ostaje nada da ce velez ili mladost otkinuti koji bodpinoglavi je napisao/la:X na Grbavici, odlicno
Nad tobom sunce najljepše sja
fukare987 je napisao/la:ne znam sto je odlicno, isto nam je i da su dobili i da su igrali x valja nam dobit u mostaru, ostaje nada da ce velez ili mladost otkinuti koji bodpinoglavi je napisao/la:X na Grbavici, odlicno
eh to sam i ja htio reci, svejedno oni ce vjerovatno dobit mladost i velez i opet ih dole moramo dobiti ukoliko mislimo osvojit titulu
Ajmo mi nase tekme dobit,valja zapet...
Valja nama dobit sve do kraja kako god okreneš
Nemamo mi sta kalkulisati i racunati, nama je dobiti Drinu i Travnik i to je to. Dvije na papiru lakse utakmice rijesiti, pa onda razmisljati o zavrsnici i Evropi.
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 29 apr 2016, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!
Ne može vam biti isto,ovako se otvara prostor i vama u utakmici sa Sarajevom gdje vas ni remi ne bi izbacio iz utrke za naslov,.
Mislim da ce nam biti dovoljne jos dvije pobjede da i matematicki obezbjedimo euro..a onda se potuci sa zrinjom pa sta nam Bog da ..mozda bI bilo pametno motivisat Mladost da im pokusaju izvuci x
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 29 apr 2016, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
U borbi za Evropu Seljo je izgubio dva boda. U borbi za titulu Svinjski je izgubio dva boda .
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kako ce bolan bit isto....da je zeljkan dobio mozda bi nam dole bio dovoljan i X a ovako cemo ih najvjerovatnije morat dobit
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Joj de ba opustite sa, mi moramo dobiti ionako sve do kraja da osvojimo, isti qrac.
Od titule ništa nažalost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.