FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sekerbay
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sekerbay » 29 apr 2016, 11:14

Omerbavarac je napisao/la:mozemo u avatar do pocetka naredne sezone plus konstantna aktivnost na forumu
ma bjazi, ti i tvoj avatar. mislio sam da se kladimo u neko janje ili barem rucak u nekom tuzlanskom restorancicu.

eh, sto se tice tekme sa atletikom, red je da se unese malo yebenog optimizma.
helem, prva stvar koja ide u nasu korist jeste atletikov umor. jednostavno, unistava ih onaj njihov yebeni stil.
vidjeli smo da od 70. minute nemaju snage da istrce kvalitetnu kontru.
drugo, prednost je to sto se igra u utorak, a to znaci da ce imati dan manje za odmor. revans se igra 6. dan nakon prve tekme.
trece, atletiko igra u subotu i to protiv raja valjekana koji se bori za opstanak.
dakle, rajo, uz tebe smo :lol:
atletiko niposto ne smije izgubiti ovu tekmu ako zele da ostanu u utrci za titulu.
da recimo barca igra danas i izgubi, onda bi cigan colo mogao odmarati igrace i ici na neki remi.
al jok, sreca je na nasoj strani - barca i real igraju nakon atletika. znaci, dodatno trosenje atletikove trkace masinerije.

sad, sto se tice baye, moraju odigrati pametno.
1:0 moze biti najgori moguci rezultat, ali i najbolji.
kladim se da colo svoje pulene sprema na bayernov uragan od prve minute. oni ce se braniti i u prvom pv zabiti jedan gol. bayo nece imati snage da zabije tri.

evo im qrac :!:
bayo igra pametno. bayo igra mudro. bayo igra na produzetke :!:
u prvom je bitno sacuvati nulu! kad atleticari pocnu padati fizicki, onda im metnuti taj jedan gol.
u produzecima cemo ih rasuti ko hitler poljsku.

a evo i postave koja ce sacuvati zlatnu nulu:

------------------levatina------------------
riberi------------emuler-------------costa
------------javi------------arturo-----------
alaba-------medhi----boa-------------lam

nadam se da ce boa dobiti pv ili, u idealnom slucaju, sahat vremena protiv glabasha.
ps.
ih, kad bi roben mogo barem jedno poluvrijeme :roll:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 apr 2016, 12:17

Gledam sad ovo sve oko Hummels-a. I znate sta? Naabijeem ga hladno znaci... dok je vjerovao da moze sa BvB-om derati, mozda igrati LP finale, osvojiti, ko nas za sta...

On ne dolazi u Bayern da pomogne Bayernu, nego da ostvari svoje ciljeve. Po meni je on gori i od Gotzea i od Lewata...
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 apr 2016, 12:24

sekerbay je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:mozemo u avatar do pocetka naredne sezone plus konstantna aktivnost na forumu
ma bjazi, ti i tvoj avatar. mislio sam da se kladimo u neko janje ili barem rucak u nekom tuzlanskom restorancicu.
Samo neka je zeludac pun. :mrgreen:

Vecera u sezamu ili ti ga tenisu tamo gdje poslije 9 ordiniraju najljepse dame? :mrgreen:

Ostatak posta mi se jako svidja iako se da primijetiti jedna doza ironije no bitan je taj optimizam pa makar ga na kasiku mjerili. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 29 apr 2016, 12:29

sekerbay je napisao/la:

eh, sto se tice tekme sa atletikom, red je da se unese malo yebenog optimizma.
helem, prva stvar koja ide u nasu korist jeste atletikov umor. jednostavno, unistava ih onaj njihov yebeni stil.
vidjeli smo da od 70. minute nemaju snage da istrce kvalitetnu kontru.
drugo, prednost je to sto se igra u utorak, a to znaci da ce imati dan manje za odmor. revans se igra 6. dan nakon prve tekme.
trece, atletiko igra u subotu i to protiv raja valjekana koji se bori za opstanak.
dakle, rajo, uz tebe smo :lol:
atletiko niposto ne smije izgubiti ovu tekmu ako zele da ostanu u utrci za titulu.
da recimo barca igra danas i izgubi, onda bi cigan colo mogao odmarati igrace i ici na neki remi.
al jok, sreca je na nasoj strani - barca i real igraju nakon atletika. znaci, dodatno trosenje atletikove trkace masinerije.

sad, sto se tice baye, moraju odigrati pametno.
1:0 moze biti najgori moguci rezultat, ali i najbolji.
kladim se da colo svoje pulene sprema na bayernov uragan od prve minute. oni ce se braniti i u prvom pv zabiti jedan gol. bayo nece imati snage da zabije tri.

evo im qrac :!:
bayo igra pametno. bayo igra mudro. bayo igra na produzetke :!:
u prvom je bitno sacuvati nulu! kad atleticari pocnu padati fizicki, onda im metnuti taj jedan gol.
u produzecima cemo ih rasuti ko hitler poljsku.

a evo i postave koja ce sacuvati zlatnu nulu:

------------------levatina------------------
riberi------------emuler-------------costa
------------javi------------arturo-----------
alaba-------medhi----boa-------------lam

nadam se da ce boa dobiti pv ili, u idealnom slucaju, sahat vremena protiv glabasha.
ps.
Rayo je tradiocionalno lagan protivnik za Atletico na Calderonu plus ima prostora za jedno 5 6 izmjena tako da mislim da ce ekipa prilicno spremno uci u duel sa Bayernom.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 apr 2016, 13:03

sekerbay je napisao/la: ps.
slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 29 apr 2016, 13:25

Saurman je napisao/la:
sekerbay je napisao/la: ps.
slika
Press officer Markus Hörwick denies claims #Robben is out for the season and assumes he'll feature again this term!
slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 apr 2016, 13:28

Jedini kažu out do kraja sezone sad navodno demant, kome više vjerovati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 29 apr 2016, 15:57

proFCB je napisao/la:Gledam sad ovo sve oko Hummels-a. I znate sta? Naabijeem ga hladno znaci... dok je vjerovao da moze sa BvB-om derati, mozda igrati LP finale, osvojiti, ko nas za sta...

On ne dolazi u Bayern da pomogne Bayernu, nego da ostvari svoje ciljeve. Po meni je on gori i od Gotzea i od Lewata...
is, kad bismo sve koji pozele promjenu ili napuste klub nabijali...
cova je bio ljut na upravu baye koja mu nije dala sansu + sto su mu otjerali oca. ljut je bio s pravom, kako nam je to pokazalo vrijeme.
sad cova hoce kuci. muler, stuber, goce i humels su nasa djeca, sta god da urade ne mozes im zamjeriti vjecno. ono, mozes se naljutiti tj. biti ljut jedno vrijeme, ali se to zaboravi.
meni bi bilo vokri ako nasa uprava odigra hinjski, saceka do isteka ugovora i dovede ga bez obestecenja.
brate dragi, puni smo para, tako da nije problem da im se da lijepo obestecenje, pa cak i vise negoli igrac u zadnjoj godini ugovora vrijedi.
ono, zbog mira u ligi + da oni mogu naci zamjenu kako bismo MI imali konkurenciju koja nece dopustiti da se uspavamo u samoj zavrsnici sezone i ispushimo lp.
Omerbavarac je napisao/la:Samo neka je zeludac pun
sta da radim... nemam srca da ti uzmem lovinu.
Omerbavarac je napisao/la:Vecera u sezamu ili ti ga tenisu tamo gdje poslije 9 ordiniraju najljepse dame?
jaaaaa :cool: :cool:

ali, necemo se kladiti u prolaz, nego u reg. 90 min. tebi kec, meni remi.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 apr 2016, 15:59

da si znam kakav moralni propalitet, ako si jedan od najboljih stopera na svijetu i ako izjaviš želju da igraš za moj tim onda bujrum, nemojte srrat i Bayern se šupački ponio prema Hummelsu

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 apr 2016, 16:50

slika

slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 apr 2016, 18:23

sekerbay je napisao/la: jaaaaa :cool: :cool:

Dogovoreno! :cool:

PS: centre forward je svjedok s obzirom da je on Tuzlak pa moze objelodaniti na forumu sve detalje. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 29 apr 2016, 18:26

Da nema ove glupe kragne dres bi bio mrak. I da je sekerbay@ trener ja bi se kladio na nas :D
Zadnja izmjena: Balance, dana/u 29 apr 2016, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 apr 2016, 18:32

Omerbavarac je napisao/la:
sekerbay je napisao/la: jaaaaa :cool: :cool:

Dogovoreno! :cool:

PS: centre forward je svjedok s obzirom da je on Tuzlak pa moze objelodaniti na forumu sve detalje. :mrgreen:
Ja ću svjedočit' samo ako me pozovete u Sezam. Dobro, može i Limenka ako ste stipse. :D

PS: Ja mislim da konobar ne bi ni doš'o a mi bi zakuhali zbog Pepa, nakon čega bi ti naravno fasov'o. :rol:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 apr 2016, 19:14

Centre forward je napisao/la:
PS: Ja mislim da konobar ne bi ni doš'o a mi bi zakuhali zbog Pepa, nakon čega bi ti naravno fasov'o. :rol:
E ako cemo mi o Pepu diskutovati na jednom takvom mjestu bolje da se nista ni ne dogovaramo. :D

Ja zelim osim vecere da vidim na djelu secerove zavidnicke manire s obzirom da je edukovao pola foruma. :mrgreen:

PS: ne bih se bunio da se okitim tudjim perjem pa eto. :kafa:

PS2: padaju Spanci u hendiju. :opaopa:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 29 apr 2016, 20:11

slika

:cool: :cool:
Mia San Mia

Klare

Post Postao/la Klare » 29 apr 2016, 21:28

R32 je napisao/la:...
Odakle sad ovo? :lol:
Koja seljadija. :roll:

hahahaha

Pun sam optimizma pred ovaj revanš, jer realno gledam stvari.
ovaj atletiko je slabiji od reala 2014, a mi smo za koplje u boljoj formi od bayerna 2014.
Nema šanse da oni u 6 dana mogu 2 puta sačuvati mrežu protiv nas, a poseban optimizam mi daje što su tupi naprijed, te ako mi povedemo meč je završen, oni nemaju kapaciteta da nama na postavljenu igru zaprijete.
Skok igra treba da bude posebno oružje, jer osim godina nema tu igrača koji zna skočiti, stoga je najbitnije da se krene sa Benatijom, Martinom i Milerom, a posebno Mehdi i Javi su skok igrači protiv kojih se ne može.

Odavno me fascinira to znanje Javija i Mehdija kad u gužvi često nadskaču svoje čuvare, to mi izgleda nešto dobro nevjerovatno, dok recimo Boa je tu tup skroz iako ima visinu.

Skok igra će da presudi, a oni neće imati svježine niti publike da ih nosi.
Ukoliko sve ovo Gvardo ne iskoristi, šta tek onda reći? :?

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 29 apr 2016, 21:34

Stoo, gledaj naseg Milera :cool:

Glavni u svoje selo :cool:
:lol: :lol: :lol:
Mia San Mia

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 29 apr 2016, 22:06

Centre forward je napisao/la:a ću svjedočit' samo ako me pozovete u Sezam. Dobro, može i Limenka ako ste stipse.
mere. ima da syebemo omerovu ustedjevinu.
ali ako ja izgubim, dobit ces sendvic :mrgreen: jbg, ima se, al ne da se :mrgreen:
Omerbavarac je napisao/la:E ako cemo mi o Pepu diskutovati na jednom takvom mjestu bolje da se nista ni ne dogovaramo
dobro, mora se zapoceti sa nekom zajednickom temom, jelte.
Omerbavarac je napisao/la:Ja zelim osim vecere da vidim na djelu secerove zavidnicke manire s obzirom da je edukovao pola foruma
nekad bilo...
osim toga, skoro sam bio u tuzli, pocetkom mjeseca, ali se niko ne javi da casti kafom. skrtice :mrgreen:
Balance je napisao/la:I da je sekerbay@ trener ja bi se kladio na nas
da sam ja trener a klare prvi pomocnik, dosad bismo imali barem dvije lp.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 29 apr 2016, 22:26

slika

Odbjegli sin se vraca :D

sekerbay je napisao/la:osim toga, skoro sam bio u tuzli, pocetkom mjeseca, ali se niko ne javi da casti kafom. skrtice :mrgreen:
Kurvo jedna dijasporska :lol:

Eto mene jos malo u Minken, pa cu vas traziti, dijasporce. Jelde vi ste na domacem terenu pa bi red bio da castite. :mrgreen:

Mrdni malo od Domuzara, prosetaj se do svetog mjesta.
Mia San Mia

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 29 apr 2016, 22:27

evo pepi od katalunje veli da ga mozemo roknut ako ne pobedi i prodje Atleticare stobi bi nas uvazeni amidza rekao :eh: :kafa: :salut: :zviz: :zviz: :zviz: ,naci da cakiju opet pripremam :eh:

Having to justify his benching of Thomas Muller, the former Barcelona tactician is also confident his side still have a chance to qualify for the Champions League final after losing the first leg against Atletico Madrid

Bayern Munich coach Pep Guardiola has defended himself against the criticism he’s received for his team’s defeat to Atletico Madrid in their Champions League semi-final first leg, adamant he can still turn things around .

The Bavarians face Borussia Monchengladbach on Saturday with the opportunity to win the Bundesliga title, but all talk has been on Wednesday’s loss to Diego Simeone’s men.

“We have a game,” said Guardiola to the press. “If I lose you can kill me, but I still have a chance.”
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.