FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aerials » 29 apr 2016, 14:39

pa bolje išta nego ništa :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 apr 2016, 14:49

Radnik odbio zahtjev Slobode za pomjeranje termina finala Kupa BiH

Nogometaši Slobode ponovo se suočavaju sa problemom odigravanja velikog broja utakmica u kratkom vremenskom razdoblju. Od sutra, pa sve do 18. maja, odigrat će šest važnih utakmica u samo 18 dana, računajući i dvije finalne utakmice Kupa BiH protiv Radnika iz Bijeljine.

Igra na dva fronta iscrpljuje tuzlanske nogometaše, pa je uprava kluba Bijeljincima uputila molbu da se druga finalna utakmica odigra 20. maja, odnosno, dva dana poslije ranije utvrđenog termina. tada će već biti završeno prvenstvo i nastupit će razdoblje ljetnog odmora.

– Prijedlog su odbili s obrazloženjem da su planirali 20. maja igrače pustiti na godišnji odmor. No, na to imaju pravo. Ovo govorim zbog toga što se u medijima i drugdje stalno govori o fair-playu kojeg, u stvari, nigdje nema. Pomjeranje finala za dva dana tražili smo radi odmora i zdravlja igrača, o čemu bi neko drugi u Savezu morao više povesti računa – izjavio je danas na konferenciji za novinare trener Slobode Husref Musemić.

Spomenuo je da je Sloboda već nekoliko puta do sada tražila pomjeranje termina igranja prvenstvenih ili kup utakmica za dan, ali nikada joj nije udovoljeno. Naprotiv, čak su joj zbog TV prijenosa mijenjali planirano vrijeme početka utakmica.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 apr 2016, 14:50

Protiv rogatih se ne nozes bosti....moze im se sve, za sve su nas do sada kaznili sto su mogli, ocekujem da nas kazne sto nam ne rade sve sijalice na reflektorima, valjda nemaju aparat za mjerenje luksa.

P.S. Protiv sam bilo kakvog tocenja alkohola na stadionu, jos kad vidim kad neko donese meze, dodje mi da ustanem i izadjem sa stadiona.
🔴⚫️

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 29 apr 2016, 14:57

Joj da mi je da ih sad ali ono bas rasturimo :pray: :pray: :pray: cigani...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 29 apr 2016, 15:08

wobly92 je napisao/la:Radnik odbio zahtjev Slobode za pomjeranje termina finala Kupa BiH

Nogometaši Slobode ponovo se suočavaju sa problemom odigravanja velikog broja utakmica u kratkom vremenskom razdoblju. Od sutra, pa sve do 18. maja, odigrat će šest važnih utakmica u samo 18 dana, računajući i dvije finalne utakmice Kupa BiH protiv Radnika iz Bijeljine.

Igra na dva fronta iscrpljuje tuzlanske nogometaše, pa je uprava kluba Bijeljincima uputila molbu da se druga finalna utakmica odigra 20. maja, odnosno, dva dana poslije ranije utvrđenog termina. tada će već biti završeno prvenstvo i nastupit će razdoblje ljetnog odmora.

– Prijedlog su odbili s obrazloženjem da su planirali 20. maja igrače pustiti na godišnji odmor. No, na to imaju pravo. Ovo govorim zbog toga što se u medijima i drugdje stalno govori o fair-playu kojeg, u stvari, nigdje nema. Pomjeranje finala za dva dana tražili smo radi odmora i zdravlja igrača, o čemu bi neko drugi u Savezu morao više povesti računa – izjavio je danas na konferenciji za novinare trener Slobode Husref Musemić.

Spomenuo je da je Sloboda već nekoliko puta do sada tražila pomjeranje termina igranja prvenstvenih ili kup utakmica za dan, ali nikada joj nije udovoljeno. Naprotiv, čak su joj zbog TV prijenosa mijenjali planirano vrijeme početka utakmica.
istim ovim Bijeljincima smo mi prosle sezone izasli u susret oko jedne stvari, ali jbg ocito im Europa udarila u glavu a znaju da drugacije ne mogu do trofeja :thumbdown: ko im yebe mater trazit ce i od nas odlaganja iducih godina a moci ce nam ga samo podudlati. izgurat cemo mi ovih 6 utakmica do kraja a jedan trofej ide u vitrine :salut: samo da ne bude povreda
Sloboda Tuzla

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 apr 2016, 15:12

Nemojte srati puno, kazne koje dobijamo dobijaju i svi ostali, zna se za ta pravila i opet se propust napravi. A termin finala je vec zakazan, Radniku ide u prilog nas umor i nema puno logike da nam izadju u susret sto se tice tog pomjeranja. Da je obrnuta situacija vjerujem da bi i mi bili protiv pomjeranja i da bi trazili sansu u njihovom umoru.
Nad tobom sunce najljepše sja

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 apr 2016, 15:15

hulehule je napisao/la:I meni je vise glupo radi sto s ponavljaju greske, jednom si kaznjen radi toga i ti opet ponavljas iste gluposti, i nek te kazne...jel zabranjeno jest pa nemoj to radit i vozdra....i opet megafon, jest glupo sto je zabranjeno al je zabranjeno, pa nemoj ga koristit yebo ga otac i onako nesluzi nicem, nema 5000 fukara pa da ti treba.... i baklje za to nemam rjeci vise, dalo se na kazne radi baklji mogli su jos 3 igraca dobra dovest...a ovo za alkohol, haman su nasli racunicu, ako je kazna 2 milje mi zaradimo 4, 2 ostanu taman, nevidim drugo objasnjenje
Odkud vas dvojica znate da kazu nece Fukare platiti barem dio ? Ne znam sta trabunjate i baklje protiv Zelje znao je i predsjednik da cemo ih unjeti ne znam sta pricate..Belafonte koristi svako i trebao ti je i sta sad...mozda smo mi vec skupi li da platimo sta mislis ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 apr 2016, 15:16

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Joj da mi je da ih sad ali ono bas rasturimo :pray: :pray: :pray: cigani...
Kakvi bolan cigani...Boli njih tuki... Ljudi gledaju sebe i svoju računicu....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 29 apr 2016, 15:19

SaltCityAttack je napisao/la:
hulehule je napisao/la:I meni je vise glupo radi sto s ponavljaju greske, jednom si kaznjen radi toga i ti opet ponavljas iste gluposti, i nek te kazne...jel zabranjeno jest pa nemoj to radit i vozdra....i opet megafon, jest glupo sto je zabranjeno al je zabranjeno, pa nemoj ga koristit yebo ga otac i onako nesluzi nicem, nema 5000 fukara pa da ti treba.... i baklje za to nemam rjeci vise, dalo se na kazne radi baklji mogli su jos 3 igraca dobra dovest...a ovo za alkohol, haman su nasli racunicu, ako je kazna 2 milje mi zaradimo 4, 2 ostanu taman, nevidim drugo objasnjenje
Odkud vas dvojica znate da kazu nece Fukare platiti barem dio ? Ne znam sta trabunjate i baklje protiv Zelje znao je i predsjednik da cemo ih unjeti ne znam sta pricate..Belafonte koristi svako i trebao ti je i sta sad...mozda smo mi vec skupi li da platimo sta mislis ?
Sta prica ti bolan ????

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 29 apr 2016, 15:20

staragarda je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Joj da mi je da ih sad ali ono bas rasturimo :pray: :pray: :pray: cigani...
Kakvi bolan cigani...Boli njih tuki... Ljudi gledaju sebe i svoju računicu....
Boje se ba :kafa:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 29 apr 2016, 15:35

hulehule je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Sta prica ti bolan ????
Svaka bakljada je uz odobrenje uprave (citaj Azmira)i boli nas **** ko ce to da plati.Hoce li Azmir ili Fukare to znaju samo oni koji su najblizi jednima ili drugima. I samo oni znaju kakav su dogovor napravili.zato popustite komentare za baklje.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 29 apr 2016, 15:40

:cool: :tralala:
slika

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 29 apr 2016, 15:46

Odkud vas dvojica znate da kazu nece Fukare platiti barem dio ? Ne znam sta trabunjate i baklje protiv Zelje znao je i predsjednik da cemo ih unjeti ne znam sta pricate..Belafonte koristi svako i trebao ti je i sta sad...mozda smo mi vec skupi li da platimo sta mislis ?[/quote]
Sta prica ti bolan ????[/quote]
Svaka bakljada je uz odobrenje uprave (citaj Azmira)i boli nas **** ko ce to da plati.Hoce li Azmir ili Fukare to znaju samo oni koji su najblizi jednima ili drugima. I samo oni znaju kakav su dogovor napravili.zato popustite komentare za baklje.[/quote]
Druze, mene stvarno zaboli ko ce to da plati, znam da ja necu sigurno, samo kazem da je meni glupo da se na to trose pare, i da ima puno bitnijih i vaznijih stvari da se te pare utrose, jer ako se bakljada koristi da se pontencijalni investitori privuku i zadive mislim da je pogresno jer ovo nisu 90-e, al ako neko misli da je to uredu i zeli sve to da placa, nek placa....

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 apr 2016, 15:57

NKMramor je napisao/la::cool: :tralala:
slika
auu jest GIPS ispoštovao liniju ko da dispečer visi na našem pdf-u..vozi na liniji (NK)Mramor-Solina(s) :mrgreen:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 29 apr 2016, 15:59

Misevi opet neki izasli iz rupa i komentarisu neke baklje i ostalo..... negooo.... Ajde da mi pomognemo ovoj curici iskreno se nadam da ce se ukljuciti i uprava kluba i igraci mozda i azmir...... Imamo dosta vremena i nadam se da ce akcija uspjeti. Sve pohvale za udruzenje

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 29 apr 2016, 16:15

Sve to trebaju Fukare platit, kome jos trebaju baklje, to je u modernom evropskom fudbalu davno izbaceno iz upotrebe.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 apr 2016, 16:16

Joj sto mirzim ove sto komentarisu baklje i megafon a pojma nemaju o zivotu, sta vi znate o navijanju i navijackoj sceni, idi bolan navijaj sa zapada i jedi kospe i nek ne komentarise niko nista sto se tice toga ako nije clan fukara, toliko od mene. Dado zna vise od vas i kad mu se obraacate trebate da dignete ruku molit cu lijepo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 apr 2016, 16:17

Radnik je postao baš odvratan klub. Prvo se ofirno naguze našim rivalima, a sada nam ne žele izaći u susret jer znaju da imaju šanse jedino ako naši igrači budu umorni i iscrpljeni. Nadam se da ispadaju naredne sezone kada Petrović napusti kormilo. :puke:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 apr 2016, 16:19

Claus je napisao/la:Radnik je postao baš odvratan klub. Prvo se ofirno naguze našim rivalima, a sada nam ne žele izaći u susret jer znaju da imaju šanse jedino ako naši igrači budu umorni i iscrpljeni. Nadam se da ispadaju naredne sezone kada Petrović napusti kormilo. :puke:
Odvratan klub jer su odmarali igrače u prvenstvu izmedju 2 kup utakmice, samo što je tad na našu žalost dolazio Zrinjski, i odvratan klub jer i oni znaju da su im šanse dosta veće ako se kup odigra u već odredjenom terminu? Daj odvadite malo, niko neće protiv sebe ići, ne bi ni mi udovoljavali protivnicima u finalu sigurno.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 29 apr 2016, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 29 apr 2016, 16:20

KrojcicaHills je napisao/la:Misevi opet neki izasli iz rupa i komentarisu neke baklje i ostalo..... negooo.... Ajde da mi pomognemo ovoj curici iskreno se nadam da ce se ukljuciti i uprava kluba i igraci mozda i azmir...... Imamo dosta vremena i nadam se da ce akcija uspjeti. Sve pohvale za udruzenje
Tako je druze,pustite se vi baklji i toga,ima ko brine o tim stvarima.
Vec vi koji ne mozete doci sutra,posaljite nekog po kartu da kupi,ne mora ici na utakmicu.Moramo pomoc drugu sa tribine,njegovo dijete je u pitanju.Tu se pokazite,a ne samo pametovanje...sta treba a sta ne treba.Kudite baklje,a niko ne pohvali grupu za ovaj potezda dvije marke od ulaznice idu za pomoc nasem dijetu.

NE DOZVOLITE DA SE GASE MLADI ZIVOTI!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.