Igokea
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
igokeino najvece pojacanje bit ce novi trener (samo je problem kako dati bajicu nogu kad odlicno radi?)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Nermine meni se cini da bi NEKI vise volili ubaciti na ovu stranicu topik Dodik i 60 minuta...
mada realno sa nekog gledista za BH kosarku bi bilo pozitivno da ta 2 predstavnika budu BOSNA i IGOKEA ,jer mi SIROKI uvjek cuva ZACELJE tabele NLB.
mada realno sa nekog gledista za BH kosarku bi bilo pozitivno da ta 2 predstavnika budu BOSNA i IGOKEA ,jer mi SIROKI uvjek cuva ZACELJE tabele NLB.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Mi Igokeu trebamo gledati kao kosarkaski klub,koji poboljsava kvalitet bh lige! Sad na koji nacin se finansiraju,iz kojih izvora,da li ce finansiranje biti ugrozeno nakon odlaska njihovog vlasnika u zatvor itd,nije nase da komentarisemo! Dobro je za bh kosarku da ima sto vise kvalitetnih ekipa,tako ce to takmicenje biti interesantno i igracima van ovih prostora!
Igokea ima dosta jaku ekipu,ambicioznog mladog trenera,i sigurno da ce oni uciniti sve da odu u NLB ligu sa osvojenom titulom! Ostali klubovi su tu da im to ne dozvole,ali gledajuci igracki Igokei i Bosni ce tesko neka druga ekipa oduzeti mjesta koja vode u NLB ligu!
Igokea ima 12 podjednako kvalitetnih igraca i tu vidim njihovu prednost!
Igokea ima dosta jaku ekipu,ambicioznog mladog trenera,i sigurno da ce oni uciniti sve da odu u NLB ligu sa osvojenom titulom! Ostali klubovi su tu da im to ne dozvole,ali gledajuci igracki Igokei i Bosni ce tesko neka druga ekipa oduzeti mjesta koja vode u NLB ligu!
Igokea ima 12 podjednako kvalitetnih igraca i tu vidim njihovu prednost!
Hocu da kazem da je bolje za BH kosarku vise kvalitetnijih ekipa jer je interesantnija borba ,a ne kao Grude i Novi grad ,,,To je dobro i za nasu i NLB. ligu a boli me ...... za Dodika i zatvor ...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
-
- Kontakt:
Sto se tice Jeretina, iz izvora bliskih klubu sam cuo da je njegov menadzer trazio 30.000 evra po mjesecu! E sad, da vrijedi toliko, nisam bas siguran. Ja mu nikad toliko ne bih dao.
A na temu trenera, isto tako dobro znam da se igraci sasvim drugacije, i to u pozitivnom smislu, ponasaju radeci sa Bajicem, nego sa njegovim brojnim prethodnicima. Znam Bajica dobro, i nije mi bas najjasnije kako mu uspijeva, ali ocigledno svi ti Kostici, Kadije, Badnjarevici i ostali nisu imali rjesenja koja on ima. Samo sto se Bajicu plata ne pomjera sa iste cifre, sto god radio i kako god to radio. Sto je tuzno.
A na temu trenera, isto tako dobro znam da se igraci sasvim drugacije, i to u pozitivnom smislu, ponasaju radeci sa Bajicem, nego sa njegovim brojnim prethodnicima. Znam Bajica dobro, i nije mi bas najjasnije kako mu uspijeva, ali ocigledno svi ti Kostici, Kadije, Badnjarevici i ostali nisu imali rjesenja koja on ima. Samo sto se Bajicu plata ne pomjera sa iste cifre, sto god radio i kako god to radio. Sto je tuzno.
Jao cifre i mangupa. Nadam se da je vaša uprava dotičnog menadžera ispratila sa nogom u stražnjici.vladedivac je napisao/la:Sto se tice Jeretina, iz izvora bliskih klubu sam cuo da je njegov menadzer trazio 30.000 evra po mjesecu! E sad, da vrijedi toliko, nisam bas siguran. Ja mu nikad toliko ne bih dao.
neki igrači su spremni da igraju u većim klubovima za manje pare radi prestiža.al... je napisao/la:Jao cifre i mangupa. Nadam se da je vaša uprava dotičnog menadžera ispratila sa nogom u stražnjici.vladedivac je napisao/la:Sto se tice Jeretina, iz izvora bliskih klubu sam cuo da je njegov menadzer trazio 30.000 evra po mjesecu! E sad, da vrijedi toliko, nisam bas siguran. Ja mu nikad toliko ne bih dao.
a kad je neka selendra u pitanju u slaboj ligi, normalno da će tražiti veće pare.
To me uopste ne iznenadjuje.
Te pare Jeretin ne moze dobiti ni u Spaniji,Italiji! pogotovo u jeku ekonomske krize!Mensur je napisao/la:neki igrači su spremni da igraju u većim klubovima za manje pare radi prestiža.al... je napisao/la:Jao cifre i mangupa. Nadam se da je vaša uprava dotičnog menadžera ispratila sa nogom u stražnjici.vladedivac je napisao/la:Sto se tice Jeretina, iz izvora bliskih klubu sam cuo da je njegov menadzer trazio 30.000 evra po mjesecu! E sad, da vrijedi toliko, nisam bas siguran. Ja mu nikad toliko ne bih dao.
a kad je neka selendra u pitanju u slaboj ligi, normalno da će tražiti veće pare.
To me uopste ne iznenadjuje.
ali obzirom da je u pitanju klub sa sela logicno je zasto bi dosao u slucaju extra ponude,jer bi dosao iskljucivo za novac! to je karakteristika igraca kojima nije bitan rejting kluba niti mjesto iz kojeg dolazi,nego samo novac!
Prestanite o Jeretinu on ne dolazi.... PLej je Amerikanac i to poznat nasoj kosarkaskoj publici 

NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Reci!Prestanite o Jeretinu on ne dolazi.... PLej je Amerikanac i to poznat nasoj kosarkaskoj publici

NIsta dok ne potpise...
Necu da se provaljujem he he
al je bas poznat
Necu da se provaljujem he he
al je bas poznat
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Ajde posalji mi na PM sad si me zainteresovao evo pregledam ko je slobodan od igraca koji su igrali ovde.
Ma zanima me puno zato sto sam cuo neki dan da su nudili pare Palaciu,i sto se tice fin. ponude zadovoljili ga
,al jbg liga preslaba i to.Vidim da su u stanju da dovedu koga hoce.

Hill ,bivsi igrac Bosne na meti Igokee! Velike su sanse da potpise!gavra je napisao/la:Ma zanima me puno zato sto sam cuo neki dan da su nudili pare Palaciu,i sto se tice fin. ponude zadovoljili ga,al jbg liga preslaba i to.Vidim da su u stanju da dovedu koga hoce.
U Igokei su i u pregovorima sa Bejlijem,i ukoliko Hill otpadne dolazi Bejli,takodjer bivsi igrac Bosne!
Jedino kod Mile ne puca ekonomska kriza!:)
Sta ima za Hila ''?
ne dolazi im hillMelo15 je napisao/la:Sta ima za Hila ''?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
jeli se zna koji je taj strašni amer koji bi trebao pojačat redove igokeje, ja sam nešto čuo da bi trebao doći baily što je pršle godine bio u bosni, sad ne znam koliko je to istina???????
Zna se, dolazi Terry Bosanac i najvjerojatnije Božo maljković.košarkaš je napisao/la:jeli se zna koji je taj strašni amer koji bi trebao pojačat redove igokeje, ja sam nešto čuo da bi trebao doći baily što je pršle godine bio u bosni, sad ne znam koliko je to istina???????
oprosti ali baš i ne znam tko je terry bosanac???????ars01 je napisao/la:Zna se, dolazi Terry Bosanac i najvjerojatnije Božo maljković.košarkaš je napisao/la:jeli se zna koji je taj strašni amer koji bi trebao pojačat redove igokeje, ja sam nešto čuo da bi trebao doći baily što je pršle godine bio u bosni, sad ne znam koliko je to istina???????
a Božo Maljković jel to onaj trener, što je trenirao tau ceramicu???????
ta neće i trenera mijenjat?????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.