Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
pa o tome i govorim, a u grčkoj ljudi iznijeli razglas i maršalovo ozvučenje na tribinama i oko tribineAgamemnon je napisao/la:**** jedna umjesto da donose pravilnik da olaksaju klubovima tjeraju i ovo malo raje.
Nesto se drasticno mora promjeniti u savezu pa dokada jbt.
Eno megafon na utakmici Atletika jbt....kod nas zabranjen.
Da bi zaradio 4000k na alkoholu moras prodat najmanje 2500 piva, e sad nsiam nesto siguran da toliko na Sj. prodajuhulehule je napisao/la:I meni je vise glupo radi sto s ponavljaju greske, jednom si kaznjen radi toga i ti opet ponavljas iste gluposti, i nek te kazne...jel zabranjeno jest pa nemoj to radit i vozdra....i opet megafon, jest glupo sto je zabranjeno al je zabranjeno, pa nemoj ga koristit yebo ga otac i onako nesluzi nicem, nema 5000 fukara pa da ti treba.... i baklje za to nemam rjeci vise, dalo se na kazne radi baklji mogli su jos 3 igraca dobra dovest...a ovo za alkohol, haman su nasli racunicu, ako je kazna 2 milje mi zaradimo 4, 2 ostanu taman, nevidim drugo objasnjenje
Pa i na zapadu imaju piveHeller je napisao/la:Da bi zaradio 4000k na alkoholu moras prodat najmanje 2500 piva, e sad nsiam nesto siguran da toliko na Sj. prodajuhulehule je napisao/la:I meni je vise glupo radi sto s ponavljaju greske, jednom si kaznjen radi toga i ti opet ponavljas iste gluposti, i nek te kazne...jel zabranjeno jest pa nemoj to radit i vozdra....i opet megafon, jest glupo sto je zabranjeno al je zabranjeno, pa nemoj ga koristit yebo ga otac i onako nesluzi nicem, nema 5000 fukara pa da ti treba.... i baklje za to nemam rjeci vise, dalo se na kazne radi baklji mogli su jos 3 igraca dobra dovest...a ovo za alkohol, haman su nasli racunicu, ako je kazna 2 milje mi zaradimo 4, 2 ostanu taman, nevidim drugo objasnjenje
Doduse, nisam to uracuno, onda je moguce.hulehule je napisao/la:Pa i na zapadu imaju piveHeller je napisao/la:Da bi zaradio 4000k na alkoholu moras prodat najmanje 2500 piva, e sad nsiam nesto siguran da toliko na Sj. prodajuhulehule je napisao/la:I meni je vise glupo radi sto s ponavljaju greske, jednom si kaznjen radi toga i ti opet ponavljas iste gluposti, i nek te kazne...jel zabranjeno jest pa nemoj to radit i vozdra....i opet megafon, jest glupo sto je zabranjeno al je zabranjeno, pa nemoj ga koristit yebo ga otac i onako nesluzi nicem, nema 5000 fukara pa da ti treba.... i baklje za to nemam rjeci vise, dalo se na kazne radi baklji mogli su jos 3 igraca dobra dovest...a ovo za alkohol, haman su nasli racunicu, ako je kazna 2 milje mi zaradimo 4, 2 ostanu taman, nevidim drugo objasnjenje
Ne diprstrujasamo je napisao/la:Ove kazne treba da plate popola Fukare i nazovi obezbjeđenje pa kad ih klepiš po đepu malo će bolje pregledati Na Koševu fukare su ušle u 42 minuti a izašli su u 70 minutu Zapalili su JEDNU BAKLJU i Sloboda je dobila KAZNU 1000 km faktički nisu bili ni jedno poluvrijeme Toliko imaju članova a u goste skupe jedva 2 AUTOBUSA Za razglas se več jednom plačala kazna i opet donose VIŠE NAPRAVE ŠTETE NEGO KORISTI
ovako ćemo ondaBeer can be sold in stadiums, but only zero alcohol.
Vidi se da si zenskoAerials je napisao/la:ovako ćemo ondaBeer can be sold in stadiums, but only zero alcohol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.