Utakmice klubova iz BiH na TV-u

bh hrvat
Kontakt:

Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?

Post Postao/la bh hrvat » 23 feb 2009, 22:08

Ovako je se slicna rasprava vodila u hrvatskoj prije uvodjenja nocnog uzivo prenosa hnl, pojedini su bili skeptici ali na kraju je hnl stekao popularnost. prednost gledatelja su stekli samo veliki derbi evropskih liga, kakvi su takvi su, ipak su nasi

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 feb 2009, 22:09

roki... je napisao/la:@AYAN

To nije derbi,derbi je na Kosevu pa zasto onda tu utakmicu ne bi prenosili u tom terminu?
pa nije momak radnik BHT... :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 23 feb 2009, 22:14

Bar cemo svi vidjeti utakmicu nece niko moci govoriti ostetio ovaj ostetio onaj sudia svi imaju tv, pa ce se i fino vidjeti a sudije ce malo pametnije suditi :!:

aBd :D ;)
mB!

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 23 feb 2009, 22:15

bh hrvat je napisao/la:Ovako je se slicna rasprava vodila u hrvatskoj prije uvodjenja nocnog uzivo prenosa hnl, pojedini su bili skeptici ali na kraju je hnl stekao popularnost. prednost gledatelja su stekli samo veliki derbi evropskih liga, kakvi su takvi su, ipak su nasi
ako mislis na mene.....meni se yebe kakvi su.....nek prenose za onog kome se svida i koce gledat ja necu garant,al to sam samo ja

sto se tice hrvatske lige ceska je jaca od nje pa se vecina tekmi gleda jadno

ja samo kazem nek mi engleze ostave a ove nase nek prenose u nocnom terminu ili u podnevnom

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 23 feb 2009, 22:21

Mukiol je napisao/la:Bar cemo svi vidjeti utakmicu nece niko moci govoriti ostetio ovaj ostetio onaj sudia svi imaju tv, pa ce se i fino vidjeti a sudije ce malo pametnije suditi :!:

jesi ti naivan pa imaju i sad svi tv pa niko nemoze mileta zaustavit u pljacci ili slicno a zar sad nemas na hayatu ili na bht-u sportsku emisiju na kojoj se prikazuju sudijske greske i narod "vidi" pa opet vidis rezultate toga sto "VIDI"

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 23 feb 2009, 22:26

ljudi, de sacekajte subotu, pa da vidimo na sta ce to licit...

vi odmah ovo nevalja, ono nevalja, sto ovo ne prenose

prije ste se bunili sto ne prenose bilokakve utakmice

sad vam nepase KAKVU ce utakmicu prenosit

ista stvar i sa himnom

pa boze dragi odkud vam snaga sve kritikovat, de malo konstruktivnosti i malo nesta da podrzimo, nebil nam se drzava poboljsala..

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 23 feb 2009, 22:31

daidza je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Bar cemo svi vidjeti utakmicu nece niko moci govoriti ostetio ovaj ostetio onaj sudia svi imaju tv, pa ce se i fino vidjeti a sudije ce malo pametnije suditi :!:

jesi ti naivan pa imaju i sad svi tv pa niko nemoze mileta zaustavit u pljacci ili slicno a zar sad nemas na hayatu ili na bht-u sportsku emisiju na kojoj se prikazuju sudijske greske i narod "vidi" pa opet vidis rezultate toga sto "VIDI"

jao tebe pa ono je direktan prijenos, koda koga zanimaju te emisije kada samo gluposti mozes vidjeti i par golova.

Donekle imas pravo, ali ima tu i jos nekih elemenata ;)
mB!

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 23 feb 2009, 22:34

Mukiol je napisao/la:
daidza je napisao/la:

jao tebe pa ono je direktan prijenos, koda koga zanimaju te emisije kada samo gluposti mozes vidjeti i par golova.

Donekle imas pravo, ali ima tu i jos nekih elemenata ;)
nemoj se ti uvrijedit ja sam izno samo svoje misljenje

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 23 feb 2009, 22:35

To nije derbi,derbi je na Kosevu pa zasto onda tu utakmicu ne bi prenosili u tom terminu?
Sta sad se trebamo i oko toga svadjat,nebudite djeca pobogu...tu je to negdje kako god okrenes.Neka se pocelo prenositi,pa koga god,nebitno!
AMAR OSIM!!!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 23 feb 2009, 22:39

csh je napisao/la:

Sta sad se trebamo i oko toga svadjat,nebudite djeca pobogu...tu je to negdje kako god okrenes.Neka se pocelo prenositi,pa koga god,nebitno!
Slazem se bitno je da bude Tv prijenosa, pa koga god ali bice svi ponekad :lol:

Selektor ce moci lakse pronaci igraca koji moze igrati na potrebnoj poziciji kada zafali :P
mB!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 feb 2009, 22:45

subota- bht englezi 2puta, ftv-bundesliga, bn-francuzi, obn-seria a, atv -španci, nedjeljom isto. tokom vikenda 12 utakmica evropskih liga, pa valjda i bh liga moze ugrabiti svoj dio kolača. Uostalom svako ima daljinski

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 23 feb 2009, 22:48

Mukiol je napisao/la:
antipolitika je napisao/la:Hvala Bogu vise! :roll:
Nemoj vrijedati velez to sto ste im vi oteli stadion nisu oni krivi :evil:
kako mozes tako govoriti nacionalisto jedan :twisted:
Velez je klub sa tradicijom i sta god da bude sa njim on ima navijaca sirom svjeta, nemam nista protiv zrinskog ali nema potrebe da vrijedas velez ce ako Bog da ostati u prvoj ligi (ko kakva liga) :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :P
Gdje sam to ja vrijeđao velez na nacionalnoj osnovi majke ti? to sto je rivalitet takav nije tvoj a ni moj problem nase je da se u normalnim granicama prepucavamo ... :D
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 23 feb 2009, 22:51

bh hrvat je napisao/la:subota- bht englezi 2puta, ftv-bundesliga, bn-francuzi, obn-seria a, atv -španci, nedjeljom isto. tokom vikenda 12 utakmica evropskih liga, pa valjda i bh liga moze ugrabiti svoj dio kolača. Uostalom svako ima daljinski

NAPOKON DA I TI KAZES NESTO PAMETNO (BEZ UVREDE) JA NAJVISE VOLIM DA GLEDAM BUNDES LIGU PA ONDA SERIU-A A NACICU MJESTA I ZA NASU :D :lol: :lol: ;) :ugeek: :geek: :ugeek: :!: :D
mB!

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 24 feb 2009, 00:38

Moj prikaz Grafički kako bi trebalo da izgleda BH liga, da bi bila što privlačnija gledateljima.
Ako ništa drugo onda malo grafike kako treba.

slika
slika

slika
slika

slika
slika

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 24 feb 2009, 10:16

Smatram da je ovo vrlo važna stvar za premier ligu BiH, i svi dobronamjerni bi je trebali poržati bez obzira za koji klub navijaju.Naravno, ne treba očekivati čuda, da će se odmah kvalitet lige popraviti, ali će dugoročno apsolutno pridinjeti razvoju fudbala u BiH.

rob do grob
Kontakt:

Post Postao/la rob do grob » 24 feb 2009, 10:26

ljudi ovo je prava stvar za bh fudbal ovako cemo vidjeti na djelu sudzenje itd..... ali prije svega nece biti prevelike kradze npr... u mostaru velezu morao je biti penal u 90 min....i da prodze kradza nezapazeno a sad ce mo imati crno na bjelo regularnost vec u ovoj polusezoni gosti ce nositi bodove vise nego ranije .bht je ucinio pravu stvar napokon imaju razumjevanja za ljubitelje bh nogometa dosta je vise engleza itd daj nasu ligu malo ima sed i tu sta vidjeti bar ambijent neki derbija....................................................................................................................................ROBIJAS-CE4LI ROBIJASI-CELIK RZ RZ RZ RZ 1988
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 24 feb 2009, 19:34

rob do grob je napisao/la:ljudi ovo je prava stvar za bh fudbal ovako cemo vidjeti na djelu sudzenje itd..... ali prije svega nece biti prevelike kradze npr... u mostaru velezu morao je biti penal u 90 min....i da prodze kradza nezapazeno a sad ce mo imati crno na bjelo regularnost vec u ovoj polusezoni gosti ce nositi bodove vise nego ranije .bht je ucinio pravu stvar napokon imaju razumjevanja za ljubitelje bh nogometa dosta je vise engleza itd daj nasu ligu malo ima sed i tu sta vidjeti bar ambijent neki derbija....................................................................................................................................ROBIJAS-CE4LI ROBIJASI-CELIK RZ RZ RZ RZ 1988
Nek ste vi Velež spomenuli,Veleža koji je i najviše bodova kući izgubio od svih !
Izgubili od najljućeg rivala pa nije bilo nikakvih trzavica ali opet pljujete po nama !
Neka,neka...sve što ga više pljujete i mrzite mi ga više volimo ! okrenut će se kolo sreće !

Mada niko od nas nije zaboravio Široki Brijeg u Zenici kada je vodio 2:0 pa odjednom 3:2 i kada je bilo svačega na toj utakmici !
Pa niko se ne sjeća kada je Velež prošle sezone dao dva gola Želji na Grbavici i oba su poništena mada nijedan ni bio ofsajd ! Pa onda nikome nije čudno da je skoro svako kolo na Koševu,kada je Sarajevo bilo prvak,suđen penal za njih pa onda u Tuzli za svaki neuspjeh Slobode se iskale na sudiju i protivničku ekspediciju a igraju na svom stadionu najgrublji fudbal u BiH mada skoro nikad nije sankcionisana !
Pa onda malverzacije po Žepču sa skoro svim klubovima u ligi...
Ali nek ste vi svi po Veležu navalili...

I što se tiče ovih prenosa,normalno da podržavam to kao što bi trebao i svaki normalan ljubitelj fudbala u BiH !
Vrijeme da je dignemo domaću ligu na neki bolji nivo,a ne da pomažemo gigante iz lige petice !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 feb 2009, 19:40

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 24 feb 2009, 19:47

meni je ideja super, vec sam obrazlozio sto..

radi grafike, pa pobogu sva grafika na sportskim prenosima bht-a je zastarila, mala promjena i redizajniranje bi digo kvalitet..ev sad cemo vidit kako ce to izgledat kod prenosa PL-e, moderno ili ko u 50-tim godinama:D

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 24 feb 2009, 19:51

Rz88 je napisao/la:ako hoces video da ti upload negdje pa skini i onda ti meni reci gdje je to siroki ostecen, bjezi bolan nemas ti veze star pricas o 0:2 pa 3:2 nisi gledao tekmu i suti nemoj da pricas o nekim stvarima koje nisi gledao.
Robijaš,nismo ludi čovječe pa imamo oči...
Većina izvještaja na BHT Sportu su nevjerovatna laž...to je montirano...ali opet vidimo svi šta se dešava na terenima PL BiH...svaka ekipa je umješana bila u štošta a i svaka se znala žaliti kad je pokradena tako da...

I zaboravih samo spomenuti i onaj slučaj sa Zrinjskim u Trebinju kada su svinjevci dobili 4:3(koliko se sjećam) i kada je kukao trener Leotara što ih pune ako je već dogovor bio da Zrinjski uzme 3 boda !
I takvih slučajeva ima na bacanje a vi ste se svezali samo Veleža !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Giuseppe1 i 31 gost.