NK Zvijezda Gradačac

solinas
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la solinas » 24 apr 2016, 15:03

LuKaVaC je napisao/la:
solinas je napisao/la:Jel moze neko izbaciti tabelu.
Koji ste sada i koliko ima do kraja kakav vam je raspored ljudi.
Volio bi da vi udjete (i Buducnost mi je drag klub ali)vec sledece sezone bice gutavo pravo ljudi Travnik,Velez,Olimpic,plus ovi standardni Buducnost,Radnicki,Bratstvo,i td
Momci sada ili nikada.
Zapamtite da nakon sledece sezone ide reorganizacija drugih liga i ujedinjenje (PL i druga bice zajednicke)moraju zbog UEFA-e i bice strasno ****.
Sretno
Sa tk ti je radnicki u srcu ;)

7 kola do kraja 45 jajce 44 zvijezda 38 visoko
Niste mi ni u najtamnijem dijelu cmara o srcu je suvisno govoriti.
I ne trolaj ljudima temu glupostima.Pitanje je bilo namjenjeno navijacima Zvijezde.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 24 apr 2016, 16:38

solinas je napisao/la:Jel moze neko izbaciti tabelu.
Koji ste sada i koliko ima do kraja kakav vam je raspored ljudi.
Volio bi da vi udjete (i Buducnost mi je drag klub ali)vec sledece sezone bice gutavo pravo ljudi Travnik,Velez,Olimpic,plus ovi standardni Buducnost,Radnicki,Bratstvo,i td
Momci sada ili nikada.
Zapamtite da nakon sledece sezone ide reorganizacija drugih liga i ujedinjenje (PL i druga bice zajednicke)moraju zbog UEFA-e i bice strasno ****.
Sretno
Metalleghe je prvi sa 45 bodova, a mi drugi sa 44 boda i bjezimo trecem 6 bodova. Moja neka predvidjanja su da za 3 kola preuzimamo prvo mjesto i tu ostajemo do kraja. Da nasi igraju u gostima ko sto su jucer igrali protiv Jedinstva, vec odavno bi mi bili prvi, ali eto. Mujagic jucer najbolji na terenu, igrac kola definitivno.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 26 apr 2016, 21:08

Msm da je ovdje to neko prije spominjao, al opet da pitam :D Kolko ima istine u tome da ako Zvijezda aBd udje u PL, da bi u u klub usle neke velike i jake firme, a koje bi obezbijedio covjek koji je Zvijezdu i uveo u PL prije 8-9 godina :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 26 apr 2016, 21:22

rasta1922 je napisao/la:Cuo sam od covjeka koji je blizak klubu da pocinju radovi na stadionu,semafor,krov,mozda reflektori.
Takodje kaze pojavljuju se novi sponzori,haman neki stranci.
ma pusti to ja sa brane gledam...Reflektori bi dobro dosli ali sta sa semaforom...Ne moze se prema brani okrenuti...
& $ ?

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 28 apr 2016, 12:28

esprit24 je napisao/la:Msm da je ovdje to neko prije spominjao, al opet da pitam :D Kolko ima istine u tome da ako Zvijezda aBd udje u PL, da bi u u klub usle neke velike i jake firme, a koje bi obezbijedio covjek koji je Zvijezdu i uveo u PL prije 8-9 godina :kafa:
Ja o tome citam i slusam vec godinama , svake godine neko dolazi u klub , pocinje se stadion radit , a vec propada i prokisnjava velika tribina , ne znam sta je sa umjetnom travom sto je bila slozena , vjerovatno propala. Uprava mora shvatit sad ili nikad. Sad ako se ne ude tesko da se moze i za 5 godina. Al ja mislim barem moje videnje da tu nema nekog interesa da se vrati , nema tu kompromisa kad se bori za povratak. Kakanj? Visoko? Do sad smo trebali da bjezimo 4 boda najmanje....
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 28 apr 2016, 13:10

Nah1d je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Msm da je ovdje to neko prije spominjao, al opet da pitam :D Kolko ima istine u tome da ako Zvijezda aBd udje u PL, da bi u u klub usle neke velike i jake firme, a koje bi obezbijedio covjek koji je Zvijezdu i uveo u PL prije 8-9 godina :kafa:
Ja o tome citam i slusam vec godinama , svake godine neko dolazi u klub , pocinje se stadion radit , a vec propada i prokisnjava velika tribina , ne znam sta je sa umjetnom travom sto je bila slozena , vjerovatno propala. Uprava mora shvatit sad ili nikad. Sad ako se ne ude tesko da se moze i za 5 godina. Al ja mislim barem moje videnje da tu nema nekog interesa da se vrati , nema tu kompromisa kad se bori za povratak. Kakanj? Visoko? Do sad smo trebali da bjezimo 4 boda najmanje....
Za bolje dane Zvijezde svi cekaju rasplet hocel se uc u pl ili ne,slazem se da je ova sezona posljednja sansa za nas klub za povratak medju najbolje i vjerujte tako je tanka linija za uspjeh i totalni krah.Po meni kljucno kolo prvenstva je nase gostovanje Orasju,a ovi iz Jajca kad dodju na noge Bratstvu,a umjetnu travu ti je Nurdo prodo Banovicima neznam kako to neznas ko navijac Zvijezde.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 28 apr 2016, 15:22

Nisam ja upucen u rad kluba , niti me iskreno zanima , mozda je pogresno , ali mene ne zanima ko sjedi u upravi , ko je ono , ko je ovo. MENE REZULTATI ZANIMAJU. Ovim rezultatima ja nisam zadovoljan. Nisma iz prostog razloga sto kao da ne zelimo u PL kao klub. Niko nista , a odabirom trenera da ne pricam , ne sjecam se kad je zvijezd imala cvrstu ruku na klupi , trenera koji ce stvorit ambijent bratstva u ekipi , koji zna taktiku. Po meni i nedim koliko god imao rezultate mislim da sa ovom ekipom se moze puno bolje. Jedino sto sam zadovoljan jeste pojacanja , nije se srljalo i dovodoli svakakve bagre ko proteklih godina sto me je pozitivno iznenadilo. Razocaran sam i publikom . Ocito da je se gradačac zasitio premijer lige i ocito da nismo mi fudbalska sredina. Uz zvijezdu su oni koji imaju od nje koristi 200 gledalaca i 50 RD-a. To je surova realnost. Ne sjecam se kad smo banju napunili...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 28 apr 2016, 17:54

Završetkom stadiona pokriti tribinu , semafor, reflektori , završiti pomocni plastiku...sa time bih se i raja vratila na stadion pokazala bih se ozbiljnost kluba svi pricamo o nekim parama jakom budžetu a nista se ne vidi mora se publika necim privući na stadion marketing je pola kluba a mi nemamo ni M od marketinga nažalost. ..

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 28 apr 2016, 18:04

Vi se morate vratiti u PL, jer to je za dobrobit ove lige! Realno, ni jedna ekipa iz Prve Lige FBiH vam ne moze po nicemu parirati! Imate solidan stadion, koji bi popravili ulaskom u PL! Sretno! :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 28 apr 2016, 18:09

Fadil je obecao da ce postit za ramazan a da ce pare od rucka do donirat za izgradnju krova
Fadile oprosti
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 28 apr 2016, 18:40

crvenobijeli je napisao/la:Fadil je obecao da ce postit za ramazan a da ce pare od rucka do donirat za izgradnju krova
Fadile oprosti
hocemo li se smijati sad svi kolektivno? :damn:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 28 apr 2016, 19:21

crvenobijeli je napisao/la:Fadil je obecao da ce postit za ramazan a da ce pare od rucka do donirat za izgradnju krova
Fadile oprosti
??????? Momak ovo je sportski forum i neka takav i ostane,a te predizborne fazone dijeli na nekom drugom mjestu sa svojim istomišljenicima...Da nije bilo tog Fadila ti dobro znaš gdje bi mi bili sada..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 28 apr 2016, 19:25

Sto ste odmah u crnini,malo humora nikom neskodi,vidite da nam je tema zamrla,a zmaje,ja sam zeleni,ako me kontas,a citava se drzava sprda na njegov racun,ha ya,,,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 28 apr 2016, 19:33

crvenobijeli je napisao/la:Sto ste odmah u crnini,malo humora nikom neskodi,vidite da nam je tema zamrla,a zmaje,ja sam zeleni,ako me kontas,a citava se drzava sprda na njegov racun,ha ya,,,
Ma ok,slušaj ja nisam u politici,ekonomista sam privrednik u konačnici ono što je on izjavio druge političke stranke su uzele na zub,ali ekonomski gledano on je 100% upravu..ali nećemo više o politici...

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 28 apr 2016, 21:54

Sta je ovo braco draga? U glavi mi je velika zbrka ne znam vise kome da vjerujem? Neki dan cujem da je sve ok, danas cujem iskljucili vodu na stadionu, covjek mi rece metalege premira podgrmec, kaze da smo imali dvije mec lopte u visokom i kaknju i da ce sad biti vrlo tesko :(

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 28 apr 2016, 23:13

esprit24 je napisao/la:Sta je ovo braco draga? U glavi mi je velika zbrka ne znam vise kome da vjerujem? Neki dan cujem da je sve ok, danas cujem iskljucili vodu na stadionu, covjek mi rece metalege premira podgrmec, kaze da smo imali dvije mec lopte u visokom i kaknju i da ce sad biti vrlo tesko :(
Ma i do mene su dolazile različite inf.jedni tvrde da je stanje ok,drugi da je loše..to izgleda pojedinci okreću priču kako njima odgovara..ovo za vodu ima smisla,čujem da ovi iz komunalnog ovih dana tuže i isključuju koga stignu,a ovi iz kluba su vjerojatno navikli da to oduze s plaćanjem računa..mislim da to nije neki veći problem i da će to brzo riješiti..

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 29 apr 2016, 13:10

esprit24 je napisao/la:Sta je ovo braco draga? U glavi mi je velika zbrka ne znam vise kome da vjerujem? Neki dan cujem da je sve ok, danas cujem iskljucili vodu na stadionu, covjek mi rece metalege premira podgrmec, kaze da smo imali dvije mec lopte u visokom i kaknju i da ce sad biti vrlo tesko :(
Nek nasi premiraju Slogu, sta je problem, nesposobni? Uostalom iz Podgrmeča su rekli ako bude jasna situacija do utakmice sa Zvijezdom, da nece zapinjat :)
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 29 apr 2016, 16:21

carli22 je napisao/la:
Nek nasi premiraju Slogu, sta je problem, nesposobni? Uostalom iz Podgrmeča su rekli ako bude jasna situacija do utakmice sa Zvijezdom, da nece zapinjat :)
To je rekla stara uprava, a sad je kod njih druga ekipa u upravi. Metalege nudi 10k za pobjedu a 5k za remi. Uostalom ako nismo u stanji pobjediti gore nema potrebe ni da se planira o PL :kafa:

forumasmahalas
Kontakt:

Post Postao/la forumasmahalas » 29 apr 2016, 16:26

Koliko je utakmica u Sanskom Mostu rezultatski neizvjesna govori i podatak da fudbaleri Zvijezde put Krajine idu na dan utakmice. Pametnom dovoljno!

ZvijezdaGR1
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGR1 » 29 apr 2016, 16:41

forumasmahalas je napisao/la:Koliko je utakmica u Sanskom Mostu rezultatski neizvjesna govori i podatak da fudbaleri Zvijezde put Krajine idu na dan utakmice. Pametnom dovoljno!
Igraci su danas otputovali u Sanski Most buraz!!!! ; )

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.